Bloodeye Odesláno 4. srpen 2009 Autor Odesláno 4. srpen 2009 Původně zaslal: PnR nerozmyslal si nad tym, ze potiahnes ten strieborny pas dalej? Myslis takto? No rozmyslam nad tym... len neviem,ci to na tej mojej zelenej nebude trochu gýčové... Citovat
Dr!v3R Odesláno 17. srpen 2009 Odesláno 17. srpen 2009 Ta skoda 100 je brutus- ty kola ten pas vic do karoserie netahat:) Citovat
Bloodeye Odesláno 20. září 2009 Autor Odesláno 20. září 2009 Na koniec leta dostal žabák konecne poriadny zadok. S LED svetlami dozadu to bolo jednoduche Co sa tyka zadneho naraznika,prezrel som na nete snad od vsetkych firiem(chcel som s TUV,nech mam pokoj od fizlov)na 206ku a ziadny sa mi nepacil resp.na 206c nehodil,tak som siahol po tradicnej decentnej klasike:) Videl som ho aj na jednom kolegovi zabakovi,tak som vedel do coho idem: A tu je uz monsinor žabák v plnej parade s komplet spojlermi. Menit uz snad nebudem Poriadil som si aj štvornohého hlídače majetku [upravil dne 20.9.2009 Bloodeye] Citovat
Rejty Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 nevim..mne to prijde moc preplacané.predni naraznik je dobra..ale se zadnim a prahy ses dle mne netrefil....jop ale ked sa Citovat
309GT Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 Na mě ty prahy taky působí docela divoce,ale je to tvoje auto a je hlavní aby se líbilo tobě Jinak to je dobrý Foto dvounohého hlídače auta nemáš? Citovat
Rejty Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 Původně zaslal: 309GT Na mě ty prahy taky působí docela divoce,ale je to tvoje auto a je hlavní aby se líbilo tobě Jinak to je dobrý Foto dvounohého hlídače auta nemáš? aby to tu pak nebolo jak na Tuning foru. ¨TOPIC:.....\"HOLKY KOLEM VÁS\" Citovat
Bloodeye Odesláno 21. září 2009 Autor Odesláno 21. září 2009 Původně zaslal: Rejty nevim..mne to prijde moc preplacané.predni naraznik je dobra..ale se zadnim a prahy ses dle mne netrefil....jop ale ked sa Ked mi ukazes pekny tuningovy zadny naraznik na 206ku... Rad si ho pozriem Citovat
Rejty Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Původně zaslal: Bloodeye Původně zaslal: Rejty nevim..mne to prijde moc preplacané.predni naraznik je dobra..ale se zadnim a prahy ses dle mne netrefil....jop ale ked sa Ked mi ukazes pekny tuningovy zadny naraznik na 206ku... Rad si ho pozriem je jich malo a vetsina je osklivejsich nez origo zadni naraznik...... Citovat
Bloodeye Odesláno 21. září 2009 Autor Odesláno 21. září 2009 Původně zaslal: Rejty Původně zaslal: Bloodeye Původně zaslal: Rejty nevim..mne to prijde moc preplacané.predni naraznik je dobra..ale se zadnim a prahy ses dle mne netrefil....jop ale ked sa Ked mi ukazes pekny tuningovy zadny naraznik na 206ku... Rad si ho pozriem je jich malo a vetsina je osklivejsich nez origo zadni naraznik...... A preto som zvolil tento podobny originalu Citovat
Rejty Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 nevim mno....ale chce to koukat taky co z toho vznikne jako celek:)..mno nic uz ti do tohop kecat nebudu:-P mne se to auto libi jen zepředu:P RDX zadni naraznik se mne k tomu hodí vic kdyz uz:P http://www.tuning-in.cz/zadni-naraznik-peugeot-206-/-206-c-gti-five.html [upravil dne 21/9/09 Rejty] Citovat
Bloodeye Odesláno 3. listopad 2009 Autor Odesláno 3. listopad 2009 Původně zaslal: Rejty nevim mno....ale chce to koukat taky co z toho vznikne jako celek:)..mno nic uz ti do tohop kecat nebudu:-P mne se to auto libi jen zepředu:P RDX zadni naraznik se mne k tomu hodí vic kdyz uz:P http://www.tuning-in.cz/zadni-naraznik-peugeot-206-/-206-c-gti-five.html [upravil dne 21/9/09 Rejty] No rozmyslal som aj o tom zadnom... ale zozadu vyzera hnusne Citovat
Qcko Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 No tak s takymto naraznikom by ta za dazda a snezenia ludia co by isli za tebou milovali:D Citovat
Bloodeye Odesláno 3. listopad 2009 Autor Odesláno 3. listopad 2009 Trosku nahlad aj do interiera: 206cc seria Platinum-koža,vyhrievane sedacky,zvysok klasicke plasty ako na 206ke. Takto nejako vyzeral interier origo: Pridal som chromove mriezky kurenia,drziaky mincii,lemy kluciek,hlinikove koberce a strekol som niektore plasty: Pred: Po: [upravil dne 3.11.2009 Bloodeye] Citovat
Bloodeye Odesláno 3. listopad 2009 Autor Odesláno 3. listopad 2009 Původně zaslal: Qcko No tak s takymto naraznikom by ta za dazda a snezenia ludia co by isli za tebou milovali:D To vysvetluj Rejtymu :D:D Ale zasa na druhu stranu: aspon by sa ludia na mna moc nelepili [upravil dne 3.11.2009 Bloodeye] Citovat
Šalda Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 pěkný až teda na ty koberečky:bojim Citovat
Rejty Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 mno s tim naraznikem by si šlo upe nadherně pohrat na druhou stranu...zadelat diru na tazne oko..stejne nikoho tahat nebudeš pak misto tohop černeho plastu dát nerezovy vyleštěný plech...to by bylo pak jina a myslim že k trochu rozšířenym lemum by byl uplně parádní)) ale ty koberecky:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim Citovat
Qcko Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Tie koberceky vyrobene z tacky na grilovanie su hroza, uz ich tu niekto mal, ale nevyzera to vobec dobre...inak zbytok interieru pekna praca:potlesk Citovat
Bloodeye Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Původně zaslal: Qcko Tie koberceky vyrobene z tacky na grilovanie su hroza, uz ich tu niekto mal, ale nevyzera to vobec dobre...inak zbytok interieru pekna praca:potlesk No urcite su krajsie,nez tie povodne spatne cerne gumaky A co by ste dali vy namiesto seriovych kobercov? Mozno jedien kupit na mieru,nech to ma iny dizajn... Ale inak sa mi pacia,kedze mam v aute kombinaciu zeleno-strieborno(chromova)-cierna Citovat
jakub106GTI Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 www.tepichy.cz je tvoje řešení. To co tam ted máš je fakt strašný třeba tohle by vyšlo na nějakých 1100 s dvojitým uchycením na předních. mužeš si tam nakonfigurovat co chceš mají tam přesně rozměry na tvé auto (toto je poze pro orientaci) [upravil dne 4.11.2009 jakub106GTI] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.