Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak koukám, že se srázek vydařil, počasí vyšlo - dokonce se i konkurence přijela zřejmě poučit, jak se dělá minisraz - takže i vedení klubu děkuje organizátorovi za čas ztrávený přípravou minisrázku. (Vzhledem k momentální situaci se mezi Vás hned tak osobně nepodívám, ale věřte mi, že bych i rád).

Přemo, možná - kdyby bylo méně černé na sklech, tak bys ten kýbl i viděl :papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Přemo, možná - kdyby bylo méně černé na sklech, tak bys ten kýbl i viděl :papa:papa

Jel jsem ze staženýma oknama a stejně to nepomohlo,spíš ty široké kola.....posilovač s něma v tak malé rychlosti má co dělat.....:myslim:myslim:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: peugeotkovic

tak přiznejte se:bacha kdo křápnul toho kyblíčka..?:bacha:aut

Já......:myslim:myslim jsem to s tím mojim \"pohřebákem\" nějak nedal.......:aut:aut

To níc..strhnem ti ho z platu:roker Já bych jich křapla víc:aut Ještě jsem slalom nejela a ani se do toho nehrnu..to by mi s žaludkem dělalo divy:bojim

Já až ted\' koukám,že jsi z Krnova:mrk Tama párkrát do roka jezdívám směr Jeseníky:) Příští víkend do Velikonoc taky:)

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Jel jsem ze staženýma oknama a stejně to nepomohlo,spíš ty široké kola.....posilovač s něma v tak malé rychlosti má co dělat.....:myslim:myslim:papa:papa

no a co mam rikat ja? bez posilovace :(

btw ty nove smajly jsou boziii :bacha:bacha:bacha :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

baterky se dobíjejí 9 hodin:roker takže o půl desáté at\' tu s něma jsi:bacha:D

tak to neklapne, já mám trošku jiné baterky, těm ludrám to trvá nějakých16 hodin:aut:aut

slalom byl faj, pěkně se na něj dívalo, ale já radši nejel, bych se vyliskal rukama, příště ale jedu, to už bude druhé auto s posilovačem :D:D:P

Odesláno

Přema nebyl jediný , kdo rozstřelil kyblíky , já taky nějaké přibral :mad: a rukama jsem se málem opravdu vyliskal (ale aspon byla sranda)

Jo a kalendář byl inspirující :super

Do příště slalom pořádně natrénuji (už začínám zhánět kyblíky :D)

[upravil dne 16.3.08 Miku]

Odesláno

Pata , tak kalendář by mi domů nesměl , to bych nerozchodil :bacha (asi by mi srazy zatrhli a bylo by po ptákách - ten nový smajlík je boží...)

Odesláno
Původně zaslal: Pata

.....................

..................

Paradoxně se bez serva jezdí slalom podstatně líp - řízení je totiž mnohem strmější ,má tudíž kratší dráhu do plného rejdu - Bohouš s GTIčkem nám to v Praze vždycky naklepal

Odesláno

Původně zaslal: Pata

.....................

..................

Paradoxně se bez serva jezdí slalom podstatně líp - řízení je totiž mnohem strmější ,má tudíž kratší dráhu do plného rejdu - Bohouš s GTIčkem nám to v Praze vždycky naklepal

Sakra, ted jsi me prozradil, ja se to vzdycky snazil uhrat na jezdecke umeni :myslim:(:D:D:D

Miku: :D:bacha:grr:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: jaudax

já teda nevím, ale není ta doba dána spíše nabíječkou??? já mám 2800mAh a za 2 hod´ky jsou ready. Bych jim jinak dal... :bacha:bacha:bacha:D

samo je to nabíječkou

nikdy mi zatím navadilo že to nabíjí pomalu celý den, takže jsem zatím v poho :D:D:D

zítra už budou takže se dočkáte toho málo co sem blejsknul :)

[upravil dne 16/3/08 Hanys55]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...