Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

8. mini sraz Vysočina  

1. 1. 8. mini sraz Vysočina

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Tak vám povim chlapci a děvčata,že mám docela smůlu na ten Havl.Brod,minulý sraz sem musel opustit kvůli neočekávaný návštěvě ,takže sem se ani moc nestačil rozkoukat,tentokrát ani nebudu hlasovat(jinač by to byla 29sobota),po 3letech sem konečně dostal povolení skácet doma na zahradě strom lípu,která je skoro nalepená na barák(3a půl metru) a vysoká je asi 18metrů,měsíc sem sháněl někoho kdo by to složil a naporcoval aniž by to ublížilo baráku, a tak mi na to příde jeden soukromník zrovna na tendle termín a to je poslední šance kdy to udělat,páč je vegetační klid jen do konce března,pak už by hrozila pokuta anebo zase až za rok,a to už by mi taky nemuseli dát to zatracený povolení

dscn9996fa0.jpg

Původně zaslal: Béďa

vendi.stejskal: takovej peknej strom kacet..:) tak priste to trebas vyjde..;)

Tak mám takovej pocit,že se s vámi přece jenom v HB 8mini sejdu,stromeček už spinká o tejden dřív než bylo v plánu

Odesláno

no tak koukam, ze masinka mi prijede ve dve(snad), tak si me bud nekdo vyzvednete, nebo i dojdu, mozna mam porad jeste nekde planek :D i kdyz ten byl k hypernove :D

Odesláno

2janca: to je jednoduchy, na kruhaku zahnes smerem do kopce, pak doprava, doleva, rovne, rovne a jsi tam :) staci sledovat koleje, je to kousicek.

ja asi dorazim pozdeji, uvidim jak to bude ale mam byt dopolko v pribyslavi :(

Odesláno
Původně zaslal: aka

no tak koukam, ze masinka mi prijede ve dve(snad), tak si me bud nekdo vyzvednete, nebo i dojdu, mozna mam porad jeste nekde planek :D i kdyz ten byl k hypernove :D

hypka je trošku jiným směrem;)

ještě nevím kdy teda pojedem, ale mužem tě nabrat... (organizátoři by si měli pomáhat, ne:myslim:D)

Odesláno

Pokud valis vlakem ja te klido vyzvednu na vlakaci:D

Odesláno

pokud to bude nutne, vezmu si cedulku \"chcete me? \" :)

to by si tam asi nebyla sama..:D ag HB zna, takze bych to s dovolenim nechal jemu..:aut

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

heuréka konečně srazík,na který mám volno ! takže jedu...... Do Brodu kousek,takže super....

no vidis to, dorazis na namesti nebo az do kavarny??

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

pokud to bude nutne, vezmu si cedulku \"chcete me? \" :)

to by si tam asi nebyla sama..:D ag HB zna, takze bych to s dovolenim nechal jemu..:aut

Děkuji ti Béďo za důvěru:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...