Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemůže být také trochu problém v tom, že auto bylo bourané? Když jsem měl prvního peugeota, tak byl také bouraný a opravený. Celou dobu co jsem ho měl jsem neustále přicházel na různé problémy a vždy to mělo souvislost s tím, že bylo bourané. A to tenkrát ještě zdaleka nemělo tolik elektroniky. Už nikdy bourané a od té doby spokojenost. Samozřejmě u ojetiny se vždy něco najde, ale peugeota bych neměnil.

Odesláno

Moja rec, treba si len tak letmo kuknut aj fora inych znaciek. Tak isto sa nadava na golfy, vectry, ochcavky a inu motohaved ale zaver je vacsinou ten isty. V konecnom dosledku, spokojnost chlapa so svojim milacikom. Pred tym, ako som kupil peugeota som za cca 8 rokov vymenil 2 simky na ktorych som sa naucil od elektriky po klampiarinu takmer vsetko, ale mal som ich rad pre ich eleganciu a pohodlie. Potom som na 7 rokov presedlal na Skodu 120 do ktorej som siahol len 2x. Raz ked som menil prepinac na blinkre a raz som menil tesnenie pod hlavou, ale na pohodlie a priestor nemala ani zdaleka na Simcu o 15 rokov starsiu. Sem tam ako ulet nejaka lada, T613, wartburg a nakoniec som aj tak skoncil u francuza. Stoji ma sice niekedy viac ako dosahuje moj mesacny prijem, ale ten usmev prednej masky stoji za to.

Odesláno
Původně zaslal: Nema307sw

Moja rec, treba si len tak letmo kuknut aj fora inych znaciek. Tak isto sa nadava na golfy, vectry, ochcavky a inu motohaved ale zaver je vacsinou ten isty. V konecnom dosledku, spokojnost chlapa so svojim milacikom. Pred tym, ako som kupil peugeota som za cca 8 rokov vymenil 2 simky na ktorych som sa naucil od elektriky po klampiarinu takmer vsetko, ale mal som ich rad pre ich eleganciu a pohodlie. Potom som na 7 rokov presedlal na Skodu 120 do ktorej som siahol len 2x. Raz ked som menil prepinac na blinkre a raz som menil tesnenie pod hlavou, ale na pohodlie a priestor nemala ani zdaleka na Simcu o 15 rokov starsiu. Sem tam ako ulet nejaka lada, T613, wartburg a nakoniec som aj tak skoncil u francuza. Stoji ma sice niekedy viac ako dosahuje moj mesacny prijem, ale ten usmev prednej masky stoji za to.

Pekne si to naísal. :potlesk

Odesláno

1. koupit ojetý auto=koupit bouraný auto (1%případů není bouraný)

2. když je bouračka jen na plechy a vše se udělá jak má, nemůže mít vliv třeba na motor (můj případ)

3. vím, že každý auto má něco, ale aspoň v servisu vědí, jak to opravit...u peugeota neví nikdo nic

4. měl jsem už tyto auta: 1xmitsubishi, 1xmg, 4xfiat, 2xopel, 1xaudi, 1xvw, 2xcitroen, 6xškoda, 2xseat, 1xrenault, 1xmazda, 1xtoyota, nějaký motorky a teď druhýho peugeota.

Byly v tom ojetý, opravený bouraný i úplně nový, původně jsem vyučenej automechanik, takže se v tom i vyznám, ale s 307kou si neví nikdo rady, předtím se mi to ještě nestalo. Jinak měním auta i 2x ročně, kdyby se někdo divil počtu přibližovadel...:P

Odesláno

antipolution faut - ze to každýho tak dráždí... jiným autům se jen rozsvítí kontrolka a v servisu obvykle ví taky pěkný prd... Dneska je to spíš o diagnostice a o práci s ní. 307 je jedno z prvních aut s multiplexem, Fapem, dvouhmoťákem,... Dočkejte času, všechno tohle se začalo montovat i u ostatních značek. Nejde prostě porovnat 307 s např. OI a II. Oktávka je proti tomu beznadějně zastaralá ( Comonrail, FAP, multiplex ) je tudíž logické, že se tam nemá co vysrat ( kde nic není, nic se neposere ). Momentálně sedlám jesště služebně Octavii předchozí generace ( 77kw PD ) - a jestli tu někdo bude mlít o spolehlivosti, ať si ji koupí a pozná. ( najeto 88tis. - mám ji od voňavky a zatím \"jen\" dvouhmoťák, vstřiky, jakési čerpadlo a pár drobností cca za 100tis - zárukami je škodovka proslavená, takže cca polovina na dřevo ). Jen pro úplnost doplním . Když mi 307ma rižne kontrolu, jedu aspoň v nouzáku. Německá \"kvalita\" zhebne klidně uprostřed křižovatky.

