Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

diky moc za chvalu ale je ti jasny, zes mi nepomohl v rozhodovani ;) jo a abych nezapomnel ta tvoje kara jse mi taky libi. zavareni predni masky a zadniho znaku jsem chctel delat i na sve byvale. bohuzel jsem se k tomu nestihl dostat. boural sem a pak jsem ji prodal. ty kola mas taky hezky. neco takove ale v 16\" bych si vedel predstavit i na svem. stale doufam, ze se jednoho dne priblizim k te fotce :cool: ale nevim jsetli bud znizovat. na nase cesty se to moc neopolati. snad kdyz se budu pytat tlumice na vymenu tak s nimi mozna dam i nejaky ti pruziny

Odesláno
Původně zaslal: Ericce

diky moc za chvalu ale je ti jasny, zes mi nepomohl v rozhodovani ;) jo a abych nezapomnel ta tvoje kara jse mi taky libi. zavareni predni masky a zadniho znaku jsem chctel delat i na sve byvale. bohuzel jsem se k tomu nestihl dostat. boural sem a pak jsem ji prodal. ty kola mas taky hezky. neco takove ale v 16\" bych si vedel predstavit i na svem. stale doufam, ze se jednoho dne priblizim k te fotce :cool: ale nevim jsetli bud znizovat. na nase cesty se to moc neopolati. snad kdyz se budu pytat tlumice na vymenu tak s nimi mozna dam i nejaky ti pruziny

Dělat auto je beh na dlouhou trať;) Já už to svoje dělám dva roky a snad už budu u konce.

Snížení udělá hodně pokud nechceš nějak brutálně snižovat jako já tak dej 40/40 nebo stavitelnej podvozek ale tam je cenovka trošku jinde.

Odesláno

jo neco mi rikej o delani auta. ja zatim jen 9 mesicu a nekdy toho mam dost ale znovu se mi zrodi v hlave nejakej napad a je to vsechno spat :D ja mam uz vevnitr dost veci dodelanych. napr. cerveny osvetleni klik, osvetleni podlahy, predelani stropniho svetla vepredu z passatu, dodelani svetilka v kufru umistil jsem ho na stropnicu, mala clonka nad spetnim zrcatkem, ted novej interier a stalo mne to dost casu ale vysledek je skvelej. jeste chci dodelat klimatizovanou schranku u spolujezdce, osvetleni podlahy u zadnich sedadel a zprovoznit svetilka v tapacech.

Odesláno

jo neco mi rikej o delani auta. ja zatim jen 9 mesicu a nekdy toho mam dost ale znovu se mi zrodi v hlave nejakej napad a je to vsechno spat :D ja mam uz vevnitr dost veci dodelanych. napr. cerveny osvetleni klik, osvetleni podlahy, predelani stropniho svetla vepredu z passatu, dodelani svetilka v kufru umistil jsem ho na stropnicu, mala clonka nad spetnim zrcatkem, ted novej interier a stalo mne to dost casu ale vysledek je skvelej. jeste chci dodelat klimatizovanou schranku u spolujezdce, osvetleni podlahy u zadnich sedadel a zprovoznit svetilka v tapacech.

To máš toho za sebou hodně.

ve vnitř mám akorát osvětlení podlahy vepředu a montoval jsem tam alarm jinak nic víc v interiéru nemám.

Ale snad časem když se něco naskytne tak bych chtěl polokůžu popřípadě kůžu.

Odesláno

premyslim, ze s dodelanim čoček bych spravil neco takovyho. je to mooooooc krasny

taky jsem nad něčím takovým přemýšlel ale nemám náladu na diody na škodovce jsem se s nima natrápil:nevim měl jsem jich tam přez 30 a to mě stačílo. Až budeš dělat ty čočky tak to zdokumentuj rád se podívám na fotky.

Odesláno

alarm taky planuji ale jen megicar m100. taky jsem uvazoval o kuzi a nakonec ponuka na plokuzi tak nebylo o cem. jinak hodne stesti s tou kuzi je to fakt super. jo taky jsem delal neco jako daylight na sve byvale. jedna led mi vydrzela svitit den :grr ale bylo to pekny. mnel jsem ich umistene ve hmlovkach. jo jasne jen nevim kdy se do tych čoček pustim. vubec nic nestiham.

post-0-14109602137727_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Kdyby někdo chtěl kožené sedačky do old modelu, asi ty svoje prodám - komplet sedadla v elektrice, hlavové opěrky, loketní opěrky, elektrika + středový tunel s tlačítky vyhřívání. Sehnal jsem je z vraku, ale bohužel nemám čas to tam namontovat... :(

Pokud by byl zájem, můžu je vyfotit - stav je celkem dobrý, jen sedák u řidiče má roztržený šev na 2 místech, což by ale nebyl problém zašít.

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

na starej model se kozene tapce na dvere nedelali az na novej model. taky jsem to predelalval ;)

Tak nechat přečalounit to by šlo:)

VIP3R:jaká je cenovka?

[upravil dne 23.9.2008 čakom]

Odesláno

2 cakom : tak precalounit se to da ale doporucuji nekoho kvalitniho mel jsem to udelane od jednoho a byla to tragedie :(. vefinale ten mikroplis co jsem tam dal origo tam vypadal o dost lepe. Ale jak rikam kdyz si to nechas udelat poradne tak to bude pekne ale taky ta cena :( me tady v plzni jedem renomovanej calounik rekl za 4 tapce 20 000,- takze jsem se vratil na zem :) /byla to prava kuze zadna kozenka/ ale i tak to byl ranec kdyz jsem sehnatl sedacky + ridici jednotku k sedackam za 2500 a montaz stala taky 2500 takze to vyslo na dobre penize a tapce za dvacku bych si nedal. Ale na kuzi nedam dopustit mam ji i vem novem aute a uz bych nechtel nic jineho.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...