Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Můj miláček s číslem 207 (téma: sportovní pružiny)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Němcová Světla

Jsem novým členem tohoto club fora a budoucím majitelem 207 1.4 16v 66kw.Chtěl jsem se zeptat jak jste spokojeni s výkonem tohoto motoru a jakou má spotřebu po dálnici. A ještě jednu věc ,nemáte tento motor někdo přečipovaný?Má mít o 10koní víc a krouták 150 . DíKy

Zdravím a Vítej!:papa Já tento motor mám (ikdyž u mě to je 65kw / 90koní) a krouťák mám podle tabulek 133... nicméně musím říct , že na dálnici papá hooodně ,ale ve městě je to paráda! Tyhle malá auta nejsou prostě cesťáky! Ale o to jsou živější a sem s ním spokojen!;)

Odesláno
Původně zaslal: mohawk

Tak som si dokupil nakoniec aj hlinikove prahove listy. CElkom dobre to vypada.

Čus kde si ty prahový lišty kupoval ?,já mám objednáno u AutoFam v Olomouci a už 3 týden čekám:roll

popř.cena,díky.

Odesláno
Původně zaslal: Němcová Světla

Máš pravdu je to 65kw/90 koní ale kolik je to hooodně????? 6 litru? 7 litru? 8 litru? Papírvě to má být okolo 5.5 litru a těch 10 koní a krouták 150 je na přečipovaný motor .

[upravil dne 29.4.2008 Němcová Světla]

Tak podle tabulek by to mělo být v kombinovaném provozu - město - dálnice kolem 7litrů , já osobně myslím tím hooodně spotřebu v mé osobní situaci. Jedu zhruba 70km tam a zpět v kombinovanym provozu , mám skoro půl nádrže a když přijedu domů svítí mi žebrák. Co mám vysledované je to , že pokud to po dálnici mastím kolem 150ti (což bych neměl:D) vždy to sežere mnohem víc než když tam pojedu do 130ti a nebo budu jezdit po městě a okreskách. Ale to je asi normální!;) ... hodně ho teď používám na výlety a tam se spotřeba projevuje ... mám už od února najeto přes 3500 km (což ani nevím jestli je moc či málo)... takže tak...:D

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

Původně zaslal: Lukas24

Můj jarní pokojíček!:roker

:aut ty tam máš tak čist\'ounko..:aut Jezdíš ty v tom vůbec..?:aut

Koberečky moc hezký,jj:super

I loketku koukám už máš:mrk

Takže tímto ještě rozšiřuji svůj předešlý komentář o to že v autu opravdu jezdím:D ... tenkrát sem fotil koberečky tesně po jejich zakoupení ve vyluxovaném autě. Když je chcavec , vypadá to poměrně hůř!:aut ... jinak dík za jejich pochvalu, s tou červenou to ladí!;) ... a loketku tam mám už dlouho...

Odesláno

ahoj, tak ja vcera otocil 650 kilakov na jednu nadrz. coz je myslim tak akurat. prvu polovicu somho setril, ale naspat po dialnici 140 a skusil som chvilu aj maximalku takmer 180km/h na ocelakoch. tocilo to takmer presne 5000 otacok a este by to trochu jelo. Volant uplne v klude . Ked dojdu konecne hliniky, tak to hadam bude este lepsie. kebyze to setrim celu cestu a neskoncim na pol hodku v kolone tak tych 700 kilakov by som asi dal, ale bolo by to na doraz.

Lukasi kozeny potah uz dosiel, uz som ho nahodil a je to absolutna parada. to ako to vyzera aj aky mas pocit ked ten volant drzis v ruke. :)) asi ma na svedomy tu moju vcerajsiu maximalku.:))) vecer hodim photo.

Odesláno
Původně zaslal: mohawk

Tak som si dokupil nakoniec aj hlinikove prahove listy. CElkom dobre to vypada.

kolko si za ne vysolil? na 307 stoja hlinikove myslim 2500sk (iba na predne dvere) no ja som kupoval umelohmotne na predne aj zadne za 960Sk,-(origo)

Odesláno
Původně zaslal: raydowe

ahoj, tak ja vcera otocil 650 kilakov na jednu nadrz. coz je myslim tak akurat. prvu polovicu somho setril, ale naspat po dialnici 140 a skusil som chvilu aj maximalku takmer 180km/h na ocelakoch. tocilo to takmer presne 5000 otacok a este by to trochu jelo. Volant uplne v klude . Ked dojdu konecne hliniky, tak to hadam bude este lepsie. kebyze to setrim celu cestu a neskoncim na pol hodku v kolone tak tych 700 kilakov by som asi dal, ale bolo by to na doraz.

Lukasi kozeny potah uz dosiel, uz som ho nahodil a je to absolutna parada. to ako to vyzera aj aky mas pocit ked ten volant drzis v ruke. :)) asi ma na svedomy tu moju vcerajsiu maximalku.:))) vecer hodim photo.

Tak to sem zvědal na potah! Já totiž taky o něm silně uvažuju , ten můj co tam mám je takový obyč! Ale tenhle by stál za to! a hlavně se bude lépe držet ,jak říkáš!;)

Odesláno

ja som si objednal cierny. Farebny interier ma nieco do seba, ja som ale taky kontroverzny pedant.:)) vsetko musi ladit :-) a tak davam interier do ciernej s doplnkami v hliniku alebo v chrome.

pri instalaci volantu mam ale vclku funy zazitok.:)) kedze som nevydrzal chcel som ho nahodit uz ked som prisiel z cesty a to sa uz zvecerilo a zotmelo. Potah treba na desat minut namocit do vody pred nahodenim, spravil som, idem nahadzovat.. no do dierok som pri ziadnom osvetleni nevidel. tak som to musel nechat na rano, aby potah neuschol a nescvrkol sa nejako, tak som ho zabalil do mokrej handry. Na druhy den plny ocakvania som rychlo vstal a isiel instalovat, ale co sa stalo. rozbalim handru a potah je ZELENY. tak sa napil vody ze ozelenel. Z tej hrozy som uz ozelenel aj ja.. no dufal som ze je to len tou vodou. Tak som ho nahodil (instalacia asi hodinu - silne doporucujem tenke rukavice) a modlil sa, nech po vyschnuti je cierny... a chalabohu, je cierny..:)))

v2.jpg

v1.jpg

[upravil dne 6.5.2008 raydowe]

Odesláno
Původně zaslal: HOFA

Mohl bych se zaptat kde se dá takový potah na volant objednat ? kolik stojí a nějaký stručný popis k montáži.

je moc sympatický

díku za info.

na 6tej stranke tohoto tematu som tam uviedol niekde link. cierny stoji 600 Sk. \"instalacia\" je v pohode, len si to treba precitat a prist na system, uz to potom ide rychlo. za tie prachy asi nic lepsie neni.. az potom to namieru co ma robo. to je uz dokonale.:)

Odesláno

To raydowe : Pěkné to máš!:super Já pudu do dvoubarevného (červeno-černý) ať mi hezky ladí s pokojíčkem! To s tím namočením a zezelenáním je vtipný! To bych se asi totálně zhrozil:D ... a je zajímavý že zrovna zezelenal! To sem zvědavej jak se zbarví ten červeno-černej:aut ... nicméně vypadáto pěkně a věřím ,že to na volantu drží jak židovská víra , takže do toho také půjdu...už sem si našel firmu v Plzni , která to dodává...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...