Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

potreboval bych radu jaky koupit predni stab. tyce na Peugeot 306 r.v. 99 , u peugeotu se mi to kupovat nechce a v e-katalogach toho je spousta tak se ptam jestli doporucite nakeho vyrabce abych to nemenil zachvilku znova

diky martinz :o

Odesláno
Původně zaslal: Davidf

Plastové můžu jen doporučit.Mám je dva roky a drží:super.Cena jednoho 750kč.

Mám už žabičku objednanou u doktora ,taky je budu měnit a tak dám teda na vaše názory a dám tam taky ty plastový,budu dělat výměnu rozvodů ,řemene ,kladky,svíček a seřídit ventily,odhad je +-6aš7litrů i s prací,je to dobrá cena?

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

ja bych teda zas plastovy asi nemusel, kovovy Febi si myslim neni spatna volba..;)

A ty snima máš už nějaký zkušenosti?Tak teda teď nevim,co tam mám dát?

Budu to dávat k doktorovi už brzo,asi tak ke konci dubna,to už snad bude trochu lepší počasí,a jestli přece jen pojedu na tu Seč,tak ať to je v cajku

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Budu to dávat k doktorovi už brzo,asi tak ke konci dubna,to už snad bude trochu lepší počasí,a jestli přece jen pojedu na tu Seč,tak ať to je v cajku

ted jsem je kupoval, jeste je ale nemam na aute.. dostal jsem na ne kladny reference..;)

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

ted jsem je kupoval, jeste je ale nemam na aute.. dostal jsem na ne kladny reference..;)

Tak jo,díky za radu,ale teď mám trochu guláš,jaký teda tam dát

Odesláno

tak vsem dik , starline jsem se bal i kdyz neco uz jsem od nich kupoval a vylozene spatnou zkusenost nemam, ty tycky je asi spotrebak za par stovek tak jsem koupil kovove febi v autokelly za 1100 obe a byly mi take doporuceny

Odesláno

Mám už žabičku objednanou u doktora ,taky je budu měnit a tak dám teda na vaše názory a dám tam taky ty plastový,budu dělat výměnu rozvodů ,řemene ,kladky,svíček a seřídit ventily,odhad je +-6aš7litrů i s prací,je to dobrá cena?

tak rozvody mam uz take za sebou , jeste neni spatne vymenit i vodni pumpu , jelikoz je na rozvodu tak se to minimalne doporucuje,

i kdyz jsem pak vydel tu svoji starou tak vypadala ok ale pro klid duse je to lepsi

jinak material se da poridit do 3 tis a je toseskladano z takovych lepsich znacek

[upravil dne 27.3.2008 martinz]

Odesláno
Původně zaslal: martinz

tak rozvody mam uz take za sebou , jeste neni spatne vymenit i vodni pumpu , jelikoz je na rozvodu tak se to minimalne doporucuje,

i kdyz jsem pak vydel tu svoji starou tak vypadala ok ale pro klid duse je to lepsi

jinak material se da poridit do 3 tis a je toseskladano z takovych lepsich znacek

[upravil dne 27.3.2008 martinz]

No tak jasně tu budu taky měnit,akorát sem to tady nenapsal,prostě všechno co k tomu patří,ať je to komplet

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...