Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chtel jsem se zeptat jakou mate pruměrnou spotřebu u 605 s klimou ja mam 12L na 100 zda se mi to dost. a 2.otazka v kolika spina turbo u mě ve 2500otačkách co jsme měli 405 SRDT tak tam to spinalo v 1500 otačkach tak si myslim že spina pozdě a jestli spina pozdě tak se to musi dat nejak vyštelovat aby to turbo spinalo dřiv jde to? diky za odpovedi zdař buh.......:myslim

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

jen dotaz. muzu vedet jak vis, kdy presne spina turbo?

jestli mas 12litru spotrebu s 2.1 naftou tak ti aji verim, ze vis kdy spina turbo :))

a ted vazne... turbo nespina bezi porad, to cemu ty rikas spina tubo je strmy nastup krouticiho momentu, ktery nastava pri dosazeny maximalniho plniciho tlaku turba, coz je pri zhruba +- 2000 otacek (byva to tak u vsech turbodieselu)

spotreba 12 je nerealna, neco je v tvem pripade spatne. Ani s klimou by ses nemel dostat nad 8, a kdyztak ne urcite o moc deci. Naprosta vetsina lidi jezdi se 605 2.1td kolem 7 litru.

Odesláno

Přesně jak píše rimmer ! Zdravím Citróna ! emigrante :D

Turbo jede pořád a tlakuje v závislosti na otáčkách. Na XMku jsem měl ručičku tlaku která se pořád hýbala ... u mě dost rychle a často :D Spotřebu jsem měl 6.0 - 6.6 max !

Odesláno

mladej to napsal spatne vono mu to jede jak lemra do tech 2500 to multikara ho normalne udelala na rozjezd ale jak to vytoci na 2500tak vystreli a jedde pekne svizne prave ze to vypada jako kdyz se sepne forsaz nakopne auto a jede a ta spotreba to mu nekdo rek ze s klimou je to normalni ja mu tvrdil ze max 9l kdyz jezdi jako prese a musi to vytacetnad 2500 aby to jelo jo a do kopce to ma velkej problem se rozjet to toci az pres 3000 a nez auto zabere toje doba. Zdar buh

[upravil dne 5/3/08 bumbrlicek406]

Odesláno

myslel jsem že když se to rozhvizda ze sepne ale kdyz beži pořad tak mate pravdu vy je to moje prvni turbo tak zatim vse zjistuju a jestě jedna věc u taty na 405 srdt kdž to začalo hvízdat tak auto vystřelilo jak raketa ale u 605 to jde pozvolna žadnej turbo kopanec citit neni....a da se teda nějak udělat aby tlačilo v menších otačkách vic(menší otáčky myslim pod těch 2500)

Odesláno
Původně zaslal: bumbrlicek406

myslel jsem že když se to rozhvizda ze sepne ale kdyz beži pořad tak mate pravdu vy je to moje prvni turbo tak zatim vse zjistuju a jestě jedna věc u taty na 405 srdt kdž to začalo hvízdat tak auto vystřelilo jak raketa ale u 605 to jde pozvolna žadnej turbo kopanec citit neni....a da se teda nějak udělat aby tlačilo v menších otačkách vic(menší otáčky myslim pod těch 2500)

nechat to opravit...cos cekal za odpoved :)

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...