Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: volvik

Parada tome gratuluju ;) cekal jem ze se tam nekde umistis :) jinak kdo byl prvni :) a jeste jedna vec hlasoval jsem pro tebe tak doufam ze ti pomohl na to druhe misto :D

dík:D první byla ta CELICA co stála u těch prodejců kol. ta modrá.

a třetí si nikdo nevyzvednul. Joa v českých byla ta octávka co jsme říkali ta chameleon a druhý česká byla se podrž ta fabie combi co jsme na to koukali-červená:D

[upravil dne 13.6.2009 tom406]

Odesláno

Jinak bracha taky zdravi a hlasoval taky pro tebe :D a vzkazuje ze mas hooodne nadupanou káru :)

A jeste ode me 2 misto ZASLOUZENE:mrk:mrk:mrk

Jinak co si to tam fotil za hnusne holky mel si tam postavit svou manzelku ta je peknejsi jak vsechny dohromady :D:D:D

No tak ta fabka si to nezaslouzila byly tam peknejsi ceske auta :)

[upravil dne 13/6/09 volvik]

Odesláno
Původně zaslal: volvik

Jinak bracha taky zdravi a hlasoval taky pro tebe :D a vzkazuje ze mas hooodne nadupanou káru :)

A jeste ode me 2 misto ZASLOUZENE:mrk:mrk:mrk

Jinak co si to tam fotil za hnusne holky mel si tam postavit svou manzelku ta je peknejsi jak vsechny dohromady :D:D:D

No tak ta fabka si to nezaslouzila byly tam peknejsi ceske auta :)

[upravil dne 13/6/09 volvik]

no taky jsem koukal na tu fabku. Ty modelky zařídila manželka:D A jí jsem zato vzal na podium na vyhlášení:mrk

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Tak jsem právě přijel ze srazu Vlnobití 2009 v Třinci. Tímto zdravím Volvika a můžu říct že je velmi pohodový klučina :)

Jinak se musím pochlubit a to 2. místem za nej. zahraniční upravený vůz.:mrk:mrk

Nic sem nelštil ani nestříkal.Jak jsem to včera umyl tak jsem to tam dnes postavil bez předpokladu na nějako cenu. Udělal jsem si z manželkou jen pohodovou sobotu s projížďkou. A ono tohle.

Bohužel předání nemám vyfocené jelikož mě to překvapilo a šel jsem to převzít spolu s manželkou.:D

Gratuluju:super:D

myslim,že nic víc nemusim říkat.:super

Odesláno

GRATULACE TOME...MÁM POKAŽDÉ RAOST,KDYŽ SE NĚKDO OD NÁS UMÍSTÍ NA BEDNĚ!!!!!!!!nekdy se pridam doufam aj já:):superjeste jednou a ps:slecna cerne vlasky po prave sterane se mna paci:))))):mrk

Odesláno

Tome, taky se připojuji s gratulací... Zasloužil jsi si to... Jinak ta Celica je fakt A1, Octa má podle mě takovej zvláštní až divnej předek a tu Fabii fakt nekomentuji, to je prostě děs a hrůza...

Odesláno
Původně zaslal: gasaxx

Tome, taky se připojuji s gratulací... Zasloužil jsi si to... Jinak ta Celica je fakt A1, Octa má podle mě takovej zvláštní až divnej předek a tu Fabii fakt nekomentuji, to je prostě děs a hrůza...

děkuji i tobě za gratulaci-jsem rád že se líbí-dost mě to včera potěšilo a hlavně manželku za ty proinvestované prachy a spoustu času v garáži že to někdo ocenil v praxi

Odesláno

Taky gratuluju:potlesk,nevím ale za co dostala ocenění ta fobie,to je :blicismajlik A ta octavia je hodně pěkná,už jsem ji někde viděl,ale myslím že měla dřív jinou barvu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...