Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hm.. noo neviem treba asi vidiet na živo to afto ale treba brat isto do uvahy že je to jazdene v BA takže ten motor ma určite niečo za sebou 1,9 benzín na 18ročne afto to bude aj spotreba ale možno je fakt v dobrom stave zaleži na tebe inak takto nevyzera zle zaleži na tebe a osobnom dojme ked by si ho videl na živo ..len tak pre porovnanie ti možem aspom povedat že som za 35.000,-sk predal 405 SRD Turbo diesel 1.8 r.v. 1991 STK,EK tiež do 2009 sice na plechačoch ale zato spolu so sadou zimnych pneumatik tiež na plechačoch boli ročne radio 6x repro + 300W subwofer v kufri škoda že sa mi ho nechcelo vyberat :D central alarm na dialkove samozrejmne predne okna v elektrike nove rozvody filtre naplne nove čapy gulove zvisle urobene riadenie žiadna hrdza dobry stav až na klasicku zadnu napravu u 405 trošku sa začala rozčapovať už :D

Odesláno

Uz jsem videl hezci GTI za 30 000 a bylo to i tady v klubu... Moc koupi neuspechej, podivej se v 205 klubu, treba bude brzo nekdo prodavat...

Odesláno
Původně zaslal: maNkovic

a aka je stranka na 205 club???

Skus popytat u Vertex-a al. zoby-ho al. boss-a.... Oni sa ozvu, skoda ze si nenapisal do nazvu temata 205, boli by hned reagovali.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...