BoneDaddy Odesláno 25. leden 2008 Odesláno 25. leden 2008 Ty kráávo. Takových vitamínů E nemá ani pomeranč.:aut Docela drahá sranda. Citovat
Cyberfly Odesláno 25. leden 2008 Odesláno 25. leden 2008 Zdar, Este som ca chcel spytat, ci to napojis na seriovy katalyzator, alebo k tomu kupis nejaky high-flow, teda ak tam katalyzator vobec das. Takisto by ma zaujmalo ci ti stredny vyfuk ostava seriovy alebo k tomu pride nejaky sirsi nerez? Citovat
miukoslav306 Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Ty kráávo. Takových vitamínů E nemá ani pomeranč.:aut Docela drahá sranda. tak to hej tieto stoja 7999 Kč Citovat
miukoslav306 Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 a nevideli ste niekde take zvdy čo su na dva a dva valce čiže dva výfuky? a ešte taká pod otázka ide iba o dizajn alebo aj nejaké vylepšenie lebo písali tam pri tých o niečo vyšie čo som dal foto že zvýšenie výkonu o 10 % [upravil dne 26/1/08 miukoslav306] Citovat
marty777 Odesláno 26. leden 2008 Autor Odesláno 26. leden 2008 Původně zaslal: Cyberfly Zdar, Este som ca chcel spytat, ci to napojis na seriovy katalyzator, alebo k tomu kupis nejaky high-flow, teda ak tam katalyzator vobec das. Takisto by ma zaujmalo ci ti stredny vyfuk ostava seriovy alebo k tomu pride nejaky sirsi nerez? Tohle je zbytek výfuku. Citovat
miukoslav306 Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: Cyberfly Zdar, Este som ca chcel spytat, ci to napojis na seriovy katalyzator, alebo k tomu kupis nejaky high-flow, teda ak tam katalyzator vobec das. Takisto by ma zaujmalo ci ti stredny vyfuk ostava seriovy alebo k tomu pride nejaky sirsi nerez? Tohle je zbytek výfuku. kolik penez za to chceli Citovat
Cyberfly Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Zdar, Ten koniec je dost pekny, co je to za znacku? To potrubie si si robil sam, alebo ti to zvarala nejaka firma? Dik. Citovat
chechet Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 saaafra, o svodech jsem taky hodne uvazoval, zvlast kdyz mam ten hypertlumic prodejce na ebay pise ze to jsou pro 8V ... ty by na 16V nepasovaly? cena €200 je zajimava, firma z frystaku me je byla ochotna udelat za 7000 Kc. marty777, svody ti prodejce poslal postou/zasilkovou sluzbou? na kolik to vyslo? Citovat
marty777 Odesláno 27. leden 2008 Autor Odesláno 27. leden 2008 Původně zaslal: Cyberfly Zdar, Ten koniec je dost pekny, co je to za znacku? To potrubie si si robil sam, alebo ti to zvarala nejaka firma? Dik. Celý potrubí je domácí práce:super Citovat
marty777 Odesláno 27. leden 2008 Autor Odesláno 27. leden 2008 Původně zaslal: chechet saaafra, o svodech jsem taky hodne uvazoval, zvlast kdyz mam ten hypertlumic prodejce na ebay pise ze to jsou pro 8V ... ty by na 16V nepasovaly? cena €200 je zajimava, firma z frystaku me je byla ochotna udelat za 7000 Kc. marty777, svody ti prodejce poslal postou/zasilkovou sluzbou? na kolik to vyslo? Jestli to bude i na 16V se musíš zeptat prodejce,to opravdu nevim.Přivezla mi to DHL,vyšlo to celkem na cca 220€. Citovat
vendelinek Odesláno 27. leden 2008 Odesláno 27. leden 2008 Má to nějakej důvod,že to je tak klikatý?Nemohlo by to bejt rovný?Myslim si,že by bylo míň materiálu a vyšlo by to levnějc,ale jinak je to:super:mrk:roll chválim seš šikulka Citovat
