Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: volvik

parada parada parada :mrk k tomu nejde nic jineho rict :) uz se tesim zase na ty nase srazy ;)

to já taky- snad jich bude více než loni-hlavně domluva z lidma je nanic. chce to pořádnou organizaci. Někde se slezeme

Odesláno

jak tam máš ty lišty přichycené? Máš je na těch origo plastových sponách? Páč jsem to měl tedka taky dole a par se mi podarilo zlomit :bacha:D

[upravil dne 27.3.2010 ThorR]

Odesláno
Původně zaslal: ThorR

jak tam máš ty lišty přichycené? Máš je na těch origo plastových sponách? Páč jsem to měl tedka taky dole a par se mi podarilo zlomit :bacha:D

[upravil dne 27.3.2010 ThorR]

ty nové lišty jsou jen jako skořápka,nemá to vnitřek. Ty origo spony tam vlepuju pryskyřicí

Odesláno
Původně zaslal: kalio306

:bojim:bojim:bojim:bojim:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:super:super:super:super:super:super:super:super:super:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

přesně tak:Djinak teda esi chceš lidem ukázat jak lítá atmosféra tak sem na to moc zvědavej zatim se ti daří koukám dost dobře....:super

Odesláno

No mozna se tam zasvtavim , ale nechapu lidi co rikaj ze je Mimon draha (500 na auto - lidi muzes mit kolik chces) a Kopr je 200 auto a 100 osoba takze to je pomer jak cip! ikdybych jel na mimon sam tak priberu tipky do auta co chodi pesky a mam to tak za 150 ,-

Tome: sory za :xvul jinak se tenhle tyden stavim omrknout tve dilo ;)

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Tome, budes ty zamky kapoty rozdelavat a misto plastovych dilu nechas udelat karbon?

ne to ne- by to ani nebylo pěkné a bylo by to obtížné vyrobit a stálo by to asi 5000kč tak to ne.

Odesláno

tak dnes jsem si udělal další radost a koupil jsem si profi zvedák který má min. zdvih od 85mm! tak že vleze kdekoli- max je tuším 350mm. A ještě pedály -ty sériové upravím a ty to půjdou na místo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...