Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nemilé ranní překvapení...

Recommended Posts

Odesláno

co se týče toho vracení věcí na PČR, tak s tim taky nemam nejlepší zkušenost - našel jsem doklady nějaký holky a cajti tu její občanku nechtěli ani za nic (Plzeň). Jako by to byl dáblův úpis nebo co. Nezbylo než v telefonním seznamu schánět její příbuzny, no anabáze..

Odesláno

Presne ako pisal MEDVED, peugeotom sa nejak pohorsilo. Uz sa viacej kradnu.

Co sa tyka kradezi , tak mam tiez jednu kurioznu.

Kamarat ma hondu civic, 98 cku, kupil si tam krasne cierno chromove kolesa, aj s peknymi pneu. Vyhodil za ne cez 30 litrov.

Mal ich asi 5 dni. Auto parkoval vo dvore, o kola sa moc bal a hovoril, ze si pojde kupit bezpecnostne matice.

Auto parkoval v podstate na travniku. Zlodej preliezol v noci plot, a potme si dal auto na hever. Kedze hever sa do zeme zabaral, podlozil si pod neho dosku. Za noc mu ukradol vsetky 4 kolesa, a auto mu nechal na tehlach.

Co bolo na tom az zarazajuce bolo to, ze oni na dvore ziadne tehly nemali. Tj zlodej asi z komplicom si ich doniesli zo sebou...

Dneska je uz normalne vsetko. Preto mam v aute aspom defend lock. Nikdy nevies...

A k prvotnemu rozbitiu skla. Ja hentakych zlodejov neznasam, ked to nevie, nech to neroby... Ovela radsej by som bol keby mi auto otvoril profesionalne a nieco mi z neho ukradol, ako ked mi ma dojebat cele auto a nic neukradnut.

Jak ked som mal punto. Zlodej mi chcel ukradnut moje uzasne kazetove radio, ktore malo odpalenu kazetovu mechaniku (on samozrejme nevedel) , tak kvoli tomu mi rozbil cely zamok na dveroch a pokrcil cely plech okolo.

Teraz si predstavte, ze auto nemozete zamknut, nemozete s nim teda nikam ist, zhanate zamok ako debil, samozrejme potom ked zozenete tak si ho musite dat spravit na vas kluc, potom tam musite vyrovnavat tie plechy a nakonec montovat.

Zabere to kludne i cely den, ste skoro bez auta, nervozny, a este vyhodite peniaze. Normalne keby si to auto otvoril nejak normalne a radio by si zobral tak by som bol stastnejsi.

Ja si v aute nenechavam nic, ani radio, ani hovno. Neoplati sa to...

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

co se týče toho vracení věcí na PČR, tak s tim taky nemam nejlepší zkušenost - našel jsem doklady nějaký holky a cajti tu její občanku nechtěli ani za nic (Plzeň). Jako by to byl dáblův úpis nebo co. Nezbylo než v telefonním seznamu schánět její příbuzny, no anabáze..

A co ji to zaslat poštou,když si na ni nemohl získat kontakt;)
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

no nejake nove info:

hajzli mi minuly tyzden 17.oktobra otvorili auto v BA na Plynarenskej 6,

pred SEVTom a co je tlaciaren a parkovisko kolmo na cestu Plynarenska oproti Soitronu

jednoducho paklucom, aj pekne zatvorili, nastastie vela toho nemohli odniest...

cize len tak kto tymto smerom parkuje a je v klude, odkaz jemu:

ze az tak nech nie je, tii hajzli suu vsade... :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...