Žofka Odesláno 2. březen 2008 Odesláno 2. březen 2008 Potřeboval bych poradit, jak demontovat originální hlavu řadící páky. Chtěl bych ji vyměnit za nějakou parádnější. Zkoušel jsem s tím různě točit a nejde to.... . Dík za radu. [upravil dne 2/3/08 Žofka] Citovat
RaCes Odesláno 2. březen 2008 Odesláno 2. březen 2008 tocit s tym ti nepomoze...je to tam narazene ..treba to proste vytiahnut....ma to tam take 4alebo 5 zarezov na ktorych je to narazene...proste tahat Citovat
Alesek Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 Jak píše Races chce to tahat nahoru, tedˇka o víkendu jsem se s tím taky dělal, a šlo mi to celkem lehce, o pět centimetrů jsem ji zkrátil, nasadil hlavici, a bylo až budu odpoledne doma vložím fotky:) Citovat
Guest servisman Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 já to sikovkama pootočil a pak nahoru jak je ta nalisované tak to jde blbě Citovat
Žofka Odesláno 3. březen 2008 Autor Odesláno 3. březen 2008 Díky všem za radu, , zítra se do toho pustím. :mrk Citovat
kobra Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 taky jsem to tak řešil. Peugeot ot má z plné kulatiny , je to docela dřina. No a 60 mm fik, a už se tam dá dát i dvojka a ruka i s hlavicí jde hezky pod stehno ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.