Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chcem sa opytat, ci uz ma niekto skusenost s domacou vymenou vsetkych tlmicov. Chystam sa aj ja menit, a chem vediet na co si davat pozor, aky material mi treba teda okrem tlmicov a novych samoistnych skrutiek. A ked to uz budem mat rozobrane ci je vhodne urobit vymenu este nejakych dielov. Ale hlaven ake typy tlmicov odporucate a nejaky ten link na e-shop ak je, pripadne nejake typove cislo dielov... Cisla origo PSA nahradnych dielov mam zo SERVICE-BOXU. Len sa mi zdaju celkom drahe... Ozaj mam 106XT - 1.4i 55kW r.v. 1992. Dik za akekolvek rady...

Odesláno

na predku bys mohl jeste vymenit ulozeni tlumicu, to poznas, jestli jsou ta loziska vymlacena. Stahovak na pruziny mas ? Znacku muzes dat treba Kayaba, na tohle auto staci i ty kapalinovy tlumice, daval jsem je na podzim na 106ku na zadek a pohoda. Eshop ti bude muset poradit nekdo z SK

• O 2 týdny později...
Odesláno

Hello,

Kedy treba menit uloženia??? Mne to robi divne zvuky ked brzdim hlavne ked brzdim prudsie... a pri hlbsom preperovaní... Inak mam pruziny OMP vpredu - 40 mm cca.

Vdaka za radu.

Kame

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...