Lachtis Odesláno 26. červen 2008 Autor Odesláno 26. červen 2008 Původně zaslal: tanagy No tak congratulation, že ses odhodlal k činu ) Ať se ti líbí zvuk V tvým případě by nebylo špatný pouvažovat o dvojitý podlaze - výřez pro dva zesíky a subík. A asi bych se nebál tvrzeného polystyrenu - bylo by z toho dobrý dno. Hlavně jsem čekal na příhodné počásko. Špatný nápad to není, ale mě by to pouze vyřešilo problém se zakrytím kabelů (ten si vyřeším jinak), auto neslouží na nákupy a mezírka mezi subwooferem a zadní sedadla mi bohatě stačí. Jednak Ti i musím poděkovat. Inspiroval jsem se od Tebe umístěním zesilovače:super. Původně jsem si chtěl oba přidělat na sedadla, jako jsem to měl kdysi ve Fábii ovšem to jsem měl skromnější Blaupunkty - podstatně menší. Tak padla tato varianta a nastavení je na zesilovačích krásně přístupné. Citovat
cezar Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 Původně zaslal: Lachtis och krasne auticko,uz sa neviem dockat ked si aj ja kupim takeho tatosa joj uz aby to bolo Citovat
Lachtis Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 och krasne auticko,uz sa neviem dockat ked si aj ja kupim takeho tatosa joj uz aby to bolo Díky za pochvalu:papa. Budu držet palce, ať si seženeš takové autí, které bude podle tvých představ. A pevné nervy při hledání. Já auto sháněl kolem dvou měsíců a to jsem projel a obvolal velkou část území ČR:roll. Citovat
Lachtis Odesláno 5. říjen 2008 Autor Odesláno 5. říjen 2008 Ahoj Peugeoťáci:papa. Nechtělo se mi zakládat nové téma, jelikož se někomu můj dotaz bude zdát asi trochu mimo, tak to vkládám sem. Zima se blíží a čas na přezutí zimáků taky:bojim. Z bývalé Fabie mi zůstaly téměř stoprocentní zimáky s rozměrem R15 195/50. Letňáky mám 195/55 (předepsaný). Dotaz máte někdo 50-tky? Jaký má být tlak? U 55-tek 2.5! Díky za Vaše odpovědi;) Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Jo mám 195/50/15 a tlak dávám předek 2,2-2,3 a zadek 2,1-2,2. U těch 55 je 2,5 asi moc dal bych max těch 2,4 Citovat
Lachtis Odesláno 5. říjen 2008 Autor Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: L.I.P.O.8 Jo mám 195/50/15 a tlak dávám předek 2,2-2,3 a zadek 2,1-2,2. U těch 55 je 2,5 asi moc dal bych max těch 2,4 Takovou představu jsem měl taky:). U 55-tek je předepsáno s normální zátěží 2.5 a s plnou 3.0. Dík za radu:super Citovat
Lachtis Odesláno 22. listopad 2009 Autor Odesláno 22. listopad 2009 Hezký den přeji všem příznivcům značky Peugeot. Po delší době do svého \"vlákna\" vložím poněkud netradiční příspěvek-inzerát.Věřím, že se na fóru najde pár lidiček, kteří mají v plánu na jaře roku 2010 koupit \"nové\" auto - stejně tak jako já. A z tohoto důvodu sem vkládám příspěvek a pokud má někdo stejné termíny týkající se koupi vozu a moje 206 jej zaujme může si tuto potenciální nabídku zafixovat:D. Teď nějaké info. Jedná se model Peugeot 206 1.6 16V (80 kW) verze XS. Vyrobeno 4/2005 a koupeno nové ve Švýcarsku. V roce 2008 jsem vozidlo koupil a sem veden v TP jako první majitel (v reálu druhý). V současné době má vozidlo najeto cca 72 tis. km - v době prodeje očekávám kolem 75-76 tis. km. Vozidlo pravidelně servisováno - vedená servisní kniha. Původní majitelka vzala srnku, ale odnesly to pouze plechy ( haubna a pravý přední nárazník ). Světla, skla, bagy, atd. původní. To platí i o motoru, nosníkách. Auto nikam neplave - šlo pouze o výměnu plechů. Výbava: ABS, ESP - vypínatelné, 6x airbag, aut. klimatizace, el. okna, el. vyhřívaná zrcátka, centrál na DO, senzor světel a stěračů, výškově nastavitelný volant + sedadlo řidiče, palubní PC, originál 15 ALU kola s luxusními pneu Continental ( PC 10 tis. Kč) v 85% stavu, přední + zadní repro, originál CD radio s ovládáním u volantu + originál CD changer. A tak podobně. Vše je plně funkční! Vozidlo bylo garážované a pouze ručně myté ( za mého vlastnictví ). Samozřejmě běžné oděrky a vlasy na laku jsou, ale to má každý jetý vůz. Auto je moc pěkné stejně, tak technický stav a interiér votu. Motor asi není potřeba nějak komentovat na ten obsah je to BOMBA. Cenu udávat je předčasné. Jo a důvod prodeje. Mám služební vůz a tak si mohu dovolit výkonnější vozidlo, takže bych rád koupil něco ve stylu Nissan 350Z, Honda S2000, BMW E46 330CI a podobné mršky:D Dnes jsem auto naleštil, tak dám do vlákna jednu aktuální foto [upravil dne 22.11.2009 Lachtis] Citovat
mitu Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Ahojte Peugeot od roku 2005 zmenil sanie pre motor 1.6 16v 80kw planujem to prerobit aj ja lebo s nasavania pod podblatnikom mam mokry cely filter... Neviete ci to pojde vymenit kus za kus ? ak dakto o dakom konkretne tomto sani viete dajte vediet dik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.