Maverick Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Ahoj, nevíte pls. někdo o nějakém prográmku nebo způsobu jak odblokovat tohle rádio? Po dlouhé době schánění se mi teďka dostalo do pazour, ale bohužel nevim jak jej odemknouk. Odzkoušel jsem všechny možný fígle který znám, řadu prográmků co jsem tu měl, ale prostě jsem si ani neškrt:( Našel jsem i prográmek pšímo na Clariony kterej vypočítává kód podle výrobního čísla ale bohužel ani ten nezabral:grr Výrobní číslo rádia: CL0104S0072260 VIN auta kde bylo: VF34ERFX271554380 (Peugeot 405 z vrakáče:D) Tenhle prográmek jsem zkoušel a nic [upravil dne 29.3.08 Mefisto86] [upravil dne 30.3.08 Mefisto86] Citovat
Maverick Odesláno 24. březen 2008 Autor Odesláno 24. březen 2008 Pro ty kdo netuší co je to za rádio, tak swe jedná o originál kazeťák montovaný do Peugeot 405 new model s výstupem na CD changer a ovládáním pod volantem:D Citovat
Maverick Odesláno 29. březen 2008 Autor Odesláno 29. březen 2008 Tak jsem zjistil že u tohohle rádia je kód asi k ničemu, protože po zapojení rádia k elektrice a podržrním tlačítka BND_DISC a současným stisknutím tlačítka ON se rádio normálně zapne (nevim jestli se po čase nevypne). Jediný problém je v tom, že po celou dobu co je takto zapnuté pípá beeper:grr takže zejtra beru pajku a beeper jde ven:D aspoň do doby než zjistim kód k rádiu:aut EDIT: Tak bez kódu to funguje jen 3 minuty:bojim [upravil dne 30.3.08 Mefisto86] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.