Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar,

Este som ca chcel spytat, ci to napojis na seriovy katalyzator, alebo k tomu kupis nejaky high-flow, teda ak tam katalyzator vobec das.

Takisto by ma zaujmalo ci ti stredny vyfuk ostava seriovy alebo k tomu pride nejaky sirsi nerez?

Odesláno

a nevideli ste niekde take zvdy čo su na dva a dva valce čiže dva výfuky?

a ešte taká pod otázka ide iba o dizajn alebo aj nejaké vylepšenie lebo písali tam pri tých o niečo vyšie čo som dal foto že zvýšenie výkonu o 10 %

[upravil dne 26/1/08 miukoslav306]

Odesláno
Původně zaslal: Cyberfly

Zdar,

Este som ca chcel spytat, ci to napojis na seriovy katalyzator, alebo k tomu kupis nejaky high-flow, teda ak tam katalyzator vobec das.

Takisto by ma zaujmalo ci ti stredny vyfuk ostava seriovy alebo k tomu pride nejaky sirsi nerez?

Tohle je zbytek výfuku.

post-0-14109598697529_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: marty777

Zdar,

Tohle je zbytek výfuku.

kolik penez za to chceli

Odesláno

saaafra, o svodech jsem taky hodne uvazoval, zvlast kdyz mam ten hypertlumic :D

prodejce na ebay pise ze to jsou pro 8V ... ty by na 16V nepasovaly? cena €200 je zajimava, firma z frystaku me je byla ochotna udelat za 7000 Kc.

marty777, svody ti prodejce poslal postou/zasilkovou sluzbou? na kolik to vyslo?

Odesláno

Zdar,

Ten koniec je dost pekny, co je to za znacku?

To potrubie si si robil sam, alebo ti to zvarala nejaka firma?

Dik.

Celý potrubí je domácí práce:super

Odesláno
Původně zaslal: chechet

saaafra, o svodech jsem taky hodne uvazoval, zvlast kdyz mam ten hypertlumic :D

prodejce na ebay pise ze to jsou pro 8V ... ty by na 16V nepasovaly? cena €200 je zajimava, firma z frystaku me je byla ochotna udelat za 7000 Kc.

marty777, svody ti prodejce poslal postou/zasilkovou sluzbou? na kolik to vyslo?

Jestli to bude i na 16V se musíš zeptat prodejce,to opravdu nevim.Přivezla mi to DHL,vyšlo to celkem na cca 220€.

Odesláno

Má to nějakej důvod,že to je tak klikatý?Nemohlo by to bejt rovný?Myslim si,že by bylo míň materiálu a vyšlo by to levnějc,ale jinak je to:super:mrk:roll chválim seš šikulka

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Má to nějakej důvod,že to je tak klikatý?Nemohlo by to bejt rovný?Myslim si,že by bylo míň materiálu a vyšlo by to levnějc,ale jinak je to:super:mrk:roll chválim seš šikulka

Je to "klikatý" aby to sedlo tam co originál vejfuk

Odesláno
Původně zaslal: miukoslav306

Původně zaslal: BoneDaddy

Ty kráávo. Takových vitamínů E nemá ani pomeranč.:D:aut Docela drahá sranda.

tak to hej tieto stoja 7999 Kč

to je nák moc já mám racelendy objednaný za 6600kč

Odesláno

Sem vejfuk pod autem eště nepitval,ale sem si myslel,že je origo relativně rovnej.......hmhmhmmmmm

nebo snad je velkej rozdíl mezi 1.4kou a 1.6kou potrubí?

[upravil dne 27.1.2008 vendi.stejskal]

Odesláno
Původně zaslal: Capy

Původně zaslal: miukoslav306

Původně zaslal: BoneDaddy

Ty kráávo. Takových vitamínů E nemá ani pomeranč.:D:aut Docela drahá sranda.

tak to hej tieto stoja 7999 Kč

to je nák moc já mám racelendy objednaný za 6600kč

Jestli to máš objednáný tady v republice,tak se možná nedočkáš....mám svý zkušenosti

Odesláno

Zdar,

Ten koncovy tlmic je akej znacky?

Byl to nějakej typ Mugen,ale už ho tam nemám.Teď je tam něco jako z motorky s koncovkou zahnutou dolu a schovanou za nárazníkem

Odesláno

Sem vejfuk pod autem eště nepitval,ale sem si myslel,že je origo relativně rovnej.......hmhmhmmmmm

Rozdíl neni žádnej,až budeš mít auto na zvedáku,tak se schválně podívej.....:myslim

Odesláno

Rozdíl neni žádnej,až budeš mít auto na zvedáku,tak se schválně podívej.....:myslim

Se podivám,ale až bude trochu lepší počasí,no ale já ti věřim,akorát mě překvapilo,jak je to hodně klikatý

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...