Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Audi A4 nebo Peugeot 406  

1. 1. Audi A4 nebo Peugeot 406

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: p406b

ja ho koupil kvuli cene- oktavky byly drazsi, a ted jim davam na prdel at videj ,ze za tolik nestojej.:aut

Do našeho bych taky nešel aspon kvuli ceně jsou moc předraženy.Ale to jsme u jineho auta.Držme se raději tohoto vlákna:super

Odesláno
Původně zaslal: Zdenda-406

Původně zaslal: p406b

ja ho koupil kvuli cene- oktavky byly drazsi, a ted jim davam na prdel at videj ,ze za tolik nestojej.:aut

Do našeho bych taky nešel aspon kvuli ceně jsou moc předraženy.Ale to jsme u jineho auta.Držme se raději tohoto vlákna:super

Proste peugeot 406:) a je to:)

Odesláno
Původně zaslal: Honza z Nera

Má pravdu pan tajemník:D

Mám ale pocit, že tenhle klub je zrovna docela tolerantní vůči ostatním značkám. To u takovej fordů . . . . :roll

Spíš to řeknu tak, mám rád Peugeoty a Audi se mi nijak zvlášť nelíbí a ani mne příliš neosloví, proč bych ji měl dát přednost jen pro to, aby se to tu naoko zdálo objektivnější? Neříkám že je to špatný auto, ale prostě bych raději zvolil sám za sebe Francouzskej obývák, pohodlí Peugeotu vlastní:super

Sorry, blbě čtu...........za to co sem napsal předtim....

[upravil dne 9/3/08 jarajarda]

Odesláno
Původně zaslal: wena99

soused má A4 a interier je pěkně hnusnej a má to v plný palbě.je to takový o ničem i octavka má hezčí vnitřek

[upravil dne 10.3.2008 wena99]

Nic proti ale laskavě se koukni na octavi z roku 98-99 a potom se koukni na A4 z roku 98-99.A potom něco placej.Octavka to jsou jenom laciné plasty!!!!!!!!!!!!!!!!!!A vypada děsně!!!!!!!!!!!!:papa

Guest servisman
Odesláno

jest.li myslíš fota jako podpis,kdyby jsi četl forum tak víš :aut

[upravil dne 10/3/08 sarkomi]

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

jest.li myslíš fota jako podpis,kdyby jsi četl forum tak víš :aut

[upravil dne 10/3/08 sarkomi]

Ne myslím avatar tvuj červenej obrazek.Co se ukaže každemu.Není tady:aut

Odesláno

1. Ten avatar sa nezobrazuje ani mne

2. Audi je podla mna zbytocne predrazena krabica od topanok, takze hlasujem za 406, alebo estte radsej mam 407 ale to len mimo rec.

Guest servisman
Odesláno

avatar neavatar je tu řeč o audině a 406 tak nevím proč se tím zabýváte.Nebo to dělá problém jako můj podpis?že jsem jej raději dal pryč stačí jen říci:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...