Pepa01 Posted March 6, 2002 Share Posted March 6, 2002 Ahoj, posledni dobou se mi nekdy po prejeti rygolu odnekud zleva zezadu ozyvaji rany - jakoby neco tlouklo zespodu do podlahy. Vyfuk zda se drzi dobre... Nevite, co by to mohlo byt? Zapoměl jsem rict, ze je to 405 sedan. [Editováno 3/6/02 Pepa01] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Urbanek Tomas Posted March 6, 2002 Share Posted March 6, 2002 Podle me je to vyfuk. Me se taky po prejeti nerovnosti ozyva zezadu zvuk a na technicky mi oznamili, ze mam spatny stav vyfukoveho potrubi Zkus si vlezt pod auto a zamel poradne s vyfukem a podle me uslysis stejne zvuky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bart Posted March 7, 2002 Share Posted March 7, 2002 Nevím sice jak silné jsou to rány, ale pokud budeš pod autem kontrolovat výfuk, podívej se na upevnění a utažení kapsy pro rezervní kolo. Bart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek V. Posted March 18, 2002 Share Posted March 18, 2002 Pokud to neni vyfuk ani reserva, tak by to mohla byt spatna zad. naprava. Super firma je v Pribrami. Prace trva cca 3 hod. vymeni zad. napravu a daji nova loziska. Na praci davaji 2 roky zaruku. cena je P405- 6.500kc , P205 306 309 - 5.500kc. Vse delaji na pockani. Tel. je 0608 96 26 26 POZOR na levne servisy,ktere misto lozisek davaji futra. Nic to nevydrzi a spatne se to pak rozebira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted May 15, 2002 Share Posted May 15, 2002 Mě se rány ze zadu ozývaj taky ! 405D sedan. Výfuk drží, rezerva sice není připevněná tak jak za "mlada", ale tím to taky není. ®e by slabina starších peugeotíků? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ondra Posted May 15, 2002 Share Posted May 15, 2002 Cau, mam 1.8 TD a mam podobnej problem , vyfuk drzi, rezerva taky, tedka mam vymeneny oba tlumice a stejnak to dela.... Ptal sem se na to a nikdo nevi ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butch Posted May 20, 2002 Share Posted May 20, 2002 Mam 405 sedan a dela mi zrejme stejna vec jako vam. Z pocatku to bylo obcasne klepnuti, potom cim dal castejsi. Ted to boucha i pri zakyvani auta na miste. Je to zadni naprava. Rany jsou slyset ze vsech stran, protoze se to kostrou prenese do vnitrku auta a clovek je z toho zmateny. Ja mam zadrene prave rameno. U Peugeotu je to jedna ze slabin. Nelze to snadno promazat jako loziska. Momentalne mam auto odstavene a ceka na opravu. [Editováno 5/20/02 Butch] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janhercik Posted May 21, 2002 Share Posted May 21, 2002 Butch má pravdu, já se 405 combi měl to samé, navíc mi zadní kola začínala pomalu šmajdat jak u plně naložené Tatry. Vyřešil jsem to až výměnou celé zadní nápravy. Tenkrát jsem ji sehnal v Říčanech asi za 4000,- a v perfekním stavu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butch Posted May 22, 2002 Share Posted May 22, 2002 Jo, taky jsem chtel vymenit celou napravu, ale sehnat slusnou je problem. Na vrakovisti jsou vesmes starsi auta, nebo nejake bouraky, ktere s napravou nemusi mit neco v poradku. A kdo vi kdy se to muze stat zrovna na teto. Podle me je nejlepsi reseni dat do poradku svou napravu, at ma clovek jistotu ze to zase nejakych par stovek tisic kilometru vydrzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janhercik Posted May 26, 2002 Share Posted May 26, 2002 Ještě jsem si vzpomněl na to, jak odstranil rány od zadní nápravy můj známý ( P405 sedan ). Zvedl auto a heverem přizvedával jednotlivá ramena a petrolejem prostříkl všechny styčné a pohyblivé body, při všech polohách ramene. Je to tři roky ( 40000km )a má zatím klid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MK Posted June 3, 2002 Share Posted June 3, 2002 já mám už druhou 605, ten zvuk je potřeba slyšet, ale u obou stačilo vyměnit stabilizátory. Jeden asi 800 Kč Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts