Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čau,na netu i na tuning srazech se sem tam objeví nějaká ta širší 306. Je to fakt nádhera. :superNašel sem pár výrobců Maxi kitů na 306. Nevíte jak by se to dalo řešit na technické a při silniční kontrole kdybych si náhodou něco takového postavil?

Odesláno
Původně zaslal: OldtimerMan

Čau,na netu i na tuning srazech se sem tam objeví nějaká ta širší 306. Je to fakt nádhera. :superNašel sem pár výrobců Maxi kitů na 306. Nevíte jak by se to dalo řešit na technické a při silniční kontrole kdybych si náhodou něco takového postavil?

Já osobně bych to neřešil...Ještě bych tě při kontrole za to pochválil... :potlesk

:xvul A kolik stránek na netu jsi na to našel???Já českou zatim jen jednu...

Odesláno

Jo no,,legální" ale má tak trochu německé značky:P

No mimo jedné,kterou asi znáte,teď si na ni nemůžu vzpomenot sem našel ještě www.pesch.cz

Vypadá celkem solidně:super

Odesláno

Podle mě bych za to dostal pochvalu asi tak jenom od stiflera:(

A z technické bych asi taky letěl jak namydlený čert:(

To jako nejde nějak obejít? Psal sem si s borcem co to má celkem fajn postavené a dokonce tam má motor z AUDI TT a prej poldy neřeší,že na něj snad jen mávají:o

Odesláno

Jo no,,legální" ale má tak trochu německé značky:P

No mimo jedné,kterou asi znáte,teď si na ni nemůžu vzpomenot sem našel ještě www.pesch.cz

Vypadá celkem solidně:super

Na tom www.pesch.cz je to předražený...já našel českou stránku, kde maj každej díl za 2.500,- Kč ať je to blatník nebo práh.....takže ve výsledku se to vyplatí. :super

Jen mě mrzí, že na všech stránkách dělaj ty blatníky s moc velkejma obloukama pro kolo...asi si myslej, že tam bude každej chtít dát 22"ky kola nebo co....

dám jeden příklad za všechny, vypadá to hrozně:

normal_ms0408ab.JPG

Vypadá to jako off-road a ani to neni srovnaný s kapotou. :bojim

[upravil dne 31/1/08 Stifler]

Odesláno

Jo už sem našel tu druhou stránku.Je to www.ks-motorsport.

No snad by se to trochu dalo ,,zacpat" 17" kolama a na té fotce by to chtělo mrtě spustit k zemi:D

JJ, nechal jsem ti stránku v nápovědě obrázku. :D No, 17"kama to zacpeš stejně jako třeba 15"kama, páč u 17"ek musíš mít menší profil gum...takže celkový kolo vypadá furt stejně. Spíš by to chtělo domluvit se s výrobcem na úpravě dílů před výrobou, aby ti je rovnou udělali takový, jaký chceš...

Odesláno

No ono to fakt vypadá hrozně,ale asi jenom na tomhle kousku,:xvulTy tygrované potahy mluví za vše. A to srovnání s kapotou by asi neklaplo,maxíky mají ty vršky blatníků vypouklé nad kapotu.:super

Odesláno

No ono to fakt vypadá hrozně,ale asi jenom na tomhle kousku,:xvulTy tygrované potahy mluví za vše. A to srovnání s kapotou by asi neklaplo,maxíky mají ty vršky blatníků vypouklé nad kapotu.:super

No, potahy neřešim, jen ty blatníky jsou jako pěst na oko a nevim o nějakym jinym kousku, na kterym by přesně tyhle blatníky vypadaly líp. A to srovnání s kapotou nevim, jak to je u originál 306 MAXI, jen jsem to tak nadhodil. :papa

Odesláno

Tak já mám na XS 15" a mezera jak sviňa a na S16 17"a dva prsty bych tam nestrčil...:cool: Ale jak říkáš, záleží co tam obuješ:super

Nemáš fotky, jak to vypadá??? :cool: jj, přesně tak, záleží na obutí. :roker

Odesláno

Kde si mi ztratil lištu ze dveří:D né sranda,díky:papa

No abych pravdu řekl je to na můj názor na francouzské auta a naše silnice trochu moc tvrdé,ale jel sem v tom pouze jednou,pak rána a už mě táhli:(

Tlumiče Sachs a pružiny KW,ale to už tam bylo:mrk

[upravil dne 31/1/08 OldtimerMan]

Odesláno

Kde si mi ztratil lištu ze dveří:D né sranda,díky:papa

Já nic neztratil, to voni... :D není zač, rádo se stalo. ;) a jak jsi to snižoval? Kompletní podvozek nebo jen pružiny nebo jak? Nebo to neni snížený, jen líp obutý??? Ale stejně by to tvý auto s těma maxi blatníkama vypadalo jako off-road, to je jasný. :mrk

[upravil dne 1/2/08 Stifler]

Odesláno

No abych pravdu řekl je to na můj názor na francouzské auta a naše silnice trochu moc tvrdé,ale jel sem v tom pouze jednou,pak rána a už mě táhli:(

Tlumiče Sachs a pružiny KW,ale to už tam bylo:D:D

Ale na tohle bych Maxi kit nedával,takže off-road se nekoná:P ale mám doma ještě nějaké 306 v zásobě(2Ks)

[upravil dne 31/1/08 OldtimerMan]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...