Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Takže zamluveno cca 25 místeček od 15:30.

a kolik nas celkem zatim je? jinak jedou nejaka zenska pohlavi,nevim jestli mam vzit pritelkyni,aby se tam nenudila...

Odesláno

Tak jsem si dneska zázrakem zařídil volno na tu sobotu, takže hlásím účast: P306 GTi-6 a jedna osoba-já. :D Program beru celej - pivovar, muzeum i hospodu ;)

Odesláno
Původně zaslal: oni

Takže zamluveno cca 25 místeček od 15:30.

a kolik nas celkem zatim je? jinak jedou nejaka zenska pohlavi,nevim jestli mam vzit pritelkyni,aby se tam nenudila...

Vychází to zatím asi 22lidí. Někdo tu už myslím psal že jede i se svou polovičkou:) Každopádně ji vem, uvidíš jak se bude hodit při navigaci:D:D

Odesláno
Původně zaslal: meldal

Ja sebou privezu pritelkyni...tak ji vezmi taky....sousede...:papa

tak jeste uvidime! jinak zatim ame spicha v turnove spicha s majkym a se stiflerem,ale cas zatim nevim,nechces tam taky dorazit?vim,je to zajizdka,ale aspon by sme jeli pohromade!!

Odesláno

Klidne muzeme zajet do Turnova...dohodneme kde, v kolik a no problemo....:)

hele draku tak na pul devatou u ceske sporitelny na namesti v turnove?

Odesláno
Původně zaslal: oni

Klidne muzeme zajet do Turnova...dohodneme kde, v kolik a no problemo....:)

hele draku tak na pul devatou u ceske sporitelny na namesti v turnove?

Budu tam. :super

Odesláno

Bezva, hlavně si na mě vemte číslo, kdyby ste náhodou bloudili, zařídím navedení:)

Já číslo mam uložený a jestli je ta tvoje mapka aspoň trochu přesná :D:P tak určitě trefíme. :D

P.S.: Neber to, prosim tě, jako urážku. Rozhodně nechci zpochybňovat tvoje schopnosti práce s mapou. ;):D:super

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Bezva, hlavně si na mě vemte číslo, kdyby ste náhodou bloudili, zařídím navedení:)

Já číslo mam uložený a jestli je ta tvoje mapka aspoň trochu přesná :D:P tak určitě trefíme. :D

P.S.: Neber to, prosim tě, jako urážku. Rozhodně nechci zpochybňovat tvoje schopnosti práce s mapou. ;):D:super

:D:D Neboj, já mám radši navigaci:D:D

Odesláno

Původně zaslal: Stifler

:D:D Neboj, já mám radši navigaci:D:D

No, nás zase bude 5 aut, takže dáme hlavy dohromady a ono to dopadne dobře. Snad nepojedem někde brodem. :D:aut

Odesláno

Viim presne, kde to je....:)

Paráda - navigátora a \"předjezdce\" v jedný osobě už máme. :D a když se k nám v Turnově přidá i Marlin, tak bude i brod. :D nebo Brod??? :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...