Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Když mě chytne záchvat zachraňování...aneb není na tom tak strašně jak vypadá..

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pata

drzim palce... a hlavne nervy... ja zacinam delat na kyvacce, predbezne jsem to napocital a malem me odvezli... :grr:D

Ceny za mechanické věci mám předběžně sčítnutý na cca 8000,- a to je samozřejmě jen a jen odhad, nikdo neví co je skutečně všechno po těch letech v prde_i že... No a to není nikde klempíř, lakýrník...:D No bude stát no..

Odesláno

jarda: 8tis? to je asi hodne predbezna cena, ze? :D ja chci letos udelat motor (uz chybi jenom loziska a gufera), cele to dat do cajku a zajet na STK, at muzu v nedeli jezdit na projizdky :mrk

casem pak pujde ke klempirovi a na lak ;)

Odesláno

jarda: 8tis? to je asi hodne predbezna cena, ze? :D ja chci letos udelat motor (uz chybi jenom loziska a gufera), cele to dat do cajku a zajet na STK, at muzu v nedeli jezdit na projizdky :mrk

No ty ceny na to jsou slušný, řekl bych až lidový:) Práce počítaná není, co půjde, udělám se sousedem v garáži:)

Odesláno

Já bych tý ceně i docela věřil, spousta toho půjde použít ze žigulíka (ne-li všechno:D) a na toho díly zas tak drahý nejsou:super
Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

No ty ceny na to jsou slušný, řekl bych až lidový:) Práce počítaná není, co půjde, udělám se sousedem v garáži:)

tak to pak jo, ja praci delam taky komplet sam, az na lak a pisek :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

Já bych tý ceně i docela věřil, spousta toho půjde použít ze žigulíka (ne-li všechno:D) a na toho díly zas tak drahý nejsou:super

Paradoxně jsou ty věci levnější oroginál Fiat:D No, jak se to vezme, Rusáci si leccos vylepšili, lehce pozměnili, jeden šroubek dali jinam a ..... když nemáš tu originální věc, seš v loji..

Odesláno
Původně zaslal: omegaalfa

ted už jen \"opláchnout \" pískem a \"přeleštit\" rozbruskou :D:):D

:D:D NO dostalo me, kdyz se pod natlakem vapky zacly loupat predni blatniky, cisty jak lilium a pozink! :D:D

Odesláno

Tak tu mám jednu fotečku po zásahu vapky a koštěte, dneska bych rád šel zkusit rozleštit Silichromem přední nárazník, protože ten není tak moc pochroumanej, tak jestli se nedá ještě zachránit..

Odesláno

No čéče vypadá dobře. Máš nějaký spešl nářadí nebo na to jdeš klasikou (stranový, očkový, základní gola)? Jak budeš řešit korozi? Vyřízneš nemocnou část a navaříš jinej plech (a čim) nebo pokud to půjde vyměníš celej díl?

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

No čéče vypadá dobře. Máš nějaký spešl nářadí nebo na to jdeš klasikou (stranový, očkový, základní gola)? Jak budeš řešit korozi? Vyřízneš nemocnou část a navaříš jinej plech (a čim) nebo pokud to půjde vyměníš celej díl?

Mám takovou pěknou sadičku, ale myslím že nejvíc přijde ke slovu uvolňovač a místně flexa.. Vařit bude kámoš, já nemám čím a do toho se nemontuju.. Měnit se bude pouze přední čelo (doufám...) a možná zadní lemy..

Jinak dneska jsem zkoušel vyleštit ten chrom a docela mne to překvapilo:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...