Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mne to rpbilo to iste, po kazdom starte sa mi zrkadla rozstelovali. Dlho ma to stvalo, a nakoniec som ich vymenil za druhe, a bolo po probleme. Tak si skor myslim ze to robi aj tebe.

Odesláno

Takže myslíš, že problém může být přímo v zrcátkách? A prostě jdi vyměnil samotná zrcátka a bylo po problému?

To bych pochopil, ze zlobi treba jedno spatne, ale obe najednou?

No mozny to je.

Dik za typ.

Odesláno

Tiez sa mi to zdalo cudne, ale pomohlo mi to. Ele nerobylo mi to zakazdym, iba niekedy. Tak sa mi zdalo, ze v jednom blbne ten mechanizmis co urcuje poloho zrkadla, a tym to mohlo skratovat.Najhorsie je na tom, ze tie zrkadla nejdu vymenit za klasicke elektricke. Tie nefunguju.

Odesláno

Takze je poreba nejaka zrcatka ktera maji snimac polohy:-( Ono je mozny, ze mi je nekdo uz vymenil, nez jsem auto koupil, dal normalni elektricky a z toho je RJ vyplasena. Ale jak jsem popisoval, ta cetnost tech chyb a i rizsah je zavisi taky na teplote a vlhkosti vzduchu, coz nahrava nejakymu zkratu. Kde jsi sehnal zrcatka, ktere to maji?

Odesláno

No vypada to tak. Sehnal jsem jinou ridici jednotku a tak az ji vyzkousim, uvidim. Zrcatka tedy budu dalsim krokem. Asi nevis kolik dratku ti vchazi napriklad do pravyho zrcatka, nejaka fotka? Je kazdej pin konektoru plny, nebo je neco vynechane?

Odesláno

Jo a jeste, rikas, ze normalni zrcatka nefungovali? Co tim myslis? Jako ze nesli vubec ovladat, nebo to delalo stejnej problem? Proste jak se to chovalo, kdyz jsi mel ty nespravny?

Odesláno

nesli mi vobec. A dokial som zohnal nahradne, tak som ich odpojil a nastavil rucne. Sice nedali sa ovladat, ale aspon ma nestvali stalim rozstelovavanim. A pomohlo ti prehodenie riadiacej jednotky?

• O 2 týdny později...
Odesláno

tu temu som uz videl.. mam kupeny ten potah za asi 300sk ktory som rozobral a mal by som to mat aj s termostatom atd, len toto je na mna prilis odvazne.

skor dufam, ze by stacilo pozriet zospodu na nejaky konektor ci ho tam mam/nemam

Odesláno
Původně zaslal: oko1980

nesli mi vobec. A dokial som zohnal nahradne, tak som ich odpojil a nastavil rucne. Sice nedali sa ovladat, ale aspon ma nestvali stalim rozstelovavanim. A pomohlo ti prehodenie riadiacej jednotky?

Vymena ridici jednotky nepomohla, jednotka byla vadna, vyvadela hrozny veci:-( Ale stejne by nepomohla, je to jaks rikal. Chyba je ve snimacich polohy zrcatek. Resi to vymena za funkcni zrcatka.

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

vítej :D

ve 406 to měly asi všechny kožený (a některý mikroplyše) ale ve 306 nevim

na dodělání kouni sem :

No ja nevim, mam 406 1996 Kuze je original, ale na miste, kde maji byt knofliky na ovladani vyhrivani mam takovej ten zlabek tak akorat na propisku, takze vsechny kozenaky to asi nemaji. Nicmene by me zajimala odpoved na dotaz kolegy - treba je vyhrevna plocha v sedacce a a jen to neni zapojeny, je to mozny?

Odesláno
Původně zaslal: Kroky01

Diky za tip, mrknu na to a kdybych ho nahodou nasel, nemam ty ovladaci tlacitka, jak by se to dalo zapojit?

na vyhřívání je hnědej konektor.

v autě bude na 100% ale na sedačce to není jisty.

a když tam budeš mit vyhřívání tak není jistý jestli bude funkční. přece je to auto z 96 a ma něvo za sebou.

vypínače by se tam dali dát nějaký neoriga.

mam vyhřívaný sedačky ale ještě nemam vypínače tak přemýělím jestli dát někam neorigo nebo sehnat na vrakáču origa. ale nejspiš tam dám origo. do zimy času dost:D

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: Kroky01

Diky za tip, mrknu na to a kdybych ho nahodou nasel, nemam ty ovladaci tlacitka, jak by se to dalo zapojit?

na vyhřívání je hnědej konektor.

v autě bude na 100% ale na sedačce to není jisty.

a když tam budeš mit vyhřívání tak není jistý jestli bude funkční. přece je to auto z 96 a ma něvo za sebou.

vypínače by se tam dali dát nějaký neoriga.

mam vyhřívaný sedačky ale ještě nemam vypínače tak přemýělím jestli dát někam neorigo nebo sehnat na vrakáču origa. ale nejspiš tam dám origo. do zimy času dost:D

kdyby jsi chtěl tak mám středový panel i s ovladači na vyhřívání:aut:aut:aut

Odesláno

cakom: viem ze nemam 406 ale v sedacke konektor mam, a v aute pripravu nemam..

inak som bol v asku pozriet nejake pripravky na kozu.. vela tam toho nemali zobral som len nejaky rozprasovac na cistenie a dalsi \"krem\" na osetrovanie.

musim povedal ze po ocisteni a vykydani celej flasticky (200 ml) je v aute hned lepsia aroma, sedacky akoby \"ozili\" su pruznejsie a vyzeraju zivsie, ovela lepsie to v aute rano citit.

mozem odporucit zn. Poliboy 096001400.jpg cistenie

a osetrovanie. obsahuje to nejaky vytazok z vcelieho vosku atd...

1089978638.img1.jpg

spolu ma to vyslo okolo 10e

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...