QiBoN Odesláno 1. únor 2008 Odesláno 1. únor 2008 zdrawim was wsechny :-) koupil jsem si pezoutka 406 1.8 16v potrebuji si zmenit ten kod jak jej mackate pred nastartowanim motoru na te klawesnici wlewo dole :-) dekuji mockrat Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. únor 2008 Odesláno 1. únor 2008 Původně zaslal: QiBoN zdrawim was wsechny :-) koupil jsem si pezoutka 406 1.8 16v potrebuji si zmenit ten kod jak jej mackate pred nastartowanim motoru na te klawesnici wlewo dole :-) dekuji mockrat Je to tu na foru probírané docela dost, taky se tu najde manual ve kterém to je taky;) Tady - [upravil dne 1/2/08 Radek Hurvajz] Citovat
QiBoN Odesláno 1. únor 2008 Autor Odesláno 1. únor 2008 oki dekuji lock prosim ci toto tema muzete smaznout [upravil dne 1.2.2008 QiBoN] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. únor 2008 Odesláno 1. únor 2008 Původně zaslal: QiBoN odkazek prosim ja jsem to nemohl najit :-( Maš ho tam, v předchozí odpovědi, a prosim tě zadavej Tema vždycky jen jednou. Dík Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. únor 2008 Odesláno 1. únor 2008 Původně zaslal: QiBoN oki dekuji lock prosim ci toto tema muzete smaznout [upravil dne 1.2.2008 QiBoN] A temata se u nás nemažou, co třeba další až přijde, tak si to vyhledá a nemusim to psát dokola;) Citovat
Neon Odesláno 1. únor 2008 Odesláno 1. únor 2008 Názorná ukázka toho, jak je kontraproduktivní zakládat téma 2x ... maximálně zmatky a zbytečné zanášení databáze fóra, kdyby to dělal každý ... :roll:D [upravil dne 1/2/2008 Neon] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.