čakom Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: paul jane 2 cakom : tak precalounit se to da ale doporucuji nekoho kvalitniho mel jsem to udelane od jednoho a byla to tragedie . vefinale ten mikroplis co jsem tam dal origo tam vypadal o dost lepe. Ale jak rikam kdyz si to nechas udelat poradne tak to bude pekne ale taky ta cena me tady v plzni jedem renomovanej calounik rekl za 4 tapce 20 000,- takze jsem se vratil na zem /byla to prava kuze zadna kozenka/ ale i tak to byl ranec kdyz jsem sehnatl sedacky + ridici jednotku k sedackam za 2500 a montaz stala taky 2500 takze to vyslo na dobre penize a tapce za dvacku bych si nedal. Ale na kuzi nedam dopustit mam ji i vem novem aute a uz bych nechtel nic jineho. čalouníka mám a moc dobrýho;) Nic by mě to nestálo jen matroš. Takto vypadal můj interíér u mího prvního auta. [upravil dne 23.9.2008 čakom] Citovat
paul jane Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Tak to je moc pekne tak to bych nic neresel a kuzi bejt teou uz tam mel davno Citovat
VIP3R Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Cenovku nevím, viděl bych to kolem 5000, možná by se dalo dohodnout - dal jsem za to dvakrát tolik, ale bohužel nemám vůbec čas a nemůžu být bez auta... Vyfotím to a fotky sem dám v pátek večer, dřív se bohužel domů nedostanu... Citovat
čakom Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Původně zaslal: VIP3R Cenovku nevím, viděl bych to kolem 5000, možná by se dalo dohodnout - dal jsem za to dvakrát tolik, ale bohužel nemám vůbec čas a nemůžu být bez auta... Vyfotím to a fotky sem dám v pátek večer, dřív se bohužel domů nedostanu... dobře počkám na fotky. kůže by se mi libila ale všici říkají že je to na nic tak nevím jestli do toho jít:nevim Citovat
paul jane Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 cakom : kdo rika ze je to na nic nevi co rika pokud ji sezenes v peknem stavu a dobrej peniz tak jedine doporucuji Citovat
čakom Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Původně zaslal: paul jane cakom : kdo rika ze je to na nic nevi co rika pokud ji sezenes v peknem stavu a dobrej peniz tak jedine doporucuji Já bych je bral záleží na finanční situaci. Nejhorší bude zapajit tu elektriku:nevim Citovat
paul jane Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 tak zapojeni ty elektriky tak jestli mas dobreho elektrikare nebo jsi sikovnej ty tak se to celkem da Citovat
čakom Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Původně zaslal: paul jane tak zapojeni ty elektriky tak jestli mas dobreho elektrikare nebo jsi sikovnej ty tak se to celkem da Já jsem eletrikář Ale znáš to kovářova.... Citovat
paul jane Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Znam a je fakt ze neveci zadrhel je se sedackou ridice tam je ridici jednotka jinak je to v pohode . Ten elektrikar co to zapojoval to mel teda za 8 hod zapojene. Citovat
čakom Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Původně zaslal: paul jane Znam a je fakt ze neveci zadrhel je se sedackou ridice tam je ridici jednotka jinak je to v pohode . Ten elektrikar co to zapojoval to mel teda za 8 hod zapojene. četl jsem že ta jednotka se dá vyhodit ven:myslim už si hladám schéma Citovat
paul jane Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 ta jednotka tam musi bejt pac jsou v ni ovladani relatek te sedacky a pak jsou tam paneti ale tak ty uz se nemusi zapojovat kdyz se stim nechces mazat ja mel jen ovladani sedacky pameti jsem tam nememl. Jinak jednotka tam musi bejt bohuzel. Citovat
čakom Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 VIP3R : můžeš udělat foto i té elektriky? Citovat
čakom Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Tak jsem se ptal čalouníka a s těma tapecama by byl problém protože jsou zalisovaný a nedaj se rozdělat a proto se nemá kam látka zahnout:( Citovat
paul jane Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 jestli tam das k tomu ciste setej mikro plis tak to je dobre alespon tak to je origo Citovat
čakom Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 Původně zaslal: paul jane jestli tam das k tomu ciste setej mikro plis tak to je dobre alespon tak to je origo hmm:nevim Měl jsem takovej plan že bych všechno co je šedý (všechny sloupky, strop, tapece dveří, kastlik) nechal potáhnout do kůže nebo aspon do koženky. No nevím rozdělám dveře a kouknu co by se dalo s tím tapecem podělat kdybych je náhodou koupil. Citovat
paul jane Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 kozenku nedoporucuji jinak jestli sedadal sezenes za dobrej peniz tak bych nevahal. Citovat
čakom Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 Původně zaslal: paul jane kozenku nedoporucuji jinak jestli sedadal sezenes za dobrej peniz tak bych nevahal. uvidím. počkám na foto. A druhá věc je jek je dostat dom:myslim Citovat
marisw Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 mne sa paci v 406 takato, je neprakticka ale je supeeeeer. jedine kremova alebo siva.... [upravil dne 25/9/08 marisw] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.