Přejít na obsah

mohawk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

mohawk's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. mohawk

    Navigácia - zabudovaná

    Este jedna vec, nikde som sa nedocital, zeby 1012 mala GPS. Jedine ak 1025, alebo 1026. Problem ale vidim v tom, ze su tam iba mapy Zapadnej Europy a nie je SR a CR.
  2. mohawk

    Navigácia - zabudovaná

    Zaujima ma, ci pri instalacii nenastali nejake neocakavane problemy, ci vsetko funguje ako ma. Nadalej funguje aj original display, alebo ten je cierny? Funguje ovladanie z packy pod volantom? Kolko ta vysla ta navigacia s instalaciou?
  3. Máte niekto skúsenosti s akoukolvek 2-DIN navigaciou (radio, dvd a pod.) zabudovanou do kokpitu? Priklad: http://www.eonon.cz/sk/index.php?page=detail&count=0&id=0136 http://www.gpsautoradia.sk/e-shop/vstavane-autoradia/detail/554/82/vstavane-autoradia/autoradio--peugeot-207,-307
  4. Musim to nafotit, vypada to dobre, ale viac menej iba pre majitela auta :-) Zvonku to nie je vidiet.
  5. Čus kde si ty prahový lišty kupoval ?,já mám objednáno u AutoFam v Olomouci a už 3 týden čekám:roll popř.cena,díky. Cakacia doba bola 4 pracovne dni. Cena bola 2.900,- SKK.
  6. Tak som si dokupil nakoniec aj hlinikove prahove listy. CElkom dobre to vypada.
  7. mohawk

    Alarm

    Takze nakoniec som sa rozhodol pre autoalarm Kopel KR-8000. Vraj je este lepsi ako Magicar 100 AS (spolahlivejsi). Zaroven mi montuju aj cuvaci senzor - Kopel BS-340. Len pre info, pre tich, ktori si chcu dat namontovat alarm do 207-cky: Vsetko sa to robi priamo v Peugote (autorizovany servis/predajna), odporucanie na tento alarm som dostal tam. Problem je v tom, ze nikto iny nechce namontovat dvojcestne alarmy do 207-cky. Montaz vykonava pracovnik priameho predajcu znacky Kopel na nasom trhu. Jedina vec co ma hneva je ta, ze auto je tam uz stvrti den (od pondelka rana), ze to malo byt vsetko namontovane za dva dni a dnes je stvrtok. Dnes by sme mali ist teda konecne pre auto. Som zvedavy, ci nebudu spekulovat s cenou. Vraj to bolo problematickejsie ako si mysleli. Dufam, ze moje auto nebude prve, do ktoreho montuju alarm/cuvaci senzor znacky Kopel. Ale vzdy lepsie ako garazovy majstri.
  8. mohawk

    Chybové hlášení

    Mne to raz pipne a samozrejme palubny pocitac vypise tu hlasku, ked je teplota <= 3 °C a teplotny ukazovatel stale blika. [upravil dne 8.4.2008 mohawk]
  9. Dakujem. Dufajme, dufajme. Este alarm a senzor cuvania a bude komplet.
  10. Trvalo to 3 tyzdne, kym som toto auto objavil na webe. Je to 2007, cize este rok v zaruke. Auto je dovezene z Talianska, kupoval som ho ale na Slovensku, preslo kontrolou originality atd. Samozrejme som ho hned dal na diagnostiku do Peugeotu a je uplne ok, tak ako ma byt. Cena bola 322.000,- Sk, povodna cena vozidla s podobnou vybavou 580.000,- Sk [upravil dne 7.4.2008 mohawk]
  11. Ono je to vlastne specialna vybava - Sport pre Taliansko. Je to dovezene auto. 6x airbag, automaticka dvojzonova klimatizacia, chromove prevedenie, kvalitnejsie potahy, hlinikove disky atd. Praveze po dialnici papa relativne malo, vela zerie v meste. Inak kombinovana spotreba je 7 - 7.2 l na 100km.
  12. mohawk

    Oficialny cennik

    Dakujem, akurat to pozeram. Ale aj tak je divne, ze v predajni Peugeot este stale nemaju cennik k originalnemu doplnkovemu prislusenstvu.
  13. Tak toto je to moje auticko [upravil dne 3.4.2008 mohawk]
  14. mohawk

    Alarm

    Alarm - info na webe, no to je jasne. Xenony - dakujem za vysvetlenie a teda nemam chut znicit elektroniku.
×
×
  • Vytvořit...