martinz Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 potreboval bych radu jaky koupit predni stab. tyce na Peugeot 306 r.v. 99 , u peugeotu se mi to kupovat nechce a v e-katalogach toho je spousta tak se ptam jestli doporucite nakeho vyrabce abych to nemenil zachvilku znova diky martinz Citovat
Georginek Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Rekl bych ze vyrobce je fuk,ja mam myslim Starline, uz je tam mam 3 roky a OK.Jinak cena je ,par stovaku,takze je to stejne jedno..... Citovat
Medion Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 no já ze STARLINE nemám dobrý zkušenosti.taky mě čekaj a koupim ty plastový a určitě ne starline Citovat
Davidf Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Plastové můžu jen doporučit.Mám je dva roky a drží.Cena jednoho 750kč. Citovat
vendelinek Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Davidf Plastové můžu jen doporučit.Mám je dva roky a drží.Cena jednoho 750kč. Mám už žabičku objednanou u doktora ,taky je budu měnit a tak dám teda na vaše názory a dám tam taky ty plastový,budu dělat výměnu rozvodů ,řemene ,kladky,svíček a seřídit ventily,odhad je +-6aš7litrů i s prací,je to dobrá cena? Citovat
Béďa Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 ja bych teda zas plastovy asi nemusel, kovovy Febi si myslim neni spatna volba.. Citovat
vendelinek Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Béďa ja bych teda zas plastovy asi nemusel, kovovy Febi si myslim neni spatna volba.. A ty snima máš už nějaký zkušenosti?Tak teda teď nevim,co tam mám dát? Budu to dávat k doktorovi už brzo,asi tak ke konci dubna,to už snad bude trochu lepší počasí,a jestli přece jen pojedu na tu Seč,tak ať to je v cajku Citovat
Béďa Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal A ty snima máš už nějaký zkušenosti?Tak teda teď nevim,co tam mám dát? Budu to dávat k doktorovi už brzo,asi tak ke konci dubna,to už snad bude trochu lepší počasí,a jestli přece jen pojedu na tu Seč,tak ať to je v cajku ted jsem je kupoval, jeste je ale nemam na aute.. dostal jsem na ne kladny reference.. Citovat
vendelinek Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: vendi.stejskal A ty snima máš už nějaký zkušenosti?Tak teda teď nevim,co tam mám dát? Budu to dávat k doktorovi už brzo,asi tak ke konci dubna,to už snad bude trochu lepší počasí,a jestli přece jen pojedu na tu Seč,tak ať to je v cajku ted jsem je kupoval, jeste je ale nemam na aute.. dostal jsem na ne kladny reference.. Tak jo,díky za radu,ale teď mám trochu guláš,jaký teda tam dát Citovat
martinz Odesláno 27. březen 2008 Autor Odesláno 27. březen 2008 tak vsem dik , starline jsem se bal i kdyz neco uz jsem od nich kupoval a vylozene spatnou zkusenost nemam, ty tycky je asi spotrebak za par stovek tak jsem koupil kovove febi v autokelly za 1100 obe a byly mi take doporuceny Citovat
martinz Odesláno 27. březen 2008 Autor Odesláno 27. březen 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: Davidf Plastové můžu jen doporučit.Mám je dva roky a drží.Cena jednoho 750kč. Mám už žabičku objednanou u doktora ,taky je budu měnit a tak dám teda na vaše názory a dám tam taky ty plastový,budu dělat výměnu rozvodů ,řemene ,kladky,svíček a seřídit ventily,odhad je +-6aš7litrů i s prací,je to dobrá cena? tak rozvody mam uz take za sebou , jeste neni spatne vymenit i vodni pumpu , jelikoz je na rozvodu tak se to minimalne doporucuje, i kdyz jsem pak vydel tu svoji starou tak vypadala ok ale pro klid duse je to lepsi jinak material se da poridit do 3 tis a je toseskladano z takovych lepsich znacek [upravil dne 27.3.2008 martinz] Citovat
vendelinek Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Původně zaslal: martinz Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: Davidf Plastové můžu jen doporučit.Mám je dva roky a drží.Cena jednoho 750kč. Mám už žabičku objednanou u doktora ,taky je budu měnit a tak dám teda na vaše názory a dám tam taky ty plastový,budu dělat výměnu rozvodů ,řemene ,kladky,svíček a seřídit ventily,odhad je +-6aš7litrů i s prací,je to dobrá cena? tak rozvody mam uz take za sebou , jeste neni spatne vymenit i vodni pumpu , jelikoz je na rozvodu tak se to minimalne doporucuje, i kdyz jsem pak vydel tu svoji starou tak vypadala ok ale pro klid duse je to lepsi jinak material se da poridit do 3 tis a je toseskladano z takovych lepsich znacek [upravil dne 27.3.2008 martinz] No tak jasně tu budu taky měnit,akorát sem to tady nenapsal,prostě všechno co k tomu patří,ať je to komplet Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.