Ota Odesláno 23. leden 2008 Autor Odesláno 23. leden 2008 Taky se mi to zdá dost, ale je potřeba ukázat peníze a zájem a pak se uvidí... Jsou to 15ky co mají stejný design jako TRX, jinak gumy na TRX se už dovážejí do čr, ale je třeba je zaplatit... V6kové disky samostatně neměl nebo nechtěl prodat, jinak co jsem vyrozuměl, sada by stála cca 200e jestli je dávali na nafťáky asi bude vědět Marcel, možná jestli měl nějaký diesel ABS:nevim Citovat
Marcel505 Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 Ota: A kde ji máš tak extrémně nahnilou? Na těch dveřích? Ohledně té střechy jsem myslel tu střechu na té V6 co jsi vyfotil - loupe se barva, nebo bezbarvý lak, to tipuji na rok 86, specialitka tohohle ročníku... S tou cenou by určitě dolu šli, obzvláště kdyby jste to s Tomášem pořádně prolezli a ukazáli jim nedostatky. Na nafťáky ty V6 disky dávali jen když to mělo ABS - takže buď si někdo za ty disky tenkrát připlatil a nebo když chtěl ABS tak musel vzít i tyhle kola. Citovat
Ota Odesláno 24. leden 2008 Autor Odesláno 24. leden 2008 Právě, že porovnávám stav boudy s mojí V6kou... loupal se jen lak... v únoru při příští cestě jí chci projet... Citovat
Driver Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 Oto když už takhle objíždíš tyhle "zásobárny" dílů po Francii, nedali by se tam sehnat ještě ty starý SPZky bez modrýho proužku EU? By se dobře vyjímali na 604 Citovat
Ota Odesláno 24. leden 2008 Autor Odesláno 24. leden 2008 Určitě daly, nějaké, které už asi nebudu potřebovat možná mám (nevím z jakého auta), ale teď po stěhování dílny nevím, jak to s nima bude... Každopádně jestli koupím tu s omýváním světel , tak tam na mě čeká ještě jedna na díly...a asi jí taky vezmu do Prahy, tak pak by mohly být dokonce z 604ky V6 Citovat
peco Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 Původně zaslal: Ota Taky se mi to zdá dost, ale je potřeba ukázat peníze a zájem a pak se uvidí... Jsou to 15ky co mají stejný design jako TRX, jinak gumy na TRX se už dovážejí do čr, ale je třeba je zaplatit... V6kové disky samostatně neměl nebo nechtěl prodat, jinak co jsem vyrozuměl, sada by stála cca 200e jestli je dávali na nafťáky asi bude vědět Marcel, možná jestli měl nějaký diesel ABS:nevim Tych 200euro je celkom slusna cena.. Jo a cena za tie 15" vzor TRX by bola jaka? Doviezol by si mi to? Alebo dal adresu? A v akych stavoch byvaju tie disky? Mal si uz od nich neake? Neboli to neake odpadove co hadzali al. boli krive? Citovat
Driver Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 Původně zaslal: Ota Určitě daly, nějaké, které už asi nebudu potřebovat možná mám (nevím z jakého auta), ale teď po stěhování dílny nevím, jak to s nima bude... Každopádně jestli koupím tu s omýváním světel , tak tam na mě čeká ještě jedna na díly...a asi jí taky vezmu do Prahy, tak pak by mohly být dokonce z 604ky V6 Tyyy jo tak ty bych bral, odkoupil nebo vyměnil za lahev nějakýho pitiva Jinak nevíš jak se cenově pohybují nahrádní díly na motor na tu V6? Já totiž asi budu muset řešit vodní pumpu a případně jestli se dá sehnat nějaká opravná sada na ty karburátory Solex co tam mám nebo jiný karbce z nějakýho vraku. Citovat
Marcel505 Odesláno 25. leden 2008 Odesláno 25. leden 2008 Původně zaslal: Ota Určitě daly, nějaké, které už asi nebudu potřebovat možná mám (nevím z jakého auta), ale teď po stěhování dílny nevím, jak to s nima bude... Každopádně jestli koupím tu s omýváním světel , tak tam na mě čeká ještě jedna na díly...a asi jí taky vezmu do Prahy, tak pak by mohly být dokonce z 604ky V6 Že by se konečně objevila tvoje chtěná málo jetá a ještě ke všemu myčka? A je to aspoň TI a nějaký rok po 83? Citovat
Ota Odesláno 25. leden 2008 Autor Odesláno 25. leden 2008 peco předpokládám, že ty 15ky "vzor" TRX budou za stejnou cenu, ale objevil jsem to letos v lednu, tak nevím v jakém stavu ty disky budou prodávat, ale za ty peníze očekávám rozumnou kvalitu cenu koženého interiéru neznám, možná při další návštěvě a s tou klimou je to asi trochu komplikovanější, vyndat jde všechno, otázkou je v jakém to bude stavu... driver technické věci ohledně dílů na V6ku směřuj na Tomáše, já jsem spíš uživatel marcel objevila se docela pěkná, má 138tis.km, V6 TI, 1978, kůže, automat, první majitel (zajímavý pán - doktor) ostřikovače světel nechodily Citovat
