Bendy_- Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 žádný pájení jen šroubová nebo klíč vyndat zandat a je to? už mam pájení plné zuby :-D u řidiče v tom ovládání mi prostě nejde připájet jeden drát, nevíte někdo čim by to pohlo jít kromě pájky a cínu? Citovat
Bendy_- Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 ok dik, zejtra se snad pokusim, spolujezdec už mi fachá ale proste nemůžu připájet ten konektor proste mi tam nechces držet nevíš čim by to mohlo jít třeba přilepit nebo tak nějak? Citovat
čakom Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 nevim čim to \"přilepit\" ukus to treba¨šroubovakem trochu odřit a oak na to připajet cin jestli chytne Citovat
Bendy_- Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 Juchůůů, tak konečně vše fachá tak jak má, akorát budu muset prodloužit zemnící kabel, piropasy, nebo jak se to jmenuje taky vyměněno, a k výhřevu je hnedej konektor? jinak na to pájení sem použil pájecí kapalinu u nás v elektro shopu za 80 kč, stačila jedna kapka, ale jsem rad že mi to drží. Citovat
čakom Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 jj k vyhřevu je ten hnědej. takže řidíčova sedačka přepojena a jede? Citovat
Bendy_- Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 připojená a jezdí, jen mam jeden kabel krátkej takže když když posunout na max k volantu tak se natahuje, tak to pro jistotu prodloužim, jenak to po 3 dnech práce fachá nádherně, a jak se pozná jestli je ta piropatrona vystrelena? Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 Takhle se pozná vystřelená pyropatrona. tady Citovat
čakom Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 tak to vítam mezi nama tak pokud budou vystřeleny tak ti bude svitit kontrolka bagu. a vizualne tak že to ocelovy lanko bude zajety dovnitř. Citovat
Bendy_- Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 ty jo me prisly, ty na tech mejch i na tech kozenejch stejny, ze z nich nic necouhalo, jen meli jinej konektor, kdyz ten konektor neni zapojenej tak mi blikaj bagy, a kdyz je tak neblikaj to by snad ta piropatrona mela byt funkcni, vypadaj jak na tom 1 obrazku Edit: odpověď jsem si našel sám, první obrázek je nevystřelená a druhá vystřelená [upravil dne 21-7-10 Bendy_-] Citovat
jamall406 Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 Ahoj všem stal jsem se štasnym majtelem kuže mam z nich fak radost ale to zapojeni s tim si nevim rady spolujezdec my je jasnej ale ten řidič tomu teda moc nerozumim pročet jsem tady všechy přispevky ohledne zapojeni a stejne z toho nejsem moudrej tak vas prosim o jednoduche zapojeni pomoci obrazku diky:( 1:foto je spolujezdec je to tak dobře? Citovat
jamall406 Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 2:foto je ten ovladač kam přesne se maj připajet ty 2 kabely? Citovat
jamall406 Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 3:foto co mam mezi temito konektory propojit a co tam mam přidat a co potřebovat nebudu Citovat
čakom Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 na oranžovym a bílým konektoru je napsany pozice dratu 1 2 3 atd a A B podle toho to zapojiš. nekde jsou tu schemata. draty se připaji na ty kontakty v kroužcich [upravil dne 16.1.2011 10:37 čakom] Citovat
Dopiťák Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 http://www.coupe406.com/documents/Tutoriels/Procedures/Remplacer_sieges_tissus_par_cuir.pdf Tohle pomohlo me ..jezdi mi to i na pamet ale musim to jeste dodelat tak aby mi sli zrcatka atd.. Citovat
jamall406 Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 diky a přidaval jsi tam ty dva kabely od ovladače? ja to budu mit bez pameti Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.