Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Můj miláček s číslem 207 (téma: sportovní pružiny)

Recommended Posts

Odesláno

To mě onehdá na dálnici chytly takový kroupy , že sem myslel ,že mi to poničí autíčko! Naštěstí v pohodě! Ale pak sem se bál , že až budu stát na zahradě ,začne to znova! Teď už sem krytej ... jojo sousedi jsou asi pěkný opičáci!:D ... ale také mě vždy potěší a pobaví ,když někoho inspiruju ... ovšem souseda s červeným autem bych zas nechtěl ....což mi připomíná , že můj táta má v garáži červenýho Scenica!:D:D:D

Odesláno

Tak sem si dokončil depo ... a čekal sem na smršť!:D ale nakonec jen lije a trochu foukal vítr ... uvnitř mám igelit na třeše ,když plátno proprší a z boku jsou nepromokavé fólie ,které sem zabezpečil měděným drátem do jednotlivých ok ,který je připevněn k týčím altánu (což na fotu není)... jen doufám ,že nepřijde nějaký orkán!:ticho

post-0-141096013071_thumb.jpg

Odesláno

Tak sem si vybral na www.rusmich-tuning.cz stříšku ... stojí 3080 kč... zatím sem levnější nenašel. Psali mi ,že jí mají skladem takže bez problémů... má někdo lepší typ?;) ...

post-0-14109601344115_thumb.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím o prázdninách!:) ... je tu sice docela mrtvo ,ale pokud si někdo udělá čas ,tak tu mám nové updaty:D ... je to stříška a taky sem si pohrál s přední maskou (samozřejmě ,že se jedná o mé oblíbené chromové lišty a mou fantazii;)) ... jinak stříška (křídlo) je přilepená ,ale musím říct , že sem se docela bál ,aby držela , nicméně po utuhnutí lepidla to drží jak čert!:D

post-0-14109601599338_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Lukas24

Hezké prázdniny , malou spotřebu a kilometry bez nehod!:papa

je vidět,že je to opravdu Tvůj \"miláček\":mrk:potlesk

Fakt čím dál vymazlíkovanější-no líbí:super

A co ty modré parkovačky?Bez problémů..?:roker

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Mě připomínáš Maňase z Policejní Akademie Zdeňka Izera, ten taky pořád \"Býlý\" :P Kdo zná ten ví:D:D

[upravil dne 30/7/08 Radek Hurvajz]

já na telku moc nekoukám:) ale ten film znám -z doslechu:)

Tak to se asi na něj někdy schválně kouknu:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...