Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

8. mini sraz Vysočina  

1. 1. 8. mini sraz Vysočina

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

takze mame tu aktualizaci.. kdo dal??:)

zatim nahlasena ucast..

jistotky:D: MK405, Janča205, aka, kujon, Dave + Aluška a moje malickost..:aut

predbezne nahlaseni: Vvitty, agresssor, Kvasky, John, Marty777 a jako vzdy pocitame s Jezkem a Zdekem..:)

[upravil dne 4/3/2008 Béďa]

Odesláno

janča205: no to zalezi jestli budete nekdo chtit jit provadet sportovni aktivitu treba ve forme toho bazenu.. pokud ano tak ty lidi se slezou nejak driv a pokud ne tak to necham na tu treti u kavarny.. :)

John: zkus si to zaridit..;)

Odesláno
Původně zaslal: John

Tak pokud se mi povede přehodit službu na týden potom tak dorazím... přoč to vždycky musí vyjít na týden co mám službu :(

Há ... Tak dej vědět, víš co, viď?? :mrk

Odesláno

Tak vám povim chlapci a děvčata,že mám docela smůlu na ten Havl.Brod,minulý sraz sem musel opustit kvůli neočekávaný návštěvě ,takže sem se ani moc nestačil rozkoukat,tentokrát ani nebudu hlasovat(jinač by to byla 29sobota),po 3letech sem konečně dostal povolení skácet doma na zahradě strom lípu,která je skoro nalepená na barák(3a půl metru) a vysoká je asi 18metrů,měsíc sem sháněl někoho kdo by to složil a naporcoval aniž by to ublížilo baráku, a tak mi na to příde jeden soukromník zrovna na tendle termín a to je poslední šance kdy to udělat,páč je vegetační klid jen do konce března,pak už by hrozila pokuta anebo zase až za rok,a to už by mi taky nemuseli dát to zatracený povolení

dscn9996fa0.jpg

Odesláno

jinak nam skoncilo hlasovani a sraz se bude konat 29.3.2008 :super

v prubehu pristiho tydne upresnim program a casovej harmonogram..:D

[upravil dne 15/3/2008 Béďa]

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

[REKLAMA]

na Vysocine budou organizatori podavat prvni informace o jarnim srazu v nedalekych koncinach

[KONEC REKLAMY]

a my jako můžem něco prozrazovat, jo?:myslim:D

Odesláno

no treba muzes prasknout kdo jsou tedy clenove organizacniho vyboru :D

proste ta banda vypitku, co uz v deset rano cekala na seci az otevrou mistni ctyrku :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...