Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

pocuj tome, na tych 18\" a znizenom podvozku, nie je to prilis tvrde??? a nemas problem s kmitanim volantu??? lebo ja mam tiez 18\" kola a trocha mi kmita volant, no a ked to este pojde 40 mm smerom k zemi... ako teda to je???

Odesláno
Původně zaslal: BrankoKK

pocuj tome, na tych 18\" a znizenom podvozku, nie je to prilis tvrde??? a nemas problem s kmitanim volantu??? lebo ja mam tiez 18\" kola a trocha mi kmita volant, no a ked to este pojde 40 mm smerom k zemi... ako teda to je???

Podvozek mám utažený úplně na tvrdo a je to super. Těžko to takhle popisovat ale mám za sebou už několik tuning podvozků a vím co to znamená když je podvozek nepříjemně tvrdý a vše tříská.

Je to prostě sladěný profi podvozek a ten je komfortní i kdž je utažený na max. A k těm vibracím volantu. Nic takového nemám.

Odesláno

Dnes jsem napasoval brzdiče na seriové kotouče. Koupil jsem celou těhlci s kotoučem abych zbytečně nerozebíral auto.

Tak nové kotouče budou o rozměru od 325-350mm. Vše záleží na výběru kotouče a následné výroby duralového středu.

Tady je rozdíl brzdičů na sériovém kotouči 305mm

Odesláno
Původně zaslal: tommas11

cus co te staly ty brzdice i s tehlici?

těhlici jsem nekupoval-to by bylo k ničemu-nepasoval by náboj,poloosa,tlumič prostě nic, brzdy taky nepasují.Ted už ale jo:mrk, brzdy za kamarádskou cenu 5000kč což asi nejde normálně sehnat a kotouče pro zajímavost budou stát 15000kč + 4500kč desky

Odesláno

:) dik za info ja se jen informuju dopredu chtel bych pak dat na kabro vetsi kotouce at to trochu vynikne na elektronu.. :) nebo je nejaka specializivana prodejna na brzdice brembo nebo i jinaci znacky? potrebuju nabrat nejake info :D at tam necpu blbosti..

a mas to pekny takhle to poladit od spodu a zaroven auto nechat skoro neporuseny :D musi to bejt urcite prekvapko pro majtele BMW :D

[upravil dne 24/1/10 tommas11]

Odesláno
Původně zaslal: tommas11

:) dik za info ja se jen informuju dopredu chtel bych pak dat na kabro vetsi kotouce at to trochu vynikne na elektronu.. :) nebo je nejaka specializivana prodejna na brzdice brembo nebo i jinaci znacky? potrebuju nabrat nejake info :D at tam necpu blbosti..

a mas to pekny takhle to poladit od spodu a zaroven auto nechat skoro neporuseny :D musi to bejt urcite prekvapko pro majtele BMW :D

[upravil dne 24/1/10 tommas11]

no tak tam dej brzdy z coupé V6- budu je mít na prodej ale nevím jak přesně pasnou to jsem nezjistil

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

tom406: tie kotuce na obrazku su tusim CTF ak sa nemylim...ja som onich tiez uvazoval..

obrázek je pouze ilustrační- kotouče budou asi AP racing-drážkování je ale shodné

Odesláno

Dnes jsem rozebral a umyl brzdiče a jsou připraveny na spolupráci se zdejším členem MALE FROGem:roker. který provede finální úpravy.

Musím ještě dodat ,že při demontáži mě překvapili pístky brzdiče které jsou dvojité a to tak že na konci pístku u destičky je keramická vložka která zabraňuje přenosu tepla od desky na brzdič. Zítra vyfotím

http://406.nolimit.cz/brembo-brake-2010

[upravil dne 25.1.2010 tom406]

Odesláno
Původně zaslal: MALE FROG

Už cestují do Ledče?:D

jasně:D poslal jsem to v 10,30 dnes.

Jinak v Ledeči jsem stavěl v listopadu 2009 kompletní výtah kousek na náměstí v pasáži vedle té cukrárny jestli víš kde.:D

Odesláno

JJ vím kde...

Ale ani nevím, že tam je výtah...:D

hned jak vlezeš do toho nového komplexu tak za prvním místností vlevo. Nevím jak to teď vypadá ale mají tam být nějaké obchody a v patrech kanceláře

Odesláno

JJ je tam kavárna, drogerie,...... Asi už vím kde. Takže to je tvé dílo?:D

ano moje-dělal jsem to celé sám:mrk a zkoušky dopadly bez závad jak jinak:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...