Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Audi A4 nebo Peugeot 406  

1. 1. Audi A4 nebo Peugeot 406

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vix

Ale marisw je ze stejný sorty, jako byl kukikuk

307sw má proto, že ji nemůže střelit a Peugeoty se všeobecně prodávají hůř než koncernová auta (viz příspěvek f3Rd@ )

A navíc, pokud budete porovnávat Peugeota a Passata, tak hádejte, co u něj vyhraje :)

Už mě ani nezajímá, je-li je lepší A4 nebo Passat :)

Mmch, volím pohodlí, ne image.

oooooooo moj bože........... ty si ale mudry...kam na to :D:D:Dchodiš:D:D:D

Odesláno

to Marvain (sory jsetli to jmeno pisu blbe) : to chces srovnavat A4 za 500 000,- a 406 za 200 000??? Neprijde ti to trochu vic nez hloupe? :papa

Jinak podud na narazka s vlastenectvim byla na me, tak ja zas nejak vysazeny na peugeoty nejsem, ale neznam jedinou vec v cem by ta A4 byla lepsi a nikdo mi tady nedokazal jedinou vec vyjmenovat! 406 jsem si kupoval kvuli spotrebe, pohodli a kvuli tomu, ze se v ni citim bezpecne a vypada dobre! :super Jak uz tu nekdo psal, vsechny VW jsou tvrdy a nepohodlny, maly sedacky a tvrdy plasty v interieru. Jediny co je u VW dobry je motor 1.8T, to uznavam, taky uznavam spoustu jinych aut, ktere jsou lepsi, napr BMW, ale to uz je pomalu jina kategorie. Myslim, ze v dane cenove skupine nema 406 konkurenci! Kamos si koupil audinu, za kterou nevyplazl zrovna malo a ikdyz ma 1.8T, tak bych s nim nemenil. Interier je otresny, sice kozeny sedacky, ale o vyhrivani ani neslysely, destovy senzor?? Panecku, co to je? To asi v nemecku taky neznaji. To ze mu prez leto popraskaly skla, to nepocitam, to je asi vada toho urciteho kusu. Ale ve spouste detailu se na peugeota malo kdo chyta... Treba beru, ze volvo (napr S80) je vymakany, spousta detailu propracovanych a domyslenych. VW mi pripada, jako ze udelame auto, aby to jezdilo, aby to melo svetla, sterace, motor a klimu a tim to hasne. Neresi zadne vychytavky a zlepsovaky. \"Pokud to funguje a lidi to kupujou, tak na to nehrab\" -nerikam, ze je to spatne pravidlo, ale pokud by jsme se jim ridili, tak mame listove odpruzeni a motory s OHV rozvodem jako v USA! :bojim

Proste audi nema zadne PRO, kterym by me presvecila abych si ji koupil! Tot muj nazor. Pokud nekdo zna dobry duvod, proc ji koupuit, rad si ho vyslechnu... :papa

EDIT: tady jsou recenze 406 a A4 combi, tak si to muze kazdy precist a udelat si obrazek sam... rozdil 600l v kufru po sklopeni sedacek je u combi docela zasadni!

http://magazin.auto.cz/ojete/peugeot-406-sarmantni-francouz.html

http://magazin.auto.cz/ojete/audi-a4-2000-2004-cesky-sen.html

[upravil dne 14/3/08 f3Rd@]

Odesláno

To f3Rd@:konečne to niekto napísal, jasne že je to blbosť, porovnavať auto v plnej výbave za 500 z autom za 250 tisíc v plnej vybave(rovnaký rok),to sa asi ani nedá:myslim

Odesláno

by mě zajímalo co by Zdendovi odpověděli na nějakém Audi foru,kdyby položil stejnou otázku.

Docela se to téma rozjelo.

Každé auto má svoje pro i proti a svoje kouzlo.

Nejlepší by bylo položit tuto otázku na nějakém jiném automobilovém foru:D.By se asi člověk dočkal zajímavých odpovědí.

Když jsme kupovali naše auto,tak jsem se nikoho neptal na názor,ale koupil podle svého.

Takže na výběr máš budˇAudi nebo Peugeot a nebo ještě řešení,koupit si kolo nebo jezdit busem.:D:aut

[upravil dne 14/3/08 adraj]

[upravil dne 14/3/08 adraj]

Guest servisman
Odesláno

jen že neuvedl kolik chce investovat do auta.Vezmu jen že 406 by byla mladší oproti A4

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...