malypeto Odesláno 12. únor 2008 Odesláno 12. únor 2008 Hojte.Neviete niekto typ cd menica ktory sa daval do 406-tiek?Clarion oznacenie. Diky. Citovat
El-Chio Odesláno 12. únor 2008 Odesláno 12. únor 2008 Zdar, mam 406 HDi r.v. 11/2000 a bol som bez CD menica a dorabal som ho tam. Daval som original od pazouta. A kedze este nie je pripevneny nastalo tak ti mozem pozriet co tam pisu. Ale teraz ho nemam pri sebe . Ozaj a ked ho tam namontujes tak nepojde ak tam predtim nebol preba ist to aktivovat do servisu. Citovat
malypeto Odesláno 15. únor 2008 Autor Odesláno 15. únor 2008 Původně zaslal: El-Chio tak ti mozem pozriet co tam pisu. O.K.ak sa ti bude chciet potesis ma Citovat
El-Chio Odesláno 15. únor 2008 Odesláno 15. únor 2008 Tak som to bol omrknut a je tam toto: Clarion Model: 9633354980 A dalsie dristy ako vyrobene v mexiku seriove cislo a ze je to na 6 CD ...... Citovat
lumpma Odesláno 16. únor 2008 Odesláno 16. únor 2008 jake tam mas autoradio?? muzes napsat model? Citovat
El-Chio Odesláno 16. únor 2008 Odesláno 16. únor 2008 Původně zaslal: lumpma jake tam mas autoradio?? muzes napsat model? Zdar, neviem ci to bola otazka na mna:myslim, ale ja tam mam origos co tam bolo, ale presny model neviem to by som ho musel vytiahnut. Ale ak chces mozem ho vytiahnut a kuknut co je tam. Citovat
lumpma Odesláno 16. únor 2008 Odesláno 16. únor 2008 Ahoj ano byla to otazka na tebe taky u tom uvazuju a tak zacal hledat a cist a .... Jak to vypada tak to na moje radio nejde je to Clarion model PU-1633 A je to s kazou a to si myslim ze je problem. Nekde jsem cetl ze bylo i s CD a k tomu jde pripojit changer. Ale konektor tam mam stejnej otazkou je jak je zapojenej mam schemata na ten s CD ale na kazetovej ho sehnat nikde nemuzu. Citovat
Y2K Odesláno 17. únor 2008 Odesláno 17. únor 2008 Původně zaslal: lumpma Ahoj ano byla to otazka na tebe taky u tom uvazuju a tak zacal hledat a cist a .... Jak to vypada tak to na moje radio nejde je to Clarion model PU-1633 A je to s kazou a to si myslim ze je problem. Nekde jsem cetl ze bylo i s CD a k tomu jde pripojit changer. Ale konektor tam mam stejnej otazkou je jak je zapojenej mam schemata na ten s CD ale na kazetovej ho sehnat nikde nemuzu. Ja mam radio s kazetou a aj changer...takze to asi ide. Samozrejme vsetko original od vyroby. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.