Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

8. mini sraz Vysočina  

1. 1. 8. mini sraz Vysočina

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

tak co bysme mohli prasknout, hmmm.... orientak by mel mit podle mapy zhruba 100km :)

a doporucuji si v trafice na namesti u pani Dasenky zakoupit turistickou mapu :aut

ja vam jeste nerekl, ze pani trafikantka se jmenuje Dasenka? :D:aut

no a potom uz jen ze doporucuji se vyhnout hospode Oheb v Seci, je tam zahuleno tak ze i na mape byla mlha :bacha

[upravil dne 17.3.08 Vvitty]

Odesláno

Přiznávám se že vás vůbec nikoho neznám a peugeota eště nemám přihlášenýho :D, ale když vidim že jedete na Seč a mám to 10km za barákem...

Odesláno
Původně zaslal: Keejml

Přiznávám se že vás vůbec nikoho neznám a peugeota eště nemám přihlášenýho :D, ale když vidim že jedete na Seč a mám to 10km za barákem...

Sec se bude konat trosku dyl, tohle je mini sraz v Havlickove Brode.. Takze kdyz budes chtit tak klidne doraz..;)

Odesláno

takze tady je ten slibeny casovy harmonogram :D

14:30 - sejdeme se na namesti v Havlickove Brode, omrknem novinky na nasich milaccich + nove stroje..:aut

15:00 - je zamluvena kavarna, kam se s vetsinou presunem.. kdo nestiha muze klidne dorazit o neco pozdeji..

18:00 - je zamluvena Rebel hospudka kde si po nasem preslazenem odpoledne urcite dame nejake to masicko a neridici si muzou dat nejake to pivko..:mrk

Dale pokud by byl projeven zajem o breznove koupani tak mistni koupaliste funguje od 13:30 takze si s vama klidne

hodinku zaplavu a pak se muzem presunout na namesti. Ad. ceny atd. zde http://www.kotlina.cz/index.php3?uniq=147e00ab98e4bb&kod=13c80019985c17&nyni=100

Takze kdo by mel zajem vyrazit se cvachtat prosim o nahlaseni :)

Odesláno

susta: tak letni pneu bych ti a vsem ostatnim asi nedoporucoval.. Jelikoz pocasi na Vysocine je dost nevyspitatelne..:aut Ja sam jeste nevim jestli dorazim svym autem a nebo s nekym protoze mam taky letnaky..:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...