Yantschi Odesláno 21. leden 2008 Odesláno 21. leden 2008 To je super, viem sa vzit do Tvojej radosti, nastastie, ked som cakal na opravu, bolo to iba 10 dni a robili sa veci, ktore som odlozil este z cias nakupu, teda stabilizatory, lozisko, rozvody, brzdy. Nastastie v dobe opravy som si vyvaloval sunky v Grecku, ale ten pocit pri vyjazde zo servisu s autom v poriadku bol neopisatelny. Citovat
Yantschi Odesláno 21. leden 2008 Odesláno 21. leden 2008 Ondrej a Ajven, ake mate radia v aute? Som niekde cital, ze ked su tam nejake "sunky", ako Roadstar, alebo Sencor, alebo este sunkovejsie, tak maju prilis velky prudovy odber, co sposobi vybitie baterie. Mozno je pes zakopany tam. Niekde som mal aj cisielka, ale neviem, kde som to zapatrosil... Citovat
ajven Odesláno 21. leden 2008 Odesláno 21. leden 2008 Původně zaslal: Yantschi Ondrej a Ajven, ake mate radia v aute? Som niekde cital, ze ked su tam nejake "sunky", ako Roadstar, alebo Sencor, alebo este sunkovejsie, tak maju prilis velky prudovy odber, co sposobi vybitie baterie. Mozno je pes zakopany tam. Niekde som mal aj cisielka, ale neviem, kde som to zapatrosil... mám tam Panasonic, ale ten to nerobí lebo som to meral s rádiom aj bez rádia. a extra veľký odber to nemalo. skôr ma napadá, riadiaca jednotka niečo zapne. Lebo potom veľkom odbere keď to bralo 13A tak to kleslo na 4-5A. /tak ako som písal v inom vlákne kde som písal o prevŕtanom kábli v spolujazdcových dverách./ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.