Ericce Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 a tady. ti disky tam fakt chybjej, ale takovy jako mam na obrazku pri jmene bych nechtel. radsi nejaky 16\" by postacili. nase cesty jsou hruzostrasne Citovat
Ericce Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 a ted koukam ta druha foto je uz i z virtualem zadneho naraznika. na nem muzes videt jak by to vypadalo se zavarenim zadnim naraznikem. tak co libi Citovat
Ericce Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 tu je moje auti jako ve skutecnosti. zadnej virtual Citovat
čakom Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 Ericce : auto pěkný škoda že tam nejsou ty kola. S tím zadělaným laufem to vypadá dobře;) Citovat
Ericce Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 diky moc za chvalu ale je ti jasny, zes mi nepomohl v rozhodovani jo a abych nezapomnel ta tvoje kara jse mi taky libi. zavareni predni masky a zadniho znaku jsem chctel delat i na sve byvale. bohuzel jsem se k tomu nestihl dostat. boural sem a pak jsem ji prodal. ty kola mas taky hezky. neco takove ale v 16\" bych si vedel predstavit i na svem. stale doufam, ze se jednoho dne priblizim k te fotce ale nevim jsetli bud znizovat. na nase cesty se to moc neopolati. snad kdyz se budu pytat tlumice na vymenu tak s nimi mozna dam i nejaky ti pruziny Citovat
čakom Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 Původně zaslal: Ericce diky moc za chvalu ale je ti jasny, zes mi nepomohl v rozhodovani jo a abych nezapomnel ta tvoje kara jse mi taky libi. zavareni predni masky a zadniho znaku jsem chctel delat i na sve byvale. bohuzel jsem se k tomu nestihl dostat. boural sem a pak jsem ji prodal. ty kola mas taky hezky. neco takove ale v 16\" bych si vedel predstavit i na svem. stale doufam, ze se jednoho dne priblizim k te fotce ale nevim jsetli bud znizovat. na nase cesty se to moc neopolati. snad kdyz se budu pytat tlumice na vymenu tak s nimi mozna dam i nejaky ti pruziny Dělat auto je beh na dlouhou trať Já už to svoje dělám dva roky a snad už budu u konce. Snížení udělá hodně pokud nechceš nějak brutálně snižovat jako já tak dej 40/40 nebo stavitelnej podvozek ale tam je cenovka trošku jinde. Citovat
Ericce Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 jo neco mi rikej o delani auta. ja zatim jen 9 mesicu a nekdy toho mam dost ale znovu se mi zrodi v hlave nejakej napad a je to vsechno spat ja mam uz vevnitr dost veci dodelanych. napr. cerveny osvetleni klik, osvetleni podlahy, predelani stropniho svetla vepredu z passatu, dodelani svetilka v kufru umistil jsem ho na stropnicu, mala clonka nad spetnim zrcatkem, ted novej interier a stalo mne to dost casu ale vysledek je skvelej. jeste chci dodelat klimatizovanou schranku u spolujezdce, osvetleni podlahy u zadnich sedadel a zprovoznit svetilka v tapacech. Citovat
Ericce Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 premyslim, ze s dodelanim čoček bych spravil neco takovyho. je to mooooooc krasny Citovat
čakom Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 Původně zaslal: Ericce jo neco mi rikej o delani auta. ja zatim jen 9 mesicu a nekdy toho mam dost ale znovu se mi zrodi v hlave nejakej napad a je to vsechno spat ja mam uz vevnitr dost veci dodelanych. napr. cerveny osvetleni klik, osvetleni podlahy, predelani stropniho svetla vepredu z passatu, dodelani svetilka v kufru umistil jsem ho na stropnicu, mala clonka nad spetnim zrcatkem, ted novej interier a stalo mne to dost casu ale vysledek je skvelej. jeste chci dodelat klimatizovanou schranku u spolujezdce, osvetleni podlahy u zadnich sedadel a zprovoznit svetilka v tapacech. To máš toho za sebou hodně. ve vnitř mám akorát osvětlení podlahy vepředu a montoval jsem tam alarm jinak nic víc v interiéru nemám. Ale snad časem když se něco naskytne tak bych chtěl polokůžu popřípadě kůžu. Citovat
čakom Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 Původně zaslal: Ericce premyslim, ze s dodelanim čoček bych spravil neco takovyho. je to mooooooc krasny taky jsem nad něčím takovým přemýšlel ale nemám náladu na diody na škodovce jsem se s nima natrápil:nevim měl jsem jich tam přez 30 a to mě stačílo. Až budeš dělat ty čočky tak to zdokumentuj rád se podívám na fotky. Citovat
Ericce Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 alarm taky planuji ale jen megicar m100. taky jsem uvazoval o kuzi a nakonec ponuka na plokuzi tak nebylo o cem. jinak hodne stesti s tou kuzi je to fakt super. jo taky jsem delal neco jako daylight na sve byvale. jedna led mi vydrzela svitit den ale bylo to pekny. mnel jsem ich umistene ve hmlovkach. jo jasne jen nevim kdy se do tych čoček pustim. vubec nic nestiham. Citovat
VIP3R Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Kdyby někdo chtěl kožené sedačky do old modelu, asi ty svoje prodám - komplet sedadla v elektrice, hlavové opěrky, loketní opěrky, elektrika + středový tunel s tlačítky vyhřívání. Sehnal jsem je z vraku, ale bohužel nemám čas to tam namontovat... Pokud by byl zájem, můžu je vyfotit - stav je celkem dobrý, jen sedák u řidiče má roztržený šev na 2 místech, což by ale nebyl problém zašít. Citovat
VIP3R Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Tapecy nejsou, v tom autě byly normální šedivé látkové... Citovat
paul jane Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 na starej model se kozene tapce na dvere nedelali az na novej model. taky jsem to predelalval Citovat
čakom Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: paul jane na starej model se kozene tapce na dvere nedelali az na novej model. taky jsem to predelalval Tak nechat přečalounit to by šlo:) VIP3R:jaká je cenovka? [upravil dne 23.9.2008 čakom] Citovat
paul jane Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 2 cakom : tak precalounit se to da ale doporucuji nekoho kvalitniho mel jsem to udelane od jednoho a byla to tragedie . vefinale ten mikroplis co jsem tam dal origo tam vypadal o dost lepe. Ale jak rikam kdyz si to nechas udelat poradne tak to bude pekne ale taky ta cena me tady v plzni jedem renomovanej calounik rekl za 4 tapce 20 000,- takze jsem se vratil na zem /byla to prava kuze zadna kozenka/ ale i tak to byl ranec kdyz jsem sehnatl sedacky + ridici jednotku k sedackam za 2500 a montaz stala taky 2500 takze to vyslo na dobre penize a tapce za dvacku bych si nedal. Ale na kuzi nedam dopustit mam ji i vem novem aute a uz bych nechtel nic jineho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.