Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem mel dneska super budicka. Volal tchan ze mu vzal vichr komplet strechu :c( Strecha preskocilo sousedni barak a pristala na druhem za nim trochu mu to smrnclo strechu a rozplaclo se to na poli pres v delce tri baraku :c( Spadla mu i stitova zed a trochu mu vytunila pracovni berlingo. Na predni sloupek u spolujezdce pristal asi 200kg blok zdi. Motor je na kasi bouda proste auto KO. Celej den sme odklizely nasledky a nastesti se z vesnice sesly lidi a pomohly stloukla se provizorni striska, ale kdovi jestli to neodlitne taky :c( Takhle to vypada po uklidu

post-0-14109599265998_thumb.jpg

Odesláno

tak to je smutný a hlavně,že se nikomu nic nestalo... taky jsem dnes s naší jednotkou dobrovolnéjch odklízeli stromy ze silnice...

Odesláno

Tak u nás jen jezdily kontejnery po ulicích a narážely do zaparkovanejch miláčků. Takže vlastně nic. To co je nahoře, to je tragédie.

[upravil dne 1/3/08 kobra]

Odesláno
Původně zaslal: Demo

ted mi zasrana vichrice shodila nejaky tasky ze strechy...

Taky to očekávám a 309 i 605 jsou vedle baráku...:o

Odesláno

Jojo, zasraná vichřice i déšť....já mám sundanou střechu ( a nemám ještě novou ) a smutně hledím, jak mi do všeho prší všude mi lítaj zakrývací plachty, všechno mokrý, nedá se nic dělat, díky mně má mokro i děda v baráku, už jsem tolikrát sprostě nadával směrem do nebe, ach jo, když to vidím za oknem a nemůžu nic dělat.....:grr

Odesláno

Jo a to tchanova pritelkyne to mela live stala v okne nad tim berlingem takze videla jak ta zed pada a jak leti strecha pryc... Je mi z toho do breku ale uz se s tim neda nic delat. Dnesni noc a zitrek bude kriticky!

No na barak pojistku ma na auto ne. Snad mu to auto zaplatej z pojistky baraku. Z pojistky na blbost jestli u toho baraku ma snad jo. Nevim na to nebyl cas to resit

Odesláno

Jo dve civilni auta byly nastesti v garazi todle je pracovni pres tyden tam to auto nestoji stat se to tedy v tejdnu auto zije, ale kuli zkurvenymu sousedovi to na vikend dava vedle baraku a je to hotovy

Odesláno
Původně zaslal: Demo

ja mam autaky schovany v garazi...

a máš garáž samostatně stojící,nebo pod barákem a nejlepší by bylo v tomto mít garáž plechovou:bojim
Návštěvník
Odesláno

nas ta vychrica len trosku lízla parpolamaných stromov a inak pohoda.Ale je to naozaj hnusoba ked ti to dokaže dodrbkat dom jako nič.:grr:grr:grr:grr

Odesláno

Tak já teda naštěstí zatím žádný škody na baráku nepozoruju, při minulý vychřici tomu bylo trochu jinak (pár tašek).

Tchánovi vůbec nezávidím :( Pokud má u pojistky baráku napsaný, že pojistka kryje i poškození aut, tak by možná něco dát mohli, ale dost o tom pochybuju (já mám barák pojištěnej i na pád letadla, náraz auta, přírodní živly apod.;))...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...