numeros77 Odesláno 29. únor 2008 Odesláno 29. únor 2008 no a kde budes mat schovany zosilovac???ten objem neni maly pretoz na fotkach sa mi to zda male ale asi to je dobre...potom napis ako ti to hra:super Citovat
Capy Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 zasik je už v kufru honí mi předky.jen musím vymyslet lepší uchycení aby tak nepřekážel. včera jem již dokitovat a přetáh poslední vrstvou lamina. a změřil objem. výsledek je 7,7 litru takže jsem se trochu přepočítal o 3 decky. tenhle týden to odvezu k čalouníkovi pak nastanou zkoušky a případně se uměle zvětší objem vložením tlumícího rouna Citovat
Lukas206cc Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Tak jak to dopadlo s CC ?? Mě dnes přišlo nové radijko Alpinečka CDA 9886R což je myslím krásný základ o víkendu budou ve dveřích nová kompa a pak bych chtěl něco v těsnat bud pod sedačku což asi dost těžko a nebo nízký box do kufru ,ale jááá chci bassssy Citovat
Krt Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Moje cc zatim stagnuje, mel jsem v merku Helix w8 na ebayi ale to nejak neklaplo, ty blazni sli snad skoro na prodejni cenu. Takze zatim nic, ted uvazuju jestli to nedat do toho kufru na podlahu. Mam 12\" od Carpoweru...Ale problimek je ze pri pokusech to moc nehralo. Spis drncel celej zadek ale efekt vevnitr auta nic moc. Nejvic se ozejvalo to zadni viko...takze ho jedine vytlumit a pak zkouset znovu. Jinak jako zaklad taky udelam kompa do dveri, pak se uvidi. Nemate nekdo zkusenost se zadnima buckama? Jak velkej je tam amplion a tak... [upravil dne 4.4.2008 Krt] Citovat
El-Diablo Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 pokud auto drncelo je potreba vytlumit. jinak u kabrioletu je to s tou muzikou vzdy na krizi kor u vas kdy vam pri poskladani strechy zmisne vetsina kufru. umla to mival na zadni sedacce ale to byla zastavba jine tridy Citovat
mk405 Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: Capy zasik je už v kufru honí mi předky.jen musím vymyslet lepší uchycení aby tak nepřekážel. včera jem již dokitovat a přetáh poslední vrstvou lamina. a změřil objem. výsledek je 7,7 litru takže jsem se trochu přepočítal o 3 decky. tenhle týden to odvezu k čalouníkovi pak nastanou zkoušky a případně se uměle zvětší objem vložením tlumícího rouna jen k tomu objemu, tě asi moc nepotěším tech 8 litrů je totiž čistej objem ke kterému je nutné připočíst cca 2litry objemu koše a magnetu subwoferu čili by jsi měl stavět 10l bednu;) můžeš to zkusit nechat přepočítat co s tím udělá menší bedna, ale může se stát že na sub může i umřít:bojim jinak tohle umístění se líbí myslím že je to dobrej nápad, jinak bych se nebál to potáhnout i kůží v barvě sedadel nebo klidně jen kobercem jako je na podlaze.. Citovat
Capy Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 že by zrada nestraš. mě bylo vždycky tvrzeno že je ten objem počítanes i se subem a že když se dává košem ven že se musí zmenšit bedna.tak ted nevím.křivku sem si počítal v programu winisd a křivka se téměř nezměnila proti 10litrům. Zatim to ale hraje krásně čistě takže spokojenost. Citovat
mk405 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: Capy že by zrada nestraš. mě bylo vždycky tvrzeno že je ten objem počítanes i se subem a že když se dává košem ven že se musí zmenšit bedna.tak ted nevím.křivku sem si počítal v programu winisd a křivka se téměř nezměnila proti 10litrům. Zatim to ale hraje krásně čistě takže spokojenost. no právě že obvykle nebývá, mě to psali kdysi ze sekinu (výhradní dovozce helix do čech) že se to připočítává, kdyžtak jim zkus napsat a zeptej se;) http://www.vltava2000.cz/sekin/contact.asp Citovat
Krt Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Tak jsem si pořídil miniamplion GZHW 20X. Jsem zvedavej co to predvede. Zatim nemam moc casiku ale az to rozehraju dam urcite vedet. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.