Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: tommas11

hosi proc to delat slozite kdyz to jedenoduse

http://www.tuningsamolepka.cz/new.php3?id=tuning_shop&menu=tuning〈=&kategorie=3

tady u toho tipka si to budu nechavat delat ja na zakazku primo na auto..to co tam mas origo jen vymenis..vypada to lip jelikoz je to delany na zpusob originalu jen sou tam pouzity jiny folie..

proc za to platiti kdyz to muzez mit zadara..skor zadara:)

Odesláno
Původně zaslal: tom406

No jezdím montovat výtahy po celé ČR. Jsem max. vytížený ale nikdy neříkám že nestíhám nebo že nemám na něco čas.

Nevím po kom to mám ale dokážu v práci kohokoli utahat k smrti. Za loňský rok mi dalo výpověď 7 lidí co dělali se mnou:D

odpadlíky nebrat:D:D

ostanych utahas k smrti aby si ty nemusel nic robit,ze???:myslim:myslim:myslim

:D:D:D:D:D:D:D:D

ale nie, to len tak na okraj...

chcel som sa ta opytat, kolko asi cenovo vyjde sportove sanie podobneho typu ako mas ty???

[upravil dne 18/2/10 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: BrankoKK

Původně zaslal: tom406

No jezdím montovat výtahy po celé ČR. Jsem max. vytížený ale nikdy neříkám že nestíhám nebo že nemám na něco čas.

Nevím po kom to mám ale dokážu v práci kohokoli utahat k smrti. Za loňský rok mi dalo výpověď 7 lidí co dělali se mnou:D

odpadlíky nebrat:D:D

ostanych utahas k smrti aby si ty nemusel nic robit,ze???:myslim:myslim:myslim

:D:D:D:D:D:D:D:D

ale nie, to len tak na okraj...

chcel som sa ta opytat, kolko asi cenovo vyjde sportove sanie podobneho typu ako mas ty???

[upravil dne 18/2/10 Ferry]

čeče ted jsem namontoval komplet výtah na klíč v devíti patrovém paneláku a bez jakékoli pomoci-joo kdyby to tak šlo že bych udřel ostatní a sebe ne ale u této práce to nejde,jinak to budeš předěláva a opravovat:D

No ale k tvé otázce. Sání? filtr 3000kč, silik. spojky 1300kč,drobnosti jako trubka atd cca 500,- Nejde to takhle popsat protože já nakupuju nebo se snažím vybírat opravdu kvalitní materiál tak že jde to zvládnout i za míň.

Momentálně mám doma jednu silikonovou spojku an místo těch dvou co tam mám těď tak že bude opět změna.

Jo a dnes jsou vyzvednuty brzdiče z lakovny tak zde foto:

http://406.nolimit.cz/image/15893498

Odesláno
Původně zaslal: tommas11

brzdice :super:super:super ten napis brembo tam budes dostrikavat az tet?

ano nápis se bude lakovat hned jak mi to dorazí domů. Kvalita dle fota vypadá že bude. Je to prášková vypalovaná barva tak to bude OK. jinak šablony na nápis mám a myslím že jsem je tu už dával

Odesláno

Teda.. zacinam uvazovat ze na to taky vlitnu :D Jak si sundaval rucicky? Ja je kdysi sundaval rukou ale nic moc prijemnyho.. pak jsem nasel zpusob pres kolicky.. mas na to nejakej trik? A cim si to brousil?

Odesláno

smirek 600 a netlačit ,potom opláchnout v mýdlové vodě a omýt čistou a nechat uschnout na vzduchu aby se neudělali šmouhy.

Ručičky!! Vytáhnout dorazové kolíčky-jdou lehce kleštičkama, poté postavit budíky kolmo potom každou ručku zvlášť nastavit na místo kde je doraz a pustit ji a nechat cca 30sec. než spade a uklidní se,poté foťákem kolmo proti ručičce udělat detailní foto z cca 10cm. Dále jen dvemi prsty potáhnout ven a je to. To nasazování zase stejně lehce nasadit cca 0,5mm na osku v kolmé poloze přístrojů a zase dát na místo kde bude doraz a pustit-počkat až se uklidní aprovést kontrolu dle fota. Poté zatlačit ještě 1,5-2mm a je to.Ty pozice se dají i lehce vypíchnout špendlíkem do té folie. Výsledek je perfektní.

Je to rozmazane a bez ručiček ale je to super.

[upravil dne 19.2.2010 tom406]

Odesláno

možná se do toho taky pustim. je náročný ty budíky takhle rozebrat? a hlavně dá se to pak složit? :D bojim se abych je nerozdělal a pak už v životě nesložil :D

Odesláno
Původně zaslal: Ladis8

možná se do toho taky pustim. je náročný ty budíky takhle rozebrat? a hlavně dá se to pak složit? :D bojim se abych je nerozdělal a pak už v životě nesložil :D

nic na tom není je to za půl hodky hotové

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Kdy se muzu stavit omrknout tvoji new brzdnou soustavu ?? :super;)

v pondělí by měli dorazit koouče ze zinkovny a i brzdiče z lakovny tak že budu skládat a na auto to dám nejpozději do víkendu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...