Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak aby to tady neusnulo tak trocha cipovin:D:D

přišly podložky se změnou rozteče s jednou maličkostí. průměr je do konusu -jsem si to takhle vymyslel jelikož kola má náběh 150mm a dosedací plocha na kotouči je 140mm

[upravil dne 5.2.2009 tom406]

post-0-14109604526967_thumb.jpg

Odesláno

pekne uz se tesim jak budou vypadat komplet kola na aute ;)

Co rikas ze bych na ten podvozek pouzil alkyton ? nebude to lepsi nez ten nitrocelulozovy lak ?

Dik Peta

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

pekne uz se tesim jak budou vypadat komplet kola na aute ;)

Co rikas ze bych na ten podvozek pouzil alkyton ? nebude to lepsi nez ten nitrocelulozovy lak ?

Dik Peta

jo je to taky možnost ale pokud ti nejde o extra povrch tak ta acetonka je rychlejší řešení, suché to je za půl hodky ani ne a v té tenké vrstvě to taky nesleze. pokud se jedná o ramena které jsou z tvrdokovu tak ten nerezne jako obyč plechy. ale je to taky možnost a alkyton je lepší než hamerite to už mám vyzkoušené.vlastnosti cca stejné jen lím se pracuje s alky...

Odesláno

koukám že se nikdo nepozastavil na tím jak jsem napsal že ty brzdiče jsou nabarveny :Dstříbřenkou:D:D:D

ne to teda nejsou- jsou čerstvě opískované tak že ten povrch je čistě otrýskaný dural. dále se bude ELOXOVAT atd.. ale to je zase překvapení na příště

post-0-14109604529338_thumb.jpg

Odesláno

tak jen pár foto. postupně polepuji auto a čekám na brzdiče které jsou na úpravě. tak momentálně mám z obou náprav někde po čr. Snad to zase včechno dorazí domů:D:D. jestli ne tak to nebude sranda:D:D

[upravil dne 8.2.2009 tom406]

post-0-14109604591495_thumb.jpg

Odesláno

Prima puzzle, řekl bych že z toho po složení musí vyjít něco hodně pěknýho. Jen jestli máš předlohu a budeš vědět, jak to poskládat ;)

Odesláno
Původně zaslal: Yves

Tome, zda se mi to nebo mas polovinu matic na zadku povolenou?

jj povolené. bylo to vše venku a jsou nové šrouby (některé) a matice všechny:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...