Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tome, promin, ale na to co vse kupujes na auto..mi prijde ze si koupil uplne obycejny pedaly. pedaly o nicem. Videl jsem je primo na obchode a nelibili se mi, ale proti gustu :)

Ja vlastnim tyto:

Odesláno

To Fr3sh

jestli jsem tě pochopil správně, tak ty tvoje by měli být lepší, ale když to srovnám cenově, tak tam není skoro žádný rozdíl.

A přijde mi, že ty pedály jsou úplně dostačující a vzhledově se mi líbí více než obyč alu.

Odesláno

Tome muzu dotaz , kolik stal ten zvedak , ja mam totiz vyhlidnuty podobny a ten stoji 8smicku :/

OK uz jsem to nasel , cena je hodne good :)

[upravil dne 30/3/10 BiFF]

Odesláno

tak sem po několika hodinách přečetl celé tohlé vlákno, či jak se tomu říká a musim říct že Tom je celkem bourák. Každej člověk co má rád auta by v něm měl hledat příklad. A pro lidi co říkaj že na to nemaj: to jsou jen výmluvy. Každej člověk má na všechno, jen jde o to jak se k tomu postaví a co pro to udělá. Auto bych chtěl někdy vidět na vlastní oči. Fotky sice fajn ale realita bude asi o hodně lepší. Hlavně všechny ty detaily. Prostě nádhera. Taky jednou budu chtít mít takovýho mazla. Teď jsem ještě mladej a nezkušenej. Ale můj čas taky jednou přijde:-) Jinak tome, přeju hodně štěstí do dalšího upravování a vylepšování. Tiše závidim a sním svůj sen........

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

Podla mna tie pedale od Fr3sh vyzeraju byt ovela kvalitnejsie ako tie predchadzajuce...

maju drsny povrch proti smykaniu podrazky.....

a na co myslíš že je ten protiskluz na těch prvních- koupil jsem je právě proto že ty druhé už tady a na forech má dost lidí. No a já nekupuju to co mají ostatní to už jste asi pochopili ne:D.

Volím vždy s rozvahou a né že toto se mi líbí tak šup s tím do auta.Tak se nenakupuje.

Odesláno

mno podle me si to vybral dobre:super nejde ani o vzhled jako o to ze treba ja mam boty na rizeni a maji **slick** :aut tudis me by to klouzalo i na tech alu...

muj nazor je ze ty spodni sou Rally a ty horni sou sprint,slalom,drift..:blablabla

Odesláno
Původně zaslal: tom406

tak dnes jsem si udělal další radost a koupil jsem si profi zvedák který má min. zdvih od 85mm! tak že vleze kdekoli- max je tuším 350mm. A ještě pedály -ty sériové upravím a ty to půjdou na místo

ten bych pod auto stejne nenarval..ale je hezkej,podobny sem mel v byvale praci

Odesláno
Původně zaslal: tommas11

mno podle me si to vybral dobre:super nejde ani o vzhled jako o to ze treba ja mam boty na rizeni a maji **slick** :aut tudis me by to klouzalo i na tech alu...

muj nazor je ze ty spodni sou Rally a ty horni sou sprint,slalom,drift..:blablabla

bingo-tak tak

a nemyslím si že ten priotiskluz nevydrží- je to dost vymykaný matroš a vydrží déle než obyč gumový pedál.Nutno brát v úvahu že jezdím né dnně ale občas tak že cca 3000km za sezónu a s tím počtem km mě to přežije a navíc nechci mít do smrti jedny pedály-na příští rok budou třeby tyhle

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

tak dnes jsem si udělal další radost a koupil jsem si profi zvedák který má min. zdvih od 85mm! tak že vleze kdekoli- max je tuším 350mm. A ještě pedály -ty sériové upravím a ty to půjdou na místo

ty to máš níž než 85mm??

Odesláno
Původně zaslal: aaadada

tak sem po několika hodinách přečetl celé tohlé vlákno, či jak se tomu říká a musim říct že Tom je celkem bourák. Každej člověk co má rád auta by v něm měl hledat příklad. A pro lidi co říkaj že na to nemaj: to jsou jen výmluvy. Každej člověk má na všechno, jen jde o to jak se k tomu postaví a co pro to udělá. Auto bych chtěl někdy vidět na vlastní oči. Fotky sice fajn ale realita bude asi o hodně lepší. Hlavně všechny ty detaily. Prostě nádhera. Taky jednou budu chtít mít takovýho mazla. Teď jsem ještě mladej a nezkušenej. Ale můj čas taky jednou přijde:-) Jinak tome, přeju hodně štěstí do dalšího upravování a vylepšování. Tiše závidim a sním svůj sen........

jo a tobě hochu děkuji-je to fuška pročíst tolik stran. Jsem rád že se ti líbí. :papa

Odesláno

Původně zaslal: Rejty

ty to máš níž než 85mm??

predni prach 75mm :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...