Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
  • O 10 měsíců později...
Odesláno

ahoj všichni, konečně jsem sehnal kožený sedačky v elektrice a jelikož jsem předtim neměl el ovladaní tak žádnou elektriku nemam, mohl by mi jsem někdo hodit nějaký návod který konektor je k čemu a co kam dovést?

Odesláno

konektor na piropasy je jasnej. ten zustane. pokud tam jeste je a neni to spojeny bez konektoru.

pak se tam zapoji hnedej konektor ten je na vyhřívani.

na levou sedačku stačí připojit jen + a - do žlutýho konektoru a bude to fakčit

u řidíče je to trochu komplikovanejší ale nic hroznyho. předpokladam že tam nebudeš davat pamet. takže se to musi trošku předelat. dodam schema a fotky.

tam kde jsou červeny šipky se musi připajet draty na ty sem přivedl myslim - ale ted jak koukam na schemata tak by tam mel byt + ale to je jedno to se pak přehodi polarita az bude vyřezena rj.

[upravil dne 14.7.2010 čakom]

[upravil dne 6.11.2010 16:24 čakom]

post-8634-1410961342369_thumb.jpg

Odesláno

tady je schema jak ma byt zapojedej vypinač na sedadle s motorkama bez pameti

6302 řidič

6303 spolujezdec

edit: 1 na +, 2 na -

[upravil dne 6.11.2010 16:26 čakom]

post-8634-14109613424035_thumb.jpg

Odesláno

pamet tam davat nebudu chapu kam mam napajet kabely na ovladani a ty mam dovest kam(to bude asi v tom schematu)? prave jsem docela zmatenej ze mam na tech sedackach hodne konektoru. vyhrev jsem v aute nemel a prozatim ho ani zapojovat nebudu a u spolujezdce na pozici 1 mam dat +/- a na pozici 2 +/- ?

[upravil dne 14-7-10 Bendy_-]

Odesláno

to je řidič nebo spolujezdec?

ted jsem sde byl kouknout do auta a ta fotka co si daval je spolujezdcova sedačka. aspon myslim.

1 je +, 2 je -

kdyby si to zapojil naopak tak se nic nestane jen vše bude chodit jinak jako když budes chtit jet ze sedačkou dopředu tak pojede dozadu a tak. takže by si to jen přehodil

Odesláno

ano je to spolujezdec

takze jeste blbej dotaz na spolujezdcovu sedacku ty oranzovy 2 konktory zapojim do sebe, zlutej tam + a -, a ty 2 konektory co mam v aute pichnu asi do tech co mi to bude pasovat a je to ok?

Odesláno

u řidiče, tam je navíc bílej konektor ten šmiknu to je asi konektor k paměti a přepojim to do oranžovýho + do ovládaní přidam ty 2 kabely a a to je kostra jestli se nepletu, poté jen cvaknu ty 2 konektory co mam a kam dam tady + a -?

a jěště k čemu jsou ty zbylý konektry? nebo spíš na co kterej patří?

a nikdy nemuzu na tech kabelech najít čísla, kdyz to udelam podle ty spolujezdce a ty co mi zbubou nikakam nezapojim tak by to melo byt vlastne vporadku ne?

Edit: jak nejlíp sundam to ovládáni na boku?

Odesláno
Původně zaslal: Bendy_-

ano je to spolujezdec

takze jeste blbej dotaz na spolujezdcovu sedacku ty oranzovy 2 konktory zapojim do sebe, zlutej tam + a -, a ty 2 konektory co mam v aute pichnu asi do tech co mi to bude pasovat a je to ok?

ten belkej oranžovej do sebe. ma žlutej + a -. hnedej je vyhřev a ty zbyly dva na levo budou od piropasu a asi od bagu v sedačve jestli to mělo

Odesláno

ten velkej bilej a oranžovej konektor jsem odstřihl a propojil podle schemat. až budu mit chvilku čas tak ti odelam schema.

jak oddelat ten vypinač nevim. me se to moc nepovedlo :(

Odesláno

žlutej je vyznačenej ten co se tam připaji na vypinač tam se zapoji + nebo -

fialovej je + nebo -

no a ten zbytek se propoji tak jak jsem nakreslil nebo se to přeodí naopak tak aby to chodilo jak ma.

ja napřed zapojil žlutej a fialovej a pak jsem si spojil nejaky draty třeba červeny zkusil jestli to chodí tak jak ma podle ovladače když to chodi naopak tak se přehodi ty červeny naopak. už je to nejaka doba co jsem to dělal takže si to už ořesne nepamatuju jak jsem to mel zapojeny.

snad ti to aspon trochu pomuže

[upravil dne 6.11.2010 16:28 čakom]

post-8634-14109613424764_thumb.jpg

Odesláno

takze, dneska vecer nebo zejtra rano se na to vrhnu, asi takto od pojistkové skříne potahnu 2x plus jednou k ridicovi a jednou ke spolujezdnoci. u spolujezde to napojim na zlutej konektor, minus mam vzít nejlépe kde?

u ridice napajim ty dva kabely do ovladani az se mi povede rozebrat ty spojim do sebe a dam na ne +/-, v tom bilem konektoru je 8 kabelu ty propojim s oranzovym konektorem, 4 tenky s tema nic a pote dva spojeny v jeden a tam dam +/-, zase otazka kde vemu nejlepe minus? a puvodne jsem myslel ze ty dva kabely co napajim do ovladani je kostra, ale z toho schematu to ma byt teda +/-?

Odesláno

ty dva draty co napiajiš si pak zpajiš dosebe a das ne ne + nebo - podle toho už se bude odvijet to dalši zapojeni aby to chodilo jak ma.

ja mel připravu na vyhřev sedadel a tam jsem vzal -.

minis býva žlutozelenej drat. myslim že ve středovým tunelu je jeden kostřici šroub. další budou nekde pod palubovkou pod kobercem nebo pod tim deklem na levou nohu (už si přesne nevzpominam.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...