OK406 Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Původně zaslal: sarkomi Původně zaslal: OK406 A co toto: milej zlatej to je pokud běží motor ale tu myslíme motor ventilátoru:potlesk Původně zaslal: jaudax ono ok to pochopil dobře. Já když dal nové relé, tak motor nechtěl zhasnout! ! ! ! 2 a 4 určitě nebude. Jinak když jsem dal zpátky to staré relé, tak vše funguje jak má. Teda až na tu první rychlost sahary. Jen mi není jasné, co má sahara společného s vypnutím (spalovacího) motoru. Přesně tak, já to taky tak jeho příspěvek pochopil jak píše jaudax;) Citovat
Guest servisman Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Původně zaslal: jaudax ono ok to pochopil dobře. Já když dal nové relé, tak motor nechtěl zhasnout! ! ! ! 2 a 4 určitě nebude. Jinak když jsem dal zpátky to staré relé, tak vše funguje jak má. Teda až na tu první rychlost sahary. Jen mi není jasné, co má sahara společného s vypnutím (spalovacího) motoru. tak to jsem ještě neslyšel bohužel se budu muset asi učit:aut,ale pokud vypnu klíček tak motor chcípne , Citovat
jaudax Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Já si taky myslel, že když vylezu z auta s klíči v ruce tak ten motor nemůže zákonitě jed! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.