urdemala Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 co se týče toho vracení věcí na PČR, tak s tim taky nemam nejlepší zkušenost - našel jsem doklady nějaký holky a cajti tu její občanku nechtěli ani za nic (Plzeň). Jako by to byl dáblův úpis nebo co. Nezbylo než v telefonním seznamu schánět její příbuzny, no anabáze.. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Presne ako pisal MEDVED, peugeotom sa nejak pohorsilo. Uz sa viacej kradnu. Co sa tyka kradezi , tak mam tiez jednu kurioznu. Kamarat ma hondu civic, 98 cku, kupil si tam krasne cierno chromove kolesa, aj s peknymi pneu. Vyhodil za ne cez 30 litrov. Mal ich asi 5 dni. Auto parkoval vo dvore, o kola sa moc bal a hovoril, ze si pojde kupit bezpecnostne matice. Auto parkoval v podstate na travniku. Zlodej preliezol v noci plot, a potme si dal auto na hever. Kedze hever sa do zeme zabaral, podlozil si pod neho dosku. Za noc mu ukradol vsetky 4 kolesa, a auto mu nechal na tehlach. Co bolo na tom az zarazajuce bolo to, ze oni na dvore ziadne tehly nemali. Tj zlodej asi z komplicom si ich doniesli zo sebou... Dneska je uz normalne vsetko. Preto mam v aute aspom defend lock. Nikdy nevies... A k prvotnemu rozbitiu skla. Ja hentakych zlodejov neznasam, ked to nevie, nech to neroby... Ovela radsej by som bol keby mi auto otvoril profesionalne a nieco mi z neho ukradol, ako ked mi ma dojebat cele auto a nic neukradnut. Jak ked som mal punto. Zlodej mi chcel ukradnut moje uzasne kazetove radio, ktore malo odpalenu kazetovu mechaniku (on samozrejme nevedel) , tak kvoli tomu mi rozbil cely zamok na dveroch a pokrcil cely plech okolo. Teraz si predstavte, ze auto nemozete zamknut, nemozete s nim teda nikam ist, zhanate zamok ako debil, samozrejme potom ked zozenete tak si ho musite dat spravit na vas kluc, potom tam musite vyrovnavat tie plechy a nakonec montovat. Zabere to kludne i cely den, ste skoro bez auta, nervozny, a este vyhodite peniaze. Normalne keby si to auto otvoril nejak normalne a radio by si zobral tak by som bol stastnejsi. Ja si v aute nenechavam nic, ani radio, ani hovno. Neoplati sa to... Citovat
chuck11 Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: urdemala co se týče toho vracení věcí na PČR, tak s tim taky nemam nejlepší zkušenost - našel jsem doklady nějaký holky a cajti tu její občanku nechtěli ani za nic (Plzeň). Jako by to byl dáblův úpis nebo co. Nezbylo než v telefonním seznamu schánět její příbuzny, no anabáze.. A co ji to zaslat poštou,když si na ni nemohl získat kontakt;) Citovat
buga Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 no nejake nove info: hajzli mi minuly tyzden 17.oktobra otvorili auto v BA na Plynarenskej 6, pred SEVTom a co je tlaciaren a parkovisko kolmo na cestu Plynarenska oproti Soitronu jednoducho paklucom, aj pekne zatvorili, nastastie vela toho nemohli odniest... cize len tak kto tymto smerom parkuje a je v klude, odkaz jemu: ze az tak nech nie je, tii hajzli suu vsade... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.