Radek Hurvajz Odesláno 4. únor 2008 Odesláno 4. únor 2008 Původně zaslal: VolksWagen Původně zaslal: myryn Toho zmetka nepřivolávejte - furt mám nachystán koberec !!!! tak já stále čekám, kdy konečně u mě s tím kobercem zazvoníš? silný slova, ale skutek utek. Machruje machruje, a nakonec nemá síly ani na ten koberec, natož pak na něco dalšího:potlesk:D:D:D:D Citovat
myryn Odesláno 4. únor 2008 Odesláno 4. únor 2008 Původně zaslal: VolksWagen Původně zaslal: myryn Toho zmetka nepřivolávejte - furt mám nachystán koberec !!!! tak já stále čekám, kdy konečně u mě s tím kobercem zazvoníš? silný slova, ale skutek utek. Zatím nemám přesnou adresu - jináč by už u tebe dávno "uklízeč" zazvonil !!! :P Citovat
VolksWagen Odesláno 4. únor 2008 Odesláno 4. únor 2008 Tak to jsem zvědav, jestli se na tu adresu někdy zmůžeš. Ale nejvíc se mi líbí, že všichni se baví jen myryn se prudí. Citovat
Přema Odesláno 4. únor 2008 Autor Odesláno 4. únor 2008 Původně zaslal: VolksWagen Tak to jsem zvědav, jestli se na tu adresu někdy zmůžeš. Ale nejvíc se mi líbí, že všichni se baví jen myryn se prudí. Ahoj VW konečně jsem se tě tu dočkal......:papa:papa:papa:papa:papa,uzdrav se nám,chybíš nám tu......:( Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. únor 2008 Odesláno 4. únor 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: VolksWagen Tak to jsem zvědav, jestli se na tu adresu někdy zmůžeš. Ale nejvíc se mi líbí, že všichni se baví jen myryn se prudí. Ahoj VW konečně jsem se tě tu dočkal......:papa:papa:papa:papa:papa,uzdrav se nám,chybíš nám tu......:( Myslíš že je nemocnej jako že je ujetej na VW?:D:D a uzdravení by bylo kdyby se přeorientoval na pažouty:D:D:D Citovat
Přema Odesláno 4. únor 2008 Autor Odesláno 4. únor 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Přema Původně zaslal: VolksWagen Tak to jsem zvědav, jestli se na tu adresu někdy zmůžeš. Ale nejvíc se mi líbí, že všichni se baví jen myryn se prudí. Ahoj VW konečně jsem se tě tu dočkal......:papa:papa:papa:papa:papa,uzdrav se nám,chybíš nám tu......:( Myslíš že je nemocnej jako že je ujetej na VW?:D:D a uzdravení by bylo kdyby se přeorientoval na pažouty:D:D:D Ne ne Radku je to uplně jinak........ Citovat
BOSSCZ Odesláno 4. únor 2008 Odesláno 4. únor 2008 Původně zaslal: kadaver Podla mna VW najazdil na svojom aute cez 130000km a dodrbkalo sa mu...tak sa teraz hanbi... Mal som 3ks VW a uz nikdy viac, ked myslim a pisem nikdy, tak myslim NIKDY!!! viac. A to som mal 2ks od novoty...som bol, ale blby co... [upravil dne 31.1.08 kadaver] :D Naozaj pekné :D Citovat
VolksWagen Odesláno 4. únor 2008 Odesláno 4. únor 2008 děkuji za přání, ale moje oko vzal čert. teď mám bohužel strach o tu nejmenší, víc psát nebudu, sorry. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.