Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Původně zaslal: Libor T16Je gigolo až do rána , jinak by mi nemohl platit takovy prachy za ty díly co por něj vyrábím !! je to tak !!

Původně zaslal: tom406

ani nemluv -už by si mi mohl dávat množstevní slevy:D

Tak, a máš to Libore :D:D:D

Odesláno

Tak jsem objednal zámky kapoty jelikož ta nová nemá standartní zamykání. To jsem úplně odstranil a v kapotě nejsou zespod ani oka.

Tyto zámky se jeví jako jediné rozumné řešení i když docela drahé. Ale jsou velmi kvalitní a design je taky dobrý

Odesláno
Původně zaslal: ThorR

Vypadají slušně, možná blbá otázka, ale neznám to. Půjde normálně vyřezat otvor do toho karbonu jako u normal plechu?

ano. dost podobně jako do laminátu. Docela snadno

Odesláno
Původně zaslal: kalio306

waw tieto su ešte viac super ako te čo si mal pred tym budu vyzerat perfektne :super

to ano tohle jsou už profi a jsou buď se zámkem nebo bez něj( myslím tím na klíč/bez klíče) cena 1600 bez -2200kč s klíčem

Odesláno

ThorR: no tak ked to je zavrete tak to vyzera ako dverovy zamok a Tom je taky ze chce mat vsetko vymakane, tak mi to nedalo nespytat sa :D ... bola by to sefovina mat cele auto aj kapotu na jeden kluc, ci nie:aut

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Ta prva fotka je ako Knightrider :D... inak pekny mechanizmus :) ... pasuje ti tam kluc do zapalovania ci to ma svoj zvlast?

:Dto byl vtip že jo?:D to víš že nepasuje

Odesláno

Nooo, zeby to poslal do francie, obednal si dve spinacky, vytahl z nich zamek a zbastlil by to na kapotu? :D:blablabla

to mě nenapadlo-už jdu na to:D no ale je fakt že by to bylo super- nebo na dálkač:D

Odesláno

Jj central na kapotu bude cooool :potlesk

Já mám centrál na kapotu:myslim Něměl jsem na co využít vývod pro otevření kufru, tak jsem si dal k zámku servo a je to tam. Jen teda kapota nevyjede nahoru, ale musím ji otevřít ručně:aut Jinak to mám napojené ještě na tlačítko zevnitř auta, takže za páčku už netahám...

Odesláno
Původně zaslal: Fr3sh

zmacknout dalkac a aby se otevrely a kapota na pistkach vyjela nahoru? :myslim to videt asi bych soupal bradou o zem

To uz zavani trochu Transformers :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...