marty777 Odesláno 27. leden 2008 Autor Odesláno 27. leden 2008 Původně zaslal: vendi.stejskalMá to nějakej důvod,že to je tak klikatý?Nemohlo by to bejt rovný?Myslim si,že by bylo míň materiálu a vyšlo by to levnějc,ale jinak je to:super:mrk:roll chválim seš šikulka Je to "klikatý" aby to sedlo tam co originál vejfuk Citovat
Cyberfly Odesláno 27. leden 2008 Odesláno 27. leden 2008 Zdar, Ten koncovy tlmic je akej znacky? Citovat
Capy Odesláno 27. leden 2008 Odesláno 27. leden 2008 Původně zaslal: miukoslav306 Původně zaslal: BoneDaddy Ty kráávo. Takových vitamínů E nemá ani pomeranč.:aut Docela drahá sranda. tak to hej tieto stoja 7999 Kč to je nák moc já mám racelendy objednaný za 6600kč Citovat
vendelinek Odesláno 27. leden 2008 Odesláno 27. leden 2008 Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: vendi.stejskal Má to nějakej důvod,že to je tak klikatý?Nemohlo by to bejt rovný?Myslim si,že by bylo míň materiálu a vyšlo by to levnějc,ale jinak je to:super:mrk:roll chválim seš šikulka Je to "klikatý" aby to sedlo tam co originál vejfuk Sem vejfuk pod autem eště nepitval,ale sem si myslel,že je origo relativně rovnej.......hmhmhmmmmm nebo snad je velkej rozdíl mezi 1.4kou a 1.6kou potrubí? [upravil dne 27.1.2008 vendi.stejskal] Citovat
marty777 Odesláno 27. leden 2008 Autor Odesláno 27. leden 2008 Původně zaslal: Capy Původně zaslal: miukoslav306 Původně zaslal: BoneDaddy Ty kráávo. Takových vitamínů E nemá ani pomeranč.:aut Docela drahá sranda. tak to hej tieto stoja 7999 Kč to je nák moc já mám racelendy objednaný za 6600kč Jestli to máš objednáný tady v republice,tak se možná nedočkáš....mám svý zkušenosti Citovat
marty777 Odesláno 27. leden 2008 Autor Odesláno 27. leden 2008 Původně zaslal: Cyberfly Zdar, Ten koncovy tlmic je akej znacky? Byl to nějakej typ Mugen,ale už ho tam nemám.Teď je tam něco jako z motorky s koncovkou zahnutou dolu a schovanou za nárazníkem Citovat
marty777 Odesláno 27. leden 2008 Autor Odesláno 27. leden 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: vendi.stejskal Má to nějakej důvod,že to je tak klikatý?Nemohlo by to bejt rovný?Myslim si,že by bylo míň materiálu a vyšlo by to levnějc,ale jinak je to:super:mrk:roll chválim seš šikulka Je to "klikatý" aby to sedlo tam co originál vejfuk Sem vejfuk pod autem eště nepitval,ale sem si myslel,že je origo relativně rovnej.......hmhmhmmmmm nebo snad je velkej rozdíl mezi 1.4kou a 1.6kou potrubí? [upravil dne 27.1.2008 vendi.stejskal] Rozdíl neni žádnej,až budeš mít auto na zvedáku,tak se schválně podívej..... Citovat
vendelinek Odesláno 27. leden 2008 Odesláno 27. leden 2008 Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: vendi.stejskal Má to nějakej důvod,že to je tak klikatý?Nemohlo by to bejt rovný?Myslim si,že by bylo míň materiálu a vyšlo by to levnějc,ale jinak je to:super:mrk:roll chválim seš šikulka Je to "klikatý" aby to sedlo tam co originál vejfuk Sem vejfuk pod autem eště nepitval,ale sem si myslel,že je origo relativně rovnej.......hmhmhmmmmm nebo snad je velkej rozdíl mezi 1.4kou a 1.6kou potrubí? [upravil dne 27.1.2008 vendi.stejskal] Rozdíl neni žádnej,až budeš mít auto na zvedáku,tak se schválně podívej..... Se podivám,ale až bude trochu lepší počasí,no ale já ti věřim,akorát mě překvapilo,jak je to hodně klikatý Citovat
Cyberfly Odesláno 27. leden 2008 Odesláno 27. leden 2008 Zdar, Mas toho mugena este doma? Dost sa mi paci, asi nieje na predaj co? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.