Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

307

Poradte jaký diody tam mam dát místo těch puvodních. Do \"budíků\" ovládání oken atd. Typ, svítivost?

Díky

[upravil dne 22.2.2010 Cliwe]

Odesláno
Původně zaslal: Strejdakopec

ten odkaz co jsi dal mění veškerou situaci...díkes....nechám si je objednat k svátku :D

Já bych to taky bral ale stejně musim měnit diody, tak jako tak.

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

všechny ty budíky jsou starý model:nevim

Možná jim zkusit napsat. Ale já jim psal před tejdnem a žádná odpověd:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Willli

Peugeot 307SW 1.6, 2002. Preletovanie asi 24ks SMD lediek namalovanie ruciciek a samozrejme cele rozobrat a jeto:-). a v peugeote povedali, ze sa to neda :-), oni vedia asi iba menit ziarovky. Samozrejme aj podsvietenie computera.

Prosim tě porad jake smd ledky(svítivost). Trochu popiš jak na to. A jak udělat aby i ručičky byli modré? Jaké smd bys doporučil na do ovládání oken?

Díky

[upravil dne 22.2.2010 Cliwe]

• O 4 měsíce později...
Odesláno

ve středovém panelu mám předělanou jen spodní část s ovládáním nouzovek vyhříváním zadního skla atd. ovládání topení se mi moc nedařilo takže to eště nemám a přístrojovka .. no... je to pakárna ale můžu ti říct že to zvládne úplně každej.. bud\' si koupíš už hotový diody kterýma pak jen nahradíš žárovky ovšem musí se rozebrat budíky a oškrábat zadní část folie jde to na pytel chce spíš hodně trpělivosti.. ale taky to neni nic hroznýho :) nebo jako to mám já kde mám rovnoměrně rozmístěný diody přímo pod každým budíkem (to proto aby to nebylo tolik bodový ) o všem jsou tu hodně podrobně udělaný návody takže se jich stačí držet a úspěch je zaručen :)

třeba tohle pomůže :)

[upravil dne 25/6/10 stanley-zdenda]

Odesláno

ahojte ja by som sa chcel spytat,ja mam pekne cervene podsvietenie budikoch,ale toto nechcem menit,akurat mi rucicky slabo svietia,videl som fotky kde bolo original podsvietenie a rucicky svietili krasne na bielo,uz som mal rozobrate budiky cele som to tam cistil,ale zmena ziadna,ziarovky tam svietia vsetky,nemate nejaky napad ako to urobit? asi bude dobre dat na to miesto kde to osvetluje rucicky vysoko svietive led diody.dakujem

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...