peugeotkovic Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 tak přiznejte se:bacha kdo křápnul toho kyblíčka..? Citovat
Přema Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 Původně zaslal: Miku @re , přece z brzd Brembo se musí kouřit , jinak pískají :D:D Ha ha ha........:myslim:myslim Citovat
Přema Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic tak přiznejte se:bacha kdo křápnul toho kyblíčka..? Já......:myslim jsem to s tím mojim \"pohřebákem\" nějak nedal.......:aut Citovat
Medvěd Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 Tak koukám, že se srázek vydařil, počasí vyšlo - dokonce se i konkurence přijela zřejmě poučit, jak se dělá minisraz - takže i vedení klubu děkuje organizátorovi za čas ztrávený přípravou minisrázku. (Vzhledem k momentální situaci se mezi Vás hned tak osobně nepodívám, ale věřte mi, že bych i rád). Přemo, možná - kdyby bylo méně černé na sklech, tak bys ten kýbl i viděl :papa Citovat
Přema Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 Původně zaslal: Medvěd Přemo, možná - kdyby bylo méně černé na sklech, tak bys ten kýbl i viděl :papa Jel jsem ze staženýma oknama a stejně to nepomohlo,spíš ty široké kola.....posilovač s něma v tak malé rychlosti má co dělat.....:myslim:papa:papa Citovat
peugeotkovic Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: peugeotkovic tak přiznejte se:bacha kdo křápnul toho kyblíčka..? Já......:myslim jsem to s tím mojim \"pohřebákem\" nějak nedal.......:aut To níc..strhnem ti ho z platu:roker Já bych jich křapla víc:aut Ještě jsem slalom nejela a ani se do toho nehrnu..to by mi s žaludkem dělalo divy:bojim Já až ted\' koukám,že jsi z Krnova:mrk Tama párkrát do roka jezdívám směr Jeseníky:) Příští víkend do Velikonoc taky:) Citovat
Pata Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Medvěd Přemo, možná - kdyby bylo méně černé na sklech, tak bys ten kýbl i viděl :papa Jel jsem ze staženýma oknama a stejně to nepomohlo,spíš ty široké kola.....posilovač s něma v tak malé rychlosti má co dělat.....:myslim:papa:papa no a co mam rikat ja? bez posilovace btw ty nove smajly jsou boziii :bacha:bacha :D:D Citovat
Hanys55 Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic baterky se dobíjejí 9 hodin:roker takže o půl desáté at\' tu s něma jsi:bacha:D tak to neklapne, já mám trošku jiné baterky, těm ludrám to trvá nějakých16 hodin:aut:aut slalom byl faj, pěkně se na něj dívalo, ale já radši nejel, bych se vyliskal rukama, příště ale jedu, to už bude druhé auto s posilovačem :D:P Citovat
peugeotkovic Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 achjo.. S\'koda no.Co to jsou teda za baterky..? A vydrží timpádem mnohem dýl,když se tak dlouho nabíjejí..?To se mi nechce ani věřit..fakt 16 hodin? [upravil dne 16.3.2008 peugeotkovic] Citovat
Hanys55 Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 sou už to starší kousky a hodně starší nabíječka, ale zatím drží tak nekupuju nové Citovat
jaudax Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 já teda nevím, ale není ta doba dána spíše nabíječkou??? já mám 2800mAh a za 2 hod´ky jsou ready. Bych jim jinak dal... :bacha:bacha:D Citovat
Pata Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 jaudax ma pravdu, na druhou stranu byva pomalejsi nabijeni pro baterky lepsi Citovat
Miku Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 Přema nebyl jediný , kdo rozstřelil kyblíky , já taky nějaké přibral a rukama jsem se málem opravdu vyliskal (ale aspon byla sranda) Jo a kalendář byl inspirující Do příště slalom pořádně natrénuji (už začínám zhánět kyblíky ) [upravil dne 16.3.08 Miku] Citovat
Pata Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 Miku: ja taky, ale o to prece neslo a kalendar byl opravdu... inspirujici uz mi zdobi zed pokoje Citovat
Miku Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 Pata , tak kalendář by mi domů nesměl , to bych nerozchodil (asi by mi srazy zatrhli a bylo by po ptákách - ten nový smajlík je boží...) Citovat
Medvěd Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 Původně zaslal: Pata ..................... no a co mam rikat ja? bez posilovace .................. Paradoxně se bez serva jezdí slalom podstatně líp - řízení je totiž mnohem strmější ,má tudíž kratší dráhu do plného rejdu - Bohouš s GTIčkem nám to v Praze vždycky naklepal Citovat
Pata Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Pata ..................... no a co mam rikat ja? bez posilovace .................. Paradoxně se bez serva jezdí slalom podstatně líp - řízení je totiž mnohem strmější ,má tudíž kratší dráhu do plného rejdu - Bohouš s GTIčkem nám to v Praze vždycky naklepal Sakra, ted jsi me prozradil, ja se to vzdycky snazil uhrat na jezdecke umeni :D:D Miku: :D:D Citovat
Hanys55 Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 Původně zaslal: jaudax já teda nevím, ale není ta doba dána spíše nabíječkou??? já mám 2800mAh a za 2 hod´ky jsou ready. Bych jim jinak dal... :bacha:bacha:D samo je to nabíječkou nikdy mi zatím navadilo že to nabíjí pomalu celý den, takže jsem zatím v poho :D:D zítra už budou takže se dočkáte toho málo co sem blejsknul [upravil dne 16/3/08 Hanys55] Citovat
jaudax Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 jestli dneska žádné foto nebude, tak dostane nakládačku. Že Pato. :bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.