peco Odesláno 25. leden 2008 Odesláno 25. leden 2008 Původně zaslal: Ota peco předpokládám, že ty 15ky "vzor" TRX budou za stejnou cenu, ale objevil jsem to letos v lednu, tak nevím v jakém stavu ty disky budou prodávat, ale za ty peníze očekávám rozumnou kvalitu cenu koženého interiéru neznám, možná při další návštěvě a s tou klimou je to asi trochu komplikovanější, vyndat jde všechno, otázkou je v jakém to bude stavu... driver technické věci ohledně dílů na V6ku směřuj na Tomáše, já jsem spíš uživatel marcel No ja uplne chapem, teda kedy sa chystas do France?? A pozistuj co najviac, myslim ze o tu klimu by mal zaujem aj bracho... Cize 2 kusy? No po doktoroch je najlepsie kupovat aftaa, totiz oni v tech autach jazdili jako v rukavickach objevila se docela pěkná, má 138tis.km, V6 TI, 1978, kůže, automat, první majitel (zajímavý pán - doktor) ostřikovače světel nechodily Citovat
Driver Odesláno 25. leden 2008 Odesláno 25. leden 2008 Původně zaslal: Ota driver technické věci ohledně dílů na V6ku směřuj na Tomáše, já jsem spíš uživatel marcel objevila se docela pěkná, má 138tis.km, V6 TI, 1978, kůže, automat, první majitel (zajímavý pán - doktor) ostřikovače světel nechodily ota: dal by jsi mi prosím tě nějaký kontakt na Tomáše, třeba mail.... Jo a ta 604ka není to ta v inzerci na 604clubu? Myslím, že tam je i ten Heuliez o kterým jsi přemýšlel loni. Citovat
peco Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Původně zaslal: Ota peco předpokládám, že ty 15ky "vzor" TRX budou za stejnou cenu, ale objevil jsem to letos v lednu, tak nevím v jakém stavu ty disky budou prodávat, ale za ty peníze očekávám rozumnou kvalitu cenu koženého interiéru neznám, možná při další návštěvě a s tou klimou je to asi trochu komplikovanější, vyndat jde všechno, otázkou je v jakém to bude stavu... driver technické věci ohledně dílů na V6ku směřuj na Tomáše, já jsem spíš uživatel marcel objevila se docela pěkná, má 138tis.km, V6 TI, 1978, kůže, automat, první majitel (zajímavý pán - doktor) ostřikovače světel nechodily No ja uplne chapem, teda kedy sa chystas do France?? A pozistuj co najviac, myslim ze o tu klimu by mal zaujem aj bracho... Cize 2 kusy? No po doktoroch je najlepsie kupovat aftaa, totiz oni v tech autach jazdili jako v rukavickach objevila se docela pěkná, má 138tis.km, V6 TI, 1978, kůže, automat, první majitel (zajímavý pán - doktor) ostřikovače světel nechodily Citovat
Marcel505 Odesláno 27. leden 2008 Odesláno 27. leden 2008 Ota: Zajímavý pán - tak hlídat Tomáše, aby to nedopadlo jak v květinářství nebo v čem na srazu na Křivoklátsku... Citovat
Ota Odesláno 28. leden 2008 Autor Odesláno 28. leden 2008 kontakt na Tomáše opron@seznam.cz chystám se v půlce února a když to dobře půjde tak chci ošéfovat tu V6ku s klimou a tempomatem:mrk Citovat
peco Odesláno 28. leden 2008 Odesláno 28. leden 2008 Původně zaslal: Ota kontakt na Tomáše opron@seznam.cz chystám se v půlce února a když to dobře půjde tak chci ošéfovat tu V6ku s klimou a tempomatem:mrk A ty chces tu V6ku komplet al. iba motor? Keby sa dala doviest k tebe a ja by som uz len dobehol pre tu klimu;) a by som si ju aj sam vymontoval... A co je "únor"??? [upravil dne 28/1/08 peco] Citovat
Ota Odesláno 29. leden 2008 Autor Odesláno 29. leden 2008 pokud ta V6ka přijede, tak za ty peníze bude muset jezdit, jinak bys musel tu klimatizaci hodně dobře zaplatit... Citovat
peco Odesláno 29. leden 2008 Odesláno 29. leden 2008 Původně zaslal: Ota pokud ta V6ka přijede, tak za ty peníze bude muset jezdit, jinak bys musel tu klimatizaci hodně dobře zaplatit... No dobre, a neaky vrak s klimou tam nemaju? Kde to vlastne vo France je??? Citovat
Ota Odesláno 29. leden 2008 Autor Odesláno 29. leden 2008 Tohle ve v Burgundsku, byl jsem tam poprvé, koupil si jenom pokličku na kolo 504, nemohl jsem si moc vyskakovat, pokud tam za 14dní dohodnu tu V6ku, tak se ti na tu klimatizaci nebo auto s klimatizací zeptám...ostatně my se zatím taky neznáme? Citovat
peco Odesláno 29. leden 2008 Odesláno 29. leden 2008 Původně zaslal: Ota Tohle ve v Burgundsku, byl jsem tam poprvé, koupil si jenom pokličku na kolo 504, nemohl jsem si moc vyskakovat, pokud tam za 14dní dohodnu tu V6ku, tak se ti na tu klimatizaci nebo auto s klimatizací zeptám...ostatně my se zatím taky neznáme? Ja nemam problem sa spoznat... Kam ti mam napisat? Najlepsie na mail?! AL. ICQ? al. skype? MSN? Citovat
Marcel505 Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Pohřebák, najeto 200 tisíc, motor 50 tisíc (jestli jsem to dobře pochopil). 2200 e http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=42762255&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=19300&makeModelVariant1.modelId=19&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.