Nepomlouvám, nekritizuju jen se prostě dneska sere všechno, nebejt elektroniky, bylo by nám krásně. ( s láskou vzpomínám na 309GRD )

Upřímně, měl jsem služebně Astru, Golfa, Oktávku, Megana - všechno v naftách a PD nebo CR. Sralo se to všechno, 307 je v tomhle ohledu srovnatelná.

Závěr : najdi si inteligentní servis a nevymlouvej se na značku, mě problém vyřešily ve 150km vzdáleným servisu a to v Peugeotu jen kroutili hlavou.

Omlouvám se, ale muselo to ven :)

Odesláno

Nevim cosemu na 307 neliby jeto dobry auto nes naka octavie fuj,je tam dost mysta a je taky vybavenejsi a stokrad lepsi tak cus peugotaci :papa:papa:papa:papa:papa:roker

Odesláno

Je mi jasné že se vše nechá opravit, co se týká plechařiny. Jenže víte jak dlouho a kde to bourané auto stálo? Třeba někde venku, pomačkané plechy, rozbité sklo a tak se všude dostane vlhkost. Ta je pro elektroniku přímo smrtící. Proto mluvím o tom, že může být problém s bouraným autem.

Odesláno

Já si auto vybral na Autoscout 24.de.Ozval se mi autosalon Peugeot,kde bylo koupeno a servisováno.Nehavarováno.Tak jsem vyrazil na 700km trasu.Auto mělo najeto 78tkm a bylo nádherný.Pořát ještě je.Jednali se mnou,jako kdybych kupoval auto za milion.S tím jsem se u nás teda nesetkal.Těď má najeto 101tis. a už jsem toho vyměnil dos.Např. klasické klepání od zadní nápravy.Dal jsem nové tlumiče i s horním uložením e klepe to pořát.Zjistil jsem,že to dělá nádrž,když je plná.Holt neplním.Pak třeba vrzání od klínového řemene,jenom v zimě.Kouupil jsem nový řemen,obě kladky a tu řemenici na klice,která to prý dělá na 99%.Vrže to pořát.Prý to jde od rozvodů.Spojka po zahřátí vrže jako ....Motor studený klape,jako diesel.Manualní klima spíná a vypíná,jako o život.Větrák nejde na dvojku.Výfukový spoj skřípe i po montáži těch podložek a těsnění.Zadní dveře reznou.A stejně ho neprodám!:)

Odesláno

ja som auto kupoval pred viac ako rokom. som s nim nadmieru spokojny - aj ked je to moje prve auto. ale sedel som v BMW, v novom Citroene C4ke a v audine a4 starsej asi 2000 rok. ale tu je pre mna ovela viac miesta, pohodlnejsie a priestranejsie. zatial \"klop, klop\" ziadne opravy len klasicka investicia - gumy, disky, rozvody, stierace, nafta, aditiva. kupoval som ho s 105000 km a teraz mam 125000 a fakt bez oprav - len na jesen mi zacal piskat zotrvacnik - ale zatial to nechavam. takze za mna 307 sw za JEDNA.

Odesláno

Ahoj,

já jsem se svou 307 Break po faceliftu taky spokojený.... a musím říct že je nás asi více, protože v regionu kde se pohybuju (Nový Jičín, sev.morava) potkávám stále více a více 307ček.......nebo že by jen byly cenově dostupnější ??... někteří i kamarádsky zdraví bliknutím světel:super

co mě ted v zimě prudí, je neskutečně nízký čumák auta, takže zaparkovat auto do vyššího sněhu na sídlišti je obrovský risk:aut

ale dávám za 1:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...