Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak dnes jsem dostal zprávu že mé díly na coupé a kapota jsou hotové.příštítýden jedu pro ně. Kapota údajně váží 8kg včetně držáků,ta původní má přes 21kg

Odesláno
Původně zaslal: 306-Kubik-S16

to uz je fakt pekny no taky bych chtel casem S16ku odlehcit

většinou jsem toho dosáhnul jen výměnou dílů za lehčí než serie.

kola, sedačky,kapota, rezerva zmizla to je -22kg,řemenice......,asi se zbavím hudby a zadních sedaček a bude:D

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Tak jak odvzdusnene ?? :papa

zrovna čekám na adaptéry až dorazí ze zinkovny. A objednal jsem origo šrouby v peugeotu na uchycení třmenů i adaptérů

Odesláno
Původně zaslal: tom406

to je. dalších -13kg k dosavadním -90ti kg které jsem očesal

ale neco tam i pribylo ne? chladic oleje (ta vec v prednim narazniku), nejaka ta trubka... :)

Odesláno
Původně zaslal: chechet

Původně zaslal: tom406

to je. dalších -13kg k dosavadním -90ti kg které jsem očesal

ale neco tam i pribylo ne? chladic oleje (ta vec v prednim narazniku), nejaka ta trubka... :)

přibylo asi 20kg

Odesláno
Původně zaslal: $ Torrez $

ty brzdy jsou pecka:potlesk.Tu kapotu necháš v karbonu nebo ji budeš dávat do barvy auta?

přece nepřelakuju kapotu za 18000,-:D vybral jsem super design uhlíku tak to musí jít vidět stejně jako věci okolo auta a interiéru

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Tom: do te zinkovny to davas do OV , kamos delela prave v OV v zinkovne tak se ptam , necham si tam ty adaptery pozinkovat!

ne. mě to vše dělá Libor T16. dnes mi volali abych si přijel pro kapotu. cena je závratná 20000kč kapota a 9500kč lišty okolo auta + rámeček kolem mřížek topení a budíků. Zítra to dovezu tak bude foto

Odesláno

tak mám doma ty slibované kousky. boční lišty okolo auta váží pouze 300g. Ty původní mají 1,12kg

Kapota má 8kg na místo 21,5kg a je momentálně v lakovně kde bude stříkána do čirého laku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...