Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Bohuzel se jako dalsi majitel kupe priklanim k nazoru ze mi tam ty zamky moc nesedi :( Do ted jsi mel vsechny tvoje RACING prvky skvele slazeny s puvodnim vzhledem, nemel jsem co dodat :mrk ale tohle mi se mi moc nelibi. Az tam treba pridas vice agresivnich prvku tak to nebude tak vyrazny a bude to k tomu i sedet :myslim

Odesláno
Původně zaslal: s1600

skoda,me to tam moc nesedi...jinak celek?..jeden z nepovedenejsich Peugeotu,co jsem videl...

Nepovedenějších nebo NeJpovedenějších:D Mě se ty zámky taky trošku příčeji,ale je jediná pravda (pro mě teda) a to ta,že Tom to tam určitě nedával kvůli designu ale pro funkčnost a bezpečnost.Na mě osobně to dělá opravdu neutrální dojem,ale hlavně že se líbí majiteli a to je hlavní!Jen tak dál:papa
Odesláno

jen se toho nebát:D je mi jasné že vidíte jen foto já zase jakocelek v garáži. Musím říct že pokud nebyly na autě kola tak se mi to taky příčílo ale ted to vnímám jinak. 90% negativních názorů a to mě těší víc než kdyby všichni tleskali:D. no než bych tam plácnul nějaké lízátko nebo křídlo tak raději díry v kapotě:P:P

Odesláno
Původně zaslal: tom406

jen se toho nebát:D je mi jasné že vidíte jen foto já zase jakocelek v garáži. Musím říct že pokud nebyly na autě kola tak se mi to taky příčílo ale ted to vnímám jinak. 90% negativních názorů a to mě těší víc než kdyby všichni tleskali:D. no než bych tam plácnul nějaké lízátko nebo křídlo tak raději díry v kapotě:P:P

To je právě ono,vidíme pouze fotky,real je vždy úplně jinde....
Odesláno
Původně zaslal: Y2K

No za mna...

Mne sa to osobne nepaci, a hlavne tie diery do kapoty...

Ale inak mas vsetko samozrejme super.

tak ještě jsem to mohl přilepit:D:D:D:D

Odesláno

mimo jiné lanka jsou potažené silikonem a jsou pevné tak že za jízdy nijak nejezdí po kapotě.Nemusí tam ani být ale montoval jsem to komplet jinak bych neviděl jak to vypadá. To je tak asi vše;)

Odesláno
Původně zaslal: msoli

Skus dat foto bez nich.Podla mna to bude krajsie.

no ono to je takové neznámé s nimi a je pravda že bez nich je to decentní. neříkám že tam zůstanou.zatím jsou jen nastražené. udělám foto bez nich:)

Odesláno

a klidne bych ty sroubky nebo neco dodelal do barvy auta,prijde mi to jako velky flek tam,ale to me jen napadlo pri prvnim pohledu,jinak bez snury asi urcite a celkove opet:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...