Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jak jsem dnes potkal svůj sen...  

1. 1. Jak jsem dnes potkal svůj sen...

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

2 peugeotkovic: no ja to rikam porad, ze bila je vlajkova barva Peugeotu a nejlip v ni vyniknou krasne linie .... ja mela bilou jen 309ku :-(

Ale cervena Lucifer (405) a moje naaaadherna zelena metla taky jdoooou... btw. dneska jsem mazlika umyla a je to proste..... PROSTE NADHERA!!!!!!!:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: omegaalfa

a více o shelby zde

http://www.ford-mustang.wz.cz/default.php?dir=generace&id=shelby_story67

Nevím čemu říkáš tuzing, ale každopádně nečteš. V prvním příspěvku jsem uvedl, že to není originál, to bylo jediné co mi majitel řekl. A myslím že předělat originál Mustang do barev Shelby není tuzing, to si asi trochu pleteš pojmy s dojmy.

Odesláno

podle mě je to tuzing obyč mustang alá dva pruhy a hned je z toho shelby....to origo 1968 ( a i jiný ročníky) vypadá trochu jinak (a to je jiná káva)

meles nesmysly. mustangy gt se vyrabeji vice jak 40 let a kupodivu se design sem tam menil, tzn. pokud najdes na netu obrazek, nemusi to nutne znamenat, ze vsechno ostatni je tuzing.

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

podle mě je to tuzing obyč mustang alá dva pruhy a hned je z toho shelby....to origo 1968 ( a i jiný ročníky) vypadá trochu jinak (a to je jiná káva)

meles nesmysly. mustangy gt se vyrabeji vice jak 40 let a kupodivu se design sem tam menil, tzn. pokud najdes na netu obrazek, nemusi to nutne znamenat, ze vsechno ostatni je tuzing.

Přesně. Jinak tady je 1967 taky 350, ale model 1/18 od Exact Detail, nejlepší kousek co mám:super

post-0-14109599638701_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...