oni Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 budu delat semestralku z CAD a potreboval bych od nekoho nejakou predlohu neceho ja nevim treba hridel,ozubene kolo neco slozitejsiho..kdyby ste o necem vedeli..... brouzdam na netu a nenenachazim neco vhodneho! Citovat
susta Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Původně zaslal: oni budu delat semestralku z CAD a potreboval bych od nekoho nejakou predlohu neceho ja nevim treba hridel,ozubene kolo neco slozitejsiho..kdyby ste o necem vedeli..... brouzdam na netu a nenenachazim neco vhodneho! vecer ti sem neco hodim Citovat
oni Odesláno 25. březen 2008 Autor Odesláno 25. březen 2008 Původně zaslal: susta Původně zaslal: oni budu delat semestralku z CAD a potreboval bych od nekoho nejakou predlohu neceho ja nevim treba hridel,ozubene kolo neco slozitejsiho..kdyby ste o necem vedeli..... brouzdam na netu a nenenachazim neco vhodneho! vecer ti sem neco hodim tak to bude super! bude to asi narocne,ale pokud by pak bylo mozno obrazek ne v CADu a bych mu to mohl dat jako predlehu! Citovat
oni Odesláno 25. březen 2008 Autor Odesláno 25. březen 2008 Původně zaslal: Marlin chces lustr ukaz prosim.... Citovat
Marlin Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Původně zaslal: susta co neco takovyho? vykres to ej jednoduche Citovat
Marlin Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Původně zaslal: oni Původně zaslal: Marlin chces lustr ukaz prosim.... mno, nemam tady, lae neco ti klidne muzu nakreslit jako kdyz na to prijde, tak sestavu treba kreslis 3 dny. Citovat
oni Odesláno 25. březen 2008 Autor Odesláno 25. březen 2008 Původně zaslal: susta co neco takovyho? vykres to je moc jednoduchy zase!ale jinak moc dekuji! Citovat
susta Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: susta co neco takovyho? vykres to ej jednoduche Kdyz na to prijde muzu mu dat podklady nakladniho nadrazi kdyz je tohle jednoduchy :D:D:D Citovat
oni Odesláno 25. březen 2008 Autor Odesláno 25. březen 2008 tak sem nasel to co potrebuji http://www.cadforum.cz/catalog/?cat=1 ale stahuje se to v nejakym ipt a nevim co to je!! Citovat
Marlin Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Původně zaslal: susta Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: susta co neco takovyho? vykres to ej jednoduche Kdyz na to prijde muzu mu dat podklady nakladniho nadrazi kdyz je tohle jednoduchy :D:D:D kdez svitici 6metrovou fontanu co jsem delali do dubaje Citovat
BoneDaddy Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Já jsem dělal obyčejnou přírubu tak ti taky moc nepomůžu. Citovat
oni Odesláno 25. březen 2008 Autor Odesláno 25. březen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Já jsem dělal obyčejnou přírubu tak ti taky moc nepomůžu. no setli to je jen obycejna priruba tak asi ne,ale za vse budu vdecnej tak to posi!! Citovat
mk405 Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 ale třeba i ještěrku ve 3D:mrk, kouknu po něčem ze školy Citovat
agresssor Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Tak to letadlo je fakt skveli.. JE to tezky v tom kreslit? Citovat
mk405 Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Původně zaslal: agresssor Tak to letadlo je fakt skveli.. JE to tezky v tom kreslit? jak se to vezme, může v tom kreslit i začátečník prostě přes iconky ale člověk znalý to zmákne za mnohem kratčí dobu nebot zná fígle a postupy co jak kreslit;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.