Honza z Nera Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Ahoj sousede. Já vím, je to vlastně o ničem a ještě k tomu jsem se tam prostě nevešel. Nebo i vešel, ale na tu chvilku to bylo moc točení volantem:aut A tak jsem to aspoň zdokumentoval, když žena nakupovala v cukrárně Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 no hned se jdu podívat na naraznik , měls dat vědět a stavit se na kafčo Citovat
MatrixChose Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Původně zaslal: Pe.Tr no hned se jdu podívat na naraznik , měls dat vědět a stavit se na kafčo A rovnou prinyst zakusky z ty cukrarny Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Pe.Tr no hned se jdu podívat na naraznik , měls dat vědět a stavit se na kafčo A rovnou prinyst zakusky z ty cukrarny umíš číst mezi řádky Citovat
Honza z Nera Odesláno 10. únor 2008 Autor Odesláno 10. únor 2008 já bych šel, ale žena . . . . no znáš to ne? Citovat
MatrixChose Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Pe.Tr no hned se jdu podívat na naraznik , měls dat vědět a stavit se na kafčo A rovnou prinyst zakusky z ty cukrarny umíš číst mezi řádky Nésu blbé a navic bych se mohl zakuskama udavit Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Původně zaslal: Honza z Nera já bych šel, ale žena . . . . no znáš to ne? ja mám taky ženu , by nas mohly pomlouvat Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Původně zaslal: sarkomi pěkný setkání bez ťukání jen jestli , se uvidí ráno Citovat
Honza z Nera Odesláno 10. únor 2008 Autor Odesláno 10. únor 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: sarkomi pěkný setkání bez ťukání jen jestli , se uvidí ráno tssss, bylo to velice opatrné až jemné Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 no, nehoukalo ,takže jemnost zřejmě byla:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.