Lukas24 Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 To mě onehdá na dálnici chytly takový kroupy , že sem myslel ,že mi to poničí autíčko! Naštěstí v pohodě! Ale pak sem se bál , že až budu stát na zahradě ,začne to znova! Teď už sem krytej ... jojo sousedi jsou asi pěkný opičáci! ... ale také mě vždy potěší a pobaví ,když někoho inspiruju ... ovšem souseda s červeným autem bych zas nechtěl ....což mi připomíná , že můj táta má v garáži červenýho Scenica!:D:D Citovat
Lukas24 Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 To raydowe : Tak jak to vypadá s tou manžetou? Citovat
Lukas24 Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 Tak sem si dokončil depo ... a čekal sem na smršť! ale nakonec jen lije a trochu foukal vítr ... uvnitř mám igelit na třeše ,když plátno proprší a z boku jsou nepromokavé fólie ,které sem zabezpečil měděným drátem do jednotlivých ok ,který je připevněn k týčím altánu (což na fotu není)... jen doufám ,že nepřijde nějaký orkán! Citovat
Lukas24 Odesláno 7. červenec 2008 Autor Odesláno 7. červenec 2008 Tak sem si vybral na www.rusmich-tuning.cz stříšku ... stojí 3080 kč... zatím sem levnější nenašel. Psali mi ,že jí mají skladem takže bez problémů... má někdo lepší typ? ... Citovat
Lukas24 Odesláno 9. červenec 2008 Autor Odesláno 9. červenec 2008 Tak sem si zase hrál s chromovou lištou:D Citovat
Lukas24 Odesláno 9. červenec 2008 Autor Odesláno 9. červenec 2008 a taky sem si udělal radost novou anténou:) Citovat
Lukas24 Odesláno 30. červenec 2008 Autor Odesláno 30. červenec 2008 Zdravím o prázdninách! ... je tu sice docela mrtvo ,ale pokud si někdo udělá čas ,tak tu mám nové updaty:D ... je to stříška a taky sem si pohrál s přední maskou (samozřejmě ,že se jedná o mé oblíbené chromové lišty a mou fantazii;)) ... jinak stříška (křídlo) je přilepená ,ale musím říct , že sem se docela bál ,aby držela , nicméně po utuhnutí lepidla to drží jak čert! Citovat
Lukas24 Odesláno 30. červenec 2008 Autor Odesláno 30. červenec 2008 Hezké prázdniny , malou spotřebu a kilometry bez nehod! Citovat
peugeotkovic Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Původně zaslal: Lukas24 Hezké prázdniny , malou spotřebu a kilometry bez nehod! je vidět,že je to opravdu Tvůj \"miláček\":mrk:potlesk Fakt čím dál vymazlíkovanější-no líbí A co ty modré parkovačky?Bez problémů..? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Mě připomínáš Maňase z Policejní Akademie Zdeňka Izera, ten taky pořád \"Býlý\" Kdo zná ten ví:D [upravil dne 30/7/08 Radek Hurvajz] Citovat
peugeotkovic Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Mě připomínáš Maňase z Policejní Akademie Zdeňka Izera, ten taky pořád \"Býlý\" Kdo zná ten ví:D [upravil dne 30/7/08 Radek Hurvajz] já na telku moc nekoukám:) ale ten film znám -z doslechu:) Tak to se asi na něj někdy schválně kouknu:cool